STOCKHOLM STOCKHOLM STAD I VÄRLDEN


                 
Någon som såg på så mycket bättre i lördags? Eftersom jag festade så fick jag se på reprisen i Söndags istället. Fastnade för Darins cover av Stockholm stockholm stad i världen av Pugh. Grym!
Efter halloween utgång i lördags så blev det en lugn dag i går! Åkte hem till pojkvännen runt 5 tiden och myste och segade långt in på denna dag Måndag! Kom hem för drygt en timme sen och så nu måste jag fixa till mig lite innan det blir allt för sent! 

Hennes & Mauritz jeans


Har blivit helt förälskad i H&Ms annorlunda, snygga och fräcka jeans som har nyligen kommit in! Vill verkligen ha alla!

New in - Halloween



Tog en heldag på stan med Amanda idag efter vi hade slutat skolan vid klockan 2. Det blev halloween utstyrsel för full rulle! Detta fick jag med mig hem idag! Kanske inte så svårt att gissa vad jag ska vara utklädd till på halloween? (;

gina tricot exclusive collection




Den 20 december släpper Gina Tricot sin fjärde Exclusive Collection med fokus på nyår och fest.

kimono


Lindex 299:- / 149:-
Söndagens vill ha! Kommer snart i butik!

Schoolwork



Sitter just nu med skolhäftet i knät i vardagsrummet och pluggar på två prov som vi har i början på nästa vecka! Whihuu! eller inte... Tacka gud för musiken iallafall som gör pluggandet en aning "roligare"! Ska plugga en lite stund till nu innan jag börjar att fixa iordning mig för kvällens festligheter! 
Igår myste jag med min fina pojkvän och spenderade även natten där! Åkte hem vid fyra tiden idag och har nu bara hunnit att käka och plugga! Saknar min fina redan och längtar tills imorgon då jag får träffa honom igen! 

Proper




Dagens klädsel!

Current Gina Tricot Wanties

Only coffe no sugar, inside my cup!



Sitter med kaffekoppen och lapptoppen i sängen och läser lite blogginlägg!
Slutade skolan klockan två idag och snart ska jag dra mig till pojkvännen för "lite" fredagsmys! 

Senapsgul



H&M 399kr 
Nattens vill ha begär! Så himla fin, snygg och mysig på samma gång! 

all i want is you

                 
                
 

En grym låt som jag spelar mycket nu för tiden!
Började skolan klockan 10 idag precis som vilken måndag som helst. Idag blev det dock inga vanliga lektioner utan vi åkte direkt till Linköping till Vreta gymnasiet och tittade på kossor och grisar, haha! Var hemma i stan igen runt klockan 2 och då fick vi även sluta för dagen. När jag kom hem blev det lite blandade träningsövningar i mitt rum. Ingen träning ute alltså då det har regnat i stort sätt hela dagen idag. En dusch på det och sen så kom pojkvännen och myste! Helt ok dag! 

________________________________________________________________________

                           

Genom detta inlägg skänker jag nu en liten tanke och skänker 50kr till Rosa bandet! Detta kan du också göra, och det är helt kostnadsfritt genom att bara länka detta i ett blogginlägg ---> http://www.provabingo.se och sedan gå in på denna sida ---> http://www.hannalicious.devote.se/blogs/22580848/rosa-bandet.htm#WriteComment och länka ditt blogginlägg om rosa bandet i kommentarsfältet.

För tydligare och mer info: http://www.hannalicious.devote.se/blogs/22580848/rosa-bandet.htm#WriteComment

Autumn


Kollage gjort av mig.
Även fast det har blivit kallt och fortare mörkare nu på dagarna så gillar jag faktiskt hösten! Älskar att kunna få kypa ner sig i soffan eller sängen med en mysig lurvig filt och en kopp te när man känner sig frusen! Att kunna gå med mysiga stickade tröjor och sköna raggsockar och bara gå och mysa hela dagarna! Ren vardagslyx. Hösten är rent ut sagt mysig!

Those days


En dålig start på dagen hade jag idag! Började med att jag vaknade alldeles för sent vid kl 12.45. Hade ju tänkt att hinna träna på morgonen men det sket ju sig! Istället började jag fixa i ordning mig och mäkte bara mer och mer hur mitt humör började dala. Vid klockan 15.00 tog jag min "frukost" vilket var verkligen på tiden då mitt blodsocker hade sjukit rejält! Sen vid 16.00 tiden följde jag med mamma, pappa och syrran och hjälpte syrran med flytten.
Nu är jag iallafall hemma igen och pojkvännen dök precis upp så nu kan det inte bli sämre än var det var imorse iallafall! haha

Current h&m wanties

Crying out your name

               
 
Lördagens låt! Alla som tittar och tittade på X-factor i fredags blev säkert lika tagna som jag av Loreens nya singel! Hon är ju helt otroligt unikt bra!

Lördagens To do:
Träna
Frukost
Duscha
Fixa sig
* Plugga
* Äta
* Lördagsmys!
* Sova



Send me on my way


Detta jag för duga för idag!
Åt nyligen ett litet mellanmål men är fortfarande lika vrålhungrig!  Nu ska jag iallafall börja att plugga på odlingsprovet som jag har på måndag!
Lördagens To do:
Träna
Frukost
* Duscha
* Fixa sig
* Plugga
* Äta
* Lördagsmys!
* Sova

Trodde jag jah!


Nu så! Nu är bloggen helt fungerande igen! Märkte idag att det gick varken att kommentera eller gå in på mina kategorier. Men nu är allt sånt fixat och står rätt till!
Igår efter skolan gick jag och två klasskompisar Amanda och Josefin en stund på stan och käkade lite. När jag kom hem blev det chill och lite senare så kom pojkvännen hit och myste och sov över hos mig!
Idag blir det en ganska så lugn dag med allt vad det innebär? ^^ haha
Lördagens To do:
* Träna
* Frukost
* Duscha
* Fixa sig
* Plugga
* Äta
* Lördagsmys!
* Sova

With a little help from my friend


Satt i cirka två timmar igår och försökte fixa till min blogg med ny bloggdesign men som vissa kanske märkte så fick jag inte riktigt till det! Nu tack vare fina pärlan Sofia så är min blogg fin igen med en ny design! Tack återigen Sofia! <3 (;

________________________________________________________________________


 
Denna låt har gått runt i mitt huvud i flera dagar nu och vägrar att släppa! 

ZIPP


Hittade denna snygga stickade tröja nu ikväll på H&Ms hemsida! Finns i både Naturvit och brunt med snygga dragkedjor i sidorna. Det otrolig är att de endast kostar 149kr!

CHICAGO



Slutade tidigare från skolan idag så nu ska jag ge mig ut och powerwalka lite! 

TEA TIME



Nu när hösten har kommit med sin kyla så plockar jag fram min jumbo temugg och påbörjar mitt höst/vinter teberoende!
Idag har jag fixat lite småärenden på stan, träffat en vän, myst och druckit te och duschat. Näst på tur står bara sova! Imorgon ska jag försöka mig på experimentera lite med min blogg om jag får tid då jag måste hinna träna och träffa pojkvännen!

SMOOTHIE



Älskar mina morgon/mellanmåls smoothies! Endast gjord på naturell yoghurt, banan och hallon!
Hela helgen har spenderats med min pojkvän! I fredags så tittade vi på premiären av Taken 2 på bio. Riktigt bra film, dock inte lika bra som 1 men vilken film är 2 bättre än 1?
Lördag: Mys
Söndag: Mys! 
Idag: LEDIG! Eftersom vi har fått ledigt från skolan idag så passade jag på att träna lite direkt när jag hade hunnit vakna till imorse! Annars har jag inte gjort något speciellt idag. Det blir väl lite plugg nu och senare ikväll, närmare bestämt klockan halv 7 kommer pojkvännen och myser lite med mig idag också! 

I Like


Åh hittad dessa underbara look a like JC skor som jag kände mig bara tvungen att tipsa om. Dom kostar endast 599kr och kommer från Dinsko!

ALL EYES ON ME


Ingen har väl missat Notme.se nya kollektion All eyes on me! Dessa ovanför är mina favoriter. Har aldrig varit förtjust i kappor men denna i mitten med skinnärmar är to die for!

Same old same old


Två bilder från de närmaste dagarna. 
Idag blev jag hemma liggandes från skolan. Har varit förkyld sen förra helgen och igår när vi fick jobba ute i regnet i skolan så känner jag mig ännu hängigare och förkyldare. Så det blev alltså en lång stund i sängen i dag. Har kännt lite dåligt samvete över min usla träning de senaste två veckorna så en promenad med hunden förut var det det lilla jag kunde göra för min hälsa nu när jag är sjuk! Lite senare ska jag träffa min pojkvän och mysa lite med honom så att han också blir lite sjuk! (;

SPORTY NEWS



Dessa sköningar fick följa med mig idag efter en sväng på stan. Är dock lite osäker på den svarta om den ska behållas!