My Lovely chair







En outfit. God natt!

Silver VS Guld


En snygg glansig lila shorta och ett par lackbyxor som passar väldigt snyggt ihop med antingen guld eller silver.

Medans alla är i skolan så är jag hemma och är sjuk! Ska till sjukhuset sen och kolla upp vad det är för nått. Även min mamma och syster mår inte heller bra utav olika anledningar så ska de också till sjukan. Tre flugor i en smäll! Hörs vid nästa inlägg!

Finspång





Har spenderat helgen hos min pojkvän och har haft myskväll med kompisar (: Åkte dit efter Stockholmsresan med klassen. Nu är jag iallafall hemma igen i norrköping. Jag tror att jag ska ta en varm lång dusch sen lite senare ikväll. Känner mig verkligen inte bra idag! Har hög feber, huvudvärk och är snorig! Får se om jag orkar mig upp till skolan imorgon. Känns också trist att bli sjuk i början utav skolan. Nu ska jag iallafall kurra ner i soffan och se om det går något bra på tv, annars så blir det någon bra film!

Hemma från skolan!











Kom hem bara för ett tag sen från skolan! Har varit på resa till Stockholm och besökt Bergianska och något slott. Vi skulle vara senast hemma klockan 6 men överskrev med typ 45 min! Aja kul var det iallafall förutom de långa bussresorna. Åkte väl buss sammanlagt kanske 5 timmar. Men Bergianska var iallafall väldigt roligt och intressant.



Lack och stickade tröjor med Glans



Jag har uppdaterat så himla dåligt nu på senaste och jag har inga roliga bilder heller att dela med mig. De senaste dagarna har jag haft så fullt upp med skola och sånt. Känns som att när man han kommit hem ifrån skolan så är typ hela dagen slut sen. Efter skolan idag gick jag till Ortopeden och fixade sko inlägg, blev ingippsad om foten. Nästa gång så får jag mina nya inlägg.
Imorgon blir det stockholm med skolan! (: yey!

Back to school!







Dagens skoloutfit: lil wayne, lång tröja och shorts.

Första dagen i skolan idag! Ska egentligen börja 2:an i år på Film och Musikgymnasiet men jag bytte till Himmelstalunds gymnasiet. Vill helst börja i 2:an på Himmelstalund men eftersom de har gjort om skolreglerna så funkade det tyvärr inte! Tvungen att gå om 1:an även fast jag fick mer än godkänt på Film och Musikgymnasiet. Känner verkligen inte för att gå i skolan, vill ha längre LOV!

21 Augusti 2011




Färgar utväxten och gör resten av håret lite ljusare!

En Happy Meal!











Träffade älskling igår på Augustifesten med hans kusiner! Efter det gick vi hem till mig och myste hela kvällen! Gick en liten stund på stan även idag och hittade ett par kängor, ett par svarta jeans och lite underkläder. Efter shopping turen gick vi till Mac Donalds. Jag tog en Happy Meal vilket var sjukt länge sen jag gjorde. Åt bara det typ när jag var liten när vi åt på Mac Donalds. Tror att jag ska fortsätta att köpa det nästa gång jag äter där!

20 Augusti 2011







Var med min syster tidigare idag på Norrköpings marknaden och sen lite på stan. Det blev lite nytt och fräsht smink och två linnen, Hidi Klum och Lili wayne. Glad! Nu är min morbror och hans tjej och små grattar mig lite i efterskott! Fick yttligare ett presentkort. Ska snart ner till centrum till Augusti festen, min pojkvän och hans kusiner är tydligen där. Hoppas att mina läsare har en fin kväll!

Drip Drop





De här snygga skorna fick jag av min syster på min födelsedag (:
Så himla tråkigt väder det är ute idag. Jag och syster var nere förut på norrköpings markanden men det blev inte så speciellt långvarigt. Det spelade typ ingen roll om man hade paraply eller inte, man blev ändå genom sur! Och inga köp på marknaden blev det inte heller "/ Får se om det blir lite bättre väder imorgon så att man kan gå lite längre på marknaden.

Augustifest i Norrköping!





Torsdag: Jag och pojkvän var nere vid vasaparken i norrköping och myste runt på tivolit och tittade på raketer!















Torsdag: spenderades både med pojkvän och vänner. Efter att älskling hade åkt hem vid klockan 7 så spenderade jag resten av tiden med mina vänner! (: Vi tittade på rix fm festivalen som var där och sen hängde vi vid tivolit och en utav norrköpings pizzerior. Dagen avslutades med att titta på rakteter (raket tävling hela veckan eller nått)

Augustifesten är en "fest" som varar från 17 Augusti till 20 Augusti (tror jag?) Det innehåller bla tivoli alla dagar, rix fm festival som var igår/torsdag och marknad som är imorgon fredag till lördag. Det där var bara lite som Augustifesten har att erbjuda, finns massor mer roliga saker att uppleva!

Money Money Money









Dålig uppdatering idag. Kommer nog att vara det de här kommande dagarna eftersom det är Augusti fest i Norrköping. Jag skrev att jag skulle lägga upp en bild på mitt linne som jag hade på mig på födelsedagen men det tycks inte bli idag heller ^^. Här är iallafall lite pengar som jag fick igår (: Bilderna är tagna från min digital kamra som jag också fick igår :D

My brithday





















Min Födelsedag i bilder!

Brithday outfit!









Inte så jättebra bilder på min födelsedags outfit men det är nått iallafall! Ni får se min top framifrån imorgon och bilder på mina presenter! (:

Tomorrow is my birthday!


En snygg outfit jag gärna skulle vilja bära. Har bakat tårta nyss och imorgon ska jag göra chokladbollar. Imorgon fyller jag 17 år! (:
Ett år kvar tills man får gå ut och festa!

Today



Svårt väder ute idag. Det är grått och mulet ute men ändå varmt. Det ser för lättklätt ut att bara gå med bara shorts och linne och det blir för varmt att ha jeans och en tröja. Fick bli en kombination!

1 år sen...










Idag är det ett exakt ett år sedan jag och min familj krockade med en älg på väg hem från Skara Sommarland. Något som är det värsta som har hänt i mitt liv. Det var jag, syster, kusin, bror, mamma och pappa som satt i bilen. vi körde alltså en för mycket i bilen. Jag satt i mammas knä utan bälte. Älgen "flög" antagligen upp på rutan och ner på sidrutan. Bilen var full av glas och alla hade glas och glassplitter på sig. Som tur var så klarade alla sig oskadda. Det kanske inte låter så farligt att krocka med en älg men de flesta som har gjort det har oftast avlidit. Nu har vi iallafall lärt oss läxa för livet. Att alltid ha bälte och att aldrig åka för många i en bil!

Så idag ska jag bara ta det lungt så att inte 15 Augusti förblir en otursdag (;

14 Augusti 2011




Kom hem för en stund sen efter att ha tagit en Powerwalk med syster. Blir även några situps, armhävningar, "sälen" och plankan m.m innan jag går och lägger mig. Idag har jag storstädat mitt rum, dammat, torkat av, moppat och dammsugat. Inte mer än så har hänt idag, i stort sätt en tråkig dag!

13 Augusti 2011









Idag var jag ute med min pojkvän och min familj och plockade blårbär och lingon. Det blev ungefär en liter lingon och nästan en full hink med blåbär. På bilderna ser ni min galna blåbärs ätande hund Vilgot som kanske fick i sig en liter blåbär eller nått.

We are day dreamers





Det här snygga linnet hittade jag idag när jag och min pojkvänn gick på stan. Den kostade bara runt femtiolappen och jag har verkligen inga pengar! Får panik, måste verkligen ha det här linnet.

Jag sitter nu med hela familjen och min pojkvän och kollar på tv. Mys!

Black and Gold



Har varit i stan idag två hela gånger. Har bara kollat på tränings skor. Behöver verkligen det dels för att jag måste ha några bra skor att träna i och dels för att jag har så dålig hållning. Vill inte få rygg och den problem när jag blir äldre sen.

Hade tänkt att spendera dagen med men pojkvän men han har inte dykt upp än ? Han skulle ha varit här för flera timmar sen. Börjar bli ganska så orolig. Han har ju ingen fungerande mobil heller så jag får inte tag i honom. Aja hoppas att han dyker upp.

Today





Nu ska jag ner till centrum och senare kommer pojkvänn!

Gömmer mig bakom mina hårförläningningar












Bilderna är både gammla och nya.

Vilket jag försöker att inte göra längre. Har haft hårförlängningar enda sen 7:an tror jag ? Det kanske låter konstigt men de nedras hårförlängningarna är typ som en drog! Har försökt flera gånger att sluta att använda hårförlängningarna men lyckas bara i några veckor innan jag börjar igen. Anledningen varför jag måste sluta är för att det sliter så dant på mitt hår, mitt hår blir bara tunnare och tunnare! Känns som när jag använder hårförlängningarna att jag får mer självförtroende och så tycker jag att jag ser mycket bättre ut när jag använder dem. Aja men det är väl bara att sluta, det är det bästa för mitt riktiga hår!

Snart ska jag och mamma iallafall gå till Hagebycentrum och kolla lite kläder och sånt!

I Like



Satt ihop en söt outfit som jag gärna skulle vilja bära!

PowerWalk till 100%




Kom hem nyss efter att tagit en timmes powerwalk ! Nu ska jag bara ta det lite lungt och kolla på tv eller nått liknande. Jag bakade även en kladdkaka innan jag gick ut som jag ska smaka på sen.

We keep it simple baby






Tråkigt väder ute idag. Usch regn, känns att hösten börjar att falla in. Måste gå ut med min hund också i det här skitvädert, känner mig att jag har en positiv attityd idag!

Home again







Är hemma igen efter en helg hos underbara pojkvänn. Bilderna är ifrån ihelgen då vi bland annat bakade, åt godis och kollade på film, Mys helt enkelt (: !

Today



Finspång



I dag bär det av till min hemort där min pojkvänn bor. Det är marknad där idag så jag måste gå dit som alla andra år, blir nästan lite som en tradition. Väntar bara på att min pojkvänn ska vakna så att vi kan fixa iordning oss och åka.

Prima Ballerina



Har varit nere i norrköping city och checkat in Style by Tyra butiken. Fanns mycket snyggt men har tyvärr inga pengar nu. Är pank! Får nästan lite panik för det finns så mycket som jag behöver. Försöker att hitta ett par snygga ballerina skor men det verkar inte finnas. Tycker om ballerinaskor, skulle gärna vilja ha några stycken i olika färger. De är så lätta och smarta.

Jobbat på Brännan...





Kanske lite för mycket. Jag och syrran har legat och glassat på norrköpings central utebad. Blev förstås att bada med.
Trodde verkligen inte att jag skulle bränna mig, nu är hela jag röd. Men sånt tänker men ju inte på eller känner när man ligger i solen och solar. Jag har alltid drömt att få den dära snygga gyllenbruna hudfärgen men jag har inte den typen av hud som kan bli så. I år har jag typ solat vid varje tillfälle då solen har varit frame och så här brun har jag nog aldrig varit förut. Även om det inte är så speciellt brunt till skillnad från andra. Hade tänkt att hinna med att titta på ett på ett par skor på stan men det hann jag inte med idag, får se om jag hinner med det imorgon istället. Nu blir det dags för sängen och imorgon kommer älskling (: Godnatt

3 augusti 2011



En bild på när jag och älskling lagade mat.

Dålig uppdatering! Har varit i Linköping med min pojkvän och kollt runt lite sen åkte vi hem till mig i Norrköping och bara myste. Nästa dag åkte vi till himmelstalunds badet och badade och idag åkte han hem :(. Idag har jag klippt min kompis gräsmatta och sen inte så mycket mer. Det var väl allt jag hade att säga. I morgon blir det mer bad och mer powewalk !

Nästa Linköping

Det här får bli ett kort inlägg, jag ska nämlingen ta tåget till Linköping för att möta upp med Pojkvänn som är där för tillfället.
Här kommer en bild på dagens outfit och shortsen som jag köpte och pimpade igår (:

1 Augusti 2011







Vaknade runt klockan fem imorse av att jag hade ont i magen och kunde inte somna om igen sen. Kul start på dagen ! Sen dess har jag hunnit med ganska mycket. Jag har suttit och kollat lite på bloggar, sen gav jag mig ute på en Powerwalk i en timme och lite träning efter det. Har varit så dålig på att träna på så länge men nu äntligen har jag verkligen tagit tag i det och har kommit in i att träna. Det har alltid blivit så att man skjuter upp träningen eller att man  inte har lust och ork att göra det, nu tränar jag flera gg i veckan. Känner mig ganska stolt faktiskt. Har även hunnit att duscha och att gått ut med med min hund på en promenad.

Bilderna är ifrån igår när jag var i kolmården och badade