I ♥ it

Min sida  
------------->  <-------------

Christmas presents & After-Christmas sale

 
Detta är lite av vad jag fick i julklapp! Ett halsband med ett hjärta på 18 karatsguld med en månadssten i som jag fick av min pojkvän! Superfin! Lite hudproduketer som jag hade önskat som jag fick av mamma och pappa. En topp och även ett gratis besök hos hairfree and beauty för spraytanning av min syster! Jag fick även pengar av mormor och mamma och pappa, godis av min bror och mormor. Köksredskap av mamma och pappa - elvisp, gjutjärnsgryta och en köksvåg! Ett presentkort på ögonfransförlängning och påfyllning och även biljetter till Stefan och Krister - brännvin i kikar'n av svärmor och svärfar! Åh ska bli så kul! 

 
Här är det som jag fyndade på mellandagsrean i fredags! Som sagt så blev det mest bas plagg vilket jag verkligen behöver! Topparna fyndade jag på Mq och smyckena på Gina tricot. Favorit Molly Jeansen var det dock ingen rea på men 299kr för ett par jeans tycker jag är ett väldigt bra kap! Sitter som ett andra skin på!
 

The best online after-christmas sales

1. T-shirt - 30%// 2. Mobilväska - 50%// 3. Väska - 49%// 4. Klackar - 50%// 5. Topp - 20%// 6. Skinnbyxor - 60%// 7. Klänning - 39%// 8. Topp - 50%.
Jag är lite besviken över mellandagsrean i år, speciellt i butikerna men även på internet. Mycket kläder som det redan har varit rea på sedan innan! Men här ovan är iallafall mina favorit FYND på rean på nätet för i år! 

Boxing day

 
Hej på er! Hoppas ni har en fortsatt bra jul! Jag haft och har det iallafall! Idag precis som de senaste dagarna har också varit fullt upp. På dagen var jag och min pojkvän på stan och tittade lite på mellandagrean. Blev inte alls långvarit men fick med mig några toppar, smycken och ett par jeans iallafall, kan göra ett inlägg om dem och om vad jag fick i julklapp imorgon! Efter shoppingen åkte jag hem till mamma och pappa och träffade min halvbror, hans flickvän och deras barn som fick sina julklappar! Köpte en supersöt klänning till flickan och en jättesöt blå body med krage och rödprickig fluga och till ett par blå velourbyxor! Så sött! Efter det följde mamma och pappa med hem till mig för att fika lite. Nu har vi precis käkat en väldigt sen middag och nu blir det slapp i soffan framför tvn hela kvällen! Hoppas ni har haft en fin annandag jul! ♥
 
 

The perfekt Christmas dress

Hoppas ni andra haft en bra julafton med många skratt och julklappar haha! Själv hade jag en hur mysig, rolig och fin julafton som helst! Jag och pojkvännen firade jul hos min mamma och pappa vilket jag har gjort nästan varje år enda sedan jag var liten! Hemma hos mamma och pappa var även mormor, mina två farbröder, min bror och hans flickvän och dotter och min syster och hennes pojkvän! Det blev som sagt en mycket lyckad kväll med god mat, kalle anka, julklappar och julklappslek! Var hemma efter tolv och slockna direkt när jag kom hem! Idag har vi käkat och druckit glögg hos svärföräldrarna och imorgon blir det nog en dag på stan på mellandagsrean! God jul på er fina!  
 

Some X-mas home decoration

Lite bilder på hemmet från de senaste dagarna, dock i olika kvalitet.
Vilka fullspäckade dagar det har varit så här långt! I lördags hämtade jag mormor som bor utanför stan för en shoppingdag på stan såhär innan jul! I söndags var jag och pojkvännen och köpte julgran och igår tog vi in den och klädde den fin! Igår hann jag även att städa hela lägenheten, baka pepparkaksmuffins och sedan julbada Totte som nu är ren och fin! Idag på dan åkte jag iväg för att fira mormor som fyller år idag och bara en liten stund efter att jag kom hem så åkte vi väg igen för att fira jul med pojkvännens släkt och nu är jag precis hemkommen från det! Pjuh! Imorgon, självaste julafton blir det väl iallafall lite lugnare! På dagen ska vi åka till pojkvännens farfar och farmor en sväng och hälsa på och efter det blir det julfirande hos mina föräldrar med släkt och vänner! Juldagen ska vi mysa hos svärföräldrarna och mer än det har jag ännu inte planerat! Detta är alltså anledningen varför jag inte har bloggat nått de här senaste dagarna, har inte hunnit helt enkelt. Men jag är glad ändå över att jag hann skriva ett inlägg innan julafton, kanske inte världens roligaste blogginlägg men det är de jag kunde åstakomma på denna korta tiden jag fick över! Nu tänkte jag ta en dusch innan jag går och lägger mig, kommer sova gott i natt kan jag lova er! Godnatt och God jul! ♥

Cold Christmas

Lite julinspiration för att få upp julstämningen lite nu när vi närmare oss jul med stormsteg! Har faktiskt inte haft någon speciell julstämning i år alls vilket jag tycker är supertråkigt då det är endast 8 dagar kvar till jul och det hela är snart är över! Brukar annars börja julmysa i början av december om inte till och med i slutet november! Aja imorgon får jag ta tag i det hela och julpyssla/baka/pynta eller något! Har inte tagit fram all julpynt än så det måste tas fram iallafall! Hoppas ni gillar kollaget, bilderna är från min We♥It sida klicka HÄR för följa och titta på alla mina samlingar/hjärtningar!

the tattoo choker is back!

  
                                                 
Får lite vibbar från förr när jag ser att detta halsband har kommit tillbaka igen! Finns just nu på Gina tricot till ett rabatterat pris! Liknande hittar ni även på Asos & Topshop ifall ni känner för att anamma 90'tals looken!

Kim Kardashian inspiration

 
Kim Kardashian är oftast allt om enkelhet. Svart, vitt och nude färgat är vad vi ser henne oftast klädd i samt i tighta klänningar, toppar och kjolar för att visa sin figur. Sparsamt med accessoarer och betydligt mindre sparsamt med make! Under hittar ni lite kläder inspirerat av hennes outfits som jag har letat fram! Jag tror att hon skulle kunna se sig själv i alla dessa plagg nedan, nästan alla iallafall!


 


1. HÄR// 2&3. HÄR// 4. HÄR// 5. HÄR// 6. HÄR 7. HÄR// 8. HÄR// 9. HÄR// 10. HÄR// 11. HÄR// 12. HÄR.

Winter home decor wanties

Juldekoration - H&M// Flanell bäddset - Åhlens// Tavla - Sealoe// Lampa med kopparsockel - Åhlens// Matt halogenlampa med kopparsockel - Åhlens// Pepparkaksformar - H&M// Marmorskiva - H&M// Lampa med marmorfäste - Lagerhaus// Rutig pläd - GANT// Ljushållare - Lagerhaus.

Some details of our home