Blonde

Jag sitter just nu med hårblekningsmedel i hårbotten för att få bort den där fula mörka rand till utväxt! Idag blir det en sån där dag att göra sig fin inför nyår, måste fixa naglarna osv. Nu under tiden blekningen verkar sitter jag och läser lite bloggar och kikar på lite kläder!

Wanties

Två dofter som ligger högt upp som favoriter just nu är VS body mist Coconut passion och Katy Perrys nya parfym Killer Queen! Åh de båda doftar så gott, sött och lite vaniljit! Funderar på att beställa hem båda från Nordicfeel! 

Divine Magazine

                                  

Jag kom på att jag glömde bort att berätta att jag blev kontaktad för någon/några månader sen av Divine Magazine som frågade om de fick ta med en outfit bild på mig och visst fick de göra det sa jag! Så jag kom med i deras internettidning förra nummret! Hur kul som helst!
 
 

Christmas presents ll & Christmas sale


Idag gick jag upp tidigt för att komma till öppning av mellandagsrean. Jag gick med Johanna som hittade en hel del! Själv hittade inte så mycket men jag kom iallafall hem med ett par underkläder och en VS body mist! Åh gud så gott den doftar, love spell. Måste även beställa hem Coconut passion, jag beställde den och love spell till min syster i julklapp och coconut passion doftade som en dröm! 
Glömde såklart några julklappar och det är rakhyvelkittet som jag fick av min mamma och pappa och två biobiljetter som jag fick av min farbror!

Christmas presents

Detta är alltså allt jag fick i julklapp denna jul! Jag är så otroligt nöjd med precis allting! Det som inte är med på bilden är en grej till min kamera som jag fick av min pojkvän. Jag fick även en spa dag med valfri behandling, bubbelbad, frukt och juice och lunch av min pojkvän! Åh han är så himla gullig, han skämmer bort mig så himla dant! Den 23 fick jag julklappar av mina svärföräldrar och det är presentkortet på Gina tricot och mysdressen. Glossyboxen fick jag av min syster och lite godis av min bror. Resten är från min mamma och pappa! ♥

GOD JUL

 

Merry christmas

God jul mina kära läsare! Äntligen är julen här, den underbaraste, roligaste, trevligaste och mysigaste högtiden på hela året! Även fast det inte har kommit någon snö och det är 5+ grader ute så känner jag julstämningen inom mig och här hemma! Igår fira jag mini jul med älsklings släkt med uppesittarkväll! Idag firar vi hemma med släkt som kommer om en liten stund, paketöppning, kalle anka, god mat osv! Längtar tills vi sätter igång!
God jul! ♥

Wishlist part 2

Gjorde yttligare ett litet kollage på vad jag önskar mig denna jul!
 

Wishlist part 1

Gjorde ett litet kollage på vad jag önskar mig denna jul!
Idag har det varit fullt upp hela dagen! Vi har bakat julgodis för fulla muggar och så har jag även storstädat mitt rum. Klockan har skenat iväg och den är redan 2! Morgondagen kommer att bli lika fullspäckad som idag! Då ska jag upp tidigt och åka till mormor och fira henne på hennes födelsedag! Det kommer att bli riktigt mysigt! Efter det ska jag iväg igen och fira mini jul hos min pojkväns syster med hans familj och spendera hela kvällen där! Nu måste jag faktiskt gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgonbitti!
Natti natti! ♥

50% på allt från ESTRADEUR bara idag!

 
Skynda att fynda på Nelly för idag har de har nämligen 50% rea på allt från Estradeur! Älskar detta märke, de har så himla mycket snyggt! Detta ovan är mina favoriter! Klänningen får du för endast 199kr idag, jackorna för endast 199kr(!!) de snygga bastopparna för endast 99kr och 149kr för de med paljetter på. Yeey!!

Christmas tree

Årets julgran!
Så hög julstäming som vi har hemma varje jul finner jag ingen annanstans! Älskar julen, mysigste högtiden på hela året! Igår klädde vi granen så nu står den så fin och glittrar! Äntligen är det också jullov men det hindrade mig inte från att gå upp tidigt imorse då jag hade Riskettan. Tre och en halv timme senare så var jag och min pojkvän barnvakter till hans systers barn i några timmar. Nu är vi hemma hos mig och har precis ätit kebab! Antar att det blir en vanlig hederlig fredagsmyskväll med chips, godis och läsk till en bra film!
Hoppas ni får en lika mysig fredag mina läsare! ♥
 

BIG WANTIE - Balmain hair dress

 
 
              
             
             


Gud vad sugen jag blev på att införskaffa mig en sån här Balmain hair dress när jag såg Linda hallberg blogga om den här om dagen! Så himla smart hårförlängning som inte skadar eller sliter på håret! Titta på videon för mer information! Måste införskaffas!!

Wanties - cardigans

Något som jag är i väldigt stort behov av är CARDIGANS! och långärmade tröjor i helhet! Just nu kan jag inte handla på mig något men efter jul på mellandagsrean tänkte jag passa på att fynda lite tröjor och cardigans! Är väldigt sugen på en lurvig cardigan så jag får se om jag får tag på någon sån!

Christmas presents

Här är alla tio julklapparna som jag har köpt detta år till mina nära och kära!
Söndagen är redan här och imorgon börjar en ny skolvecka men som är även den sista innan jullovet! Äntligen! Det ska bli så skönt med lov, är så sjukt skoltrött! Denna helg har spenderats med min pojkvän! Igår blev vi båda klippta av min mamma och senare slingade jag håret på min pojkvän. Senare på kvällen hade vi en riktig myskväll med chips, godis och film! Idag så fotades jag och pojkvännen hos en fotograf, har inte tittat på bilder än så jag hoppas på att de blev bra! Sist men inte minst så har jag även övningskört lite idag med min pappa vilket gick jättebra! Imorgonbitti har jag en ny körlektion på körskolan innan skolan, hoppas det går lika bra då som det gick idag!
Hoppas att mina läsare har haft en fin helg!♥

Flowers in december

 


Jag har blivit så förtjust i blommönstrat nu den senaste tiden och är sugen att införskaffa mig toppen i mitten från Bikbok! Så juvligt fin! Hoppas att ni tog chansen att fynd på bikbok idag/igår då de nämligen hade 30% på hela sortimentet! Till höger om toppen i mitten kommer plaggen från H&M och på vänstra sidan kommer plaggen från Bikbok förutom kjolen som också är från H&M!

REA - H&M



 
Just nu är det stor REA hos H&M! Finns fortfarande många godbitar kvar, speciellt sportkläderna! Hade själv fyndat om det inte vore för körtkortet...

Wednesday

Just nu sitter jag i min pojkväns säng med macen i knät och kikar lite på bloggar medan pojkvännen spelar tvspel! Idag slutade jag runt 3 tiden och direkt efter det åkte jag och min pappa och övningskörde! Och denna gång körde jag för första gången i trafiken!! Usch det var lite eller rättare sagt mycket läskigt att åka igenom alla rondeller och vid vissa korsningar och även trafikljus! Det gick hyfsat bra ändå för att vara första gången i trafiken. Imorgon har jag min första körlektion på trafikskolan och jag är super nervig! Får hoppas på det bästa och förvänta mig det värsta så ska det nog gå!

New week

Ny vecka, nya tag!... Känner mig inte alls på ett sånt hurtigt humör faktiskt! Efter en seg skoldag drog jag mig till stan för att inhandlade de absolut sista julklapparna för detta år! Känns rätt så skönt att vara färdig med det. Totalt har jag inhandlat 10 st julklappar till mina nära och kära så nu gapar min plånkbok tom! Jag rensade även nästan hela sparkontot också idag när jag köpte ett startpaket på Fia&Carros för körtkort! Men det var ju det pengarna skulle gå till så det känns ändå helt OK.
Annars då så har jag kommit igång med träningen och har slutat äta godis på vardagarna!
Snön har äntligen kommit till Östergötland men ska tydligen inte stanna så länge till.... 
Och det sista jag tänkte säga är att jag SKA försöka mer med att blogga mer och bättre ( än såna här inlägg med dålig bilder)
Vi säger så så länge, hej♥

NEW IN - Wet n wild nail polish

Som tack för att jag handla hos Bubbleroom fick jag ett paket med massor fina mini nagellack från Wet n wild. Alla var superfina och idag testade jag ett rosaglittrigt nagellack! Jag tycker verkligen om deras lack, jag har ett större blått nagellack sen tidigare som jag är jättenöjd med. Mycket färg, bra täckning och framför allt lättapplicerat!

Xmas dresses

 
 Nu är det inte lång tid kvar till jul, nämligen mindre än 3 veckor kvar! Och ni som inte har hunnit att shoppa  julklänningen än tänkte jag ge några tips på ett par klänningar som jag tycker är fina! Den två översta är från Bubbelroom och resterande från Nelly!

New in - New years dress

Fick hem en helt underbar klänning från Bubbelroom Make way idag! Denna kommer att bli min nyårsklänning för i år! Supernöjd tjej!

I wish....

Måste bara säga att jag är helt förälskad i denna jumpsuit från Tfnc! Skulle helt klart kunna tänka mig att ha på mig denna på nyår istället för en klänning. Finns på Asos & Topshop. Big love! ♥ 

1 advent

Hemskt dålig uppdatering ifrån mig denna vecka eller ingen uppdatering alls vill säga.. Denna vecka har jag inte sysselsatt mig med något speciellt förutom att jag har focuserat mer på att äta nyttigt och att träna. Veckan som kommer nu ska jag fortsätta i samma anda och försöka bli av med den vikt som jag har gått upp de senaste månaderna. Idag/igår är/var det 1 advent och jag känner verkligen julstämmningen omkring mig och inom mig. Bara om det kom lite snö också... 
Jag tänkte iallafall dela med mig av en tävling arrangerat av Annawii! Varje advent startar hon en ny tävling och denna gång har vi chansen att vinna en valfri bikini bikinionline.se. Otroligt snygga bikinis hade dem! Läs mer om tävlingen på hennes blogg!