FRIDAY!




Jag idag men nya jeansen på! Tyvärr väldigt dålig kvalitet på den senaste bilderna som jag har lagt upp på bloggen men jag har inte hunnit eller rättare sagt orkat att ladda hem något redigeringsprogram till min nya Asus än! Mina planer för ikväll är att träffa mina tjejor i Finspång på en tjejkväll! Kommer bli riktigt mys! 

This is tomorrow


Vad jag ska ha på mig imorgon! Nu ikväll mötte jag upp en klasskompis i Hageby cenrum på en Snickers latte! Hittade även detta transparent linne som syns på bilden ovan för bara 49kr på Hm. Klockan är snart halv tolv och jag har verkligen varit uppe alldeles för länge! Men så är det när man segar sig till sängen varje kväll för man inte vill upp till skolan nästa dag. Aja nu blire iallafall sängen! Godnatt!

PINK




Såhär ser jag ut i dag. Shorts, barbierosa blus och platforms.
Är sjuk seg nu efter en dag med tre timmars matte, tuff idrott och en lektions entreprenörskap i skolan. Idag blir det bara att ta det lugnt och plugga lite lugnt!

Nature white





Bilder på dagens! Nya skor och ny tröja som köptes igår!

What I Had For Breakfast



Såg här såg min frukost ut imorse! I dag har vi bara arbetat praktiskt i skolan. Jag fick lära mig att köra en gaffeltruck/lastare på första lektionen och senare på dagen fick jag och några utav mina klasskamrater skörda tomater. Nu sitter jag bara och väntar på middagen och lite senare efter det blir det en vanlig daglig powerwalk såklart!

More news*



Efter en heldag traktorkörning på skolan så åkte jag ner till Hageby centrum och köpte två par välbehövliga jeans och en mysig stickad tröja! hittade även ett par super mysiga sockar som kommer bli sköna till kalla hösten och vintern. Fick senare ett samtal från Kalle Ps sko att de hade fått in ett par skor som jag hade beställt, så jag var nyligen hämtade upp dem. Visar skorna imorgon på bloggen!

New*


Ny blus!
Jag har verkligen "got a thing for" blusar! (bara för att jag inte kommer på hur jag ska säga det på svenska) Älskar långa svepande blusar i härliga mjuka tyger och färger.

BUILD A BEAR WORKSHOP








Var i torsdags och invigde min systers nya jobb Build a bear! Min syster och hennes arbetskamrater fick välja ut fem personer var som skulle få vara med på smygöppning dagen innan den stora öppningen! När jag tog de första stegen in i butiken så kände jag mig nästan som ett barn på nytt! Det är rena pardiset för barn! Man får vara med att verkligen bygga sin egen nalle! Man får först välja ett "skal" altså en ostoppad nalle utan någon fyllning i. Senare kommer man få hjälpa till att stoppa nallen och lägga in ett tyghjärta så att nallen blir "levande" Man får även om man vill stoppa in olika ljudmaskiner i nallen så att den kan prata, sjunga eller göra olika läten. Det finns också massor olika tillbehöver som man kan köpa till! En helt galen butik som får mig att känna mig som ett barn igen! Build a bear öppnad först i Usa och har nu spridit sig över hela världen! Den finns två butiker i Sverige, en i malmö och nu den nystartade butiken här i Norrköping.


Den här Kaninen fick jag med mig efter besöket på build a bear!

Computer



Jag gjorde ett väldigt smart val och köpte mig en egen dator igår! Riktigt nöjd tjej! Nu blir det lite sista mys med film och snacks och godis innan jag somnar!

Latest at instagram


Följ mig på instagram! @myysofie

NEW JACKET - RED HOOD RIDING



Tro det eller ej men jag har faktiskt redan köpt en ny höst/vinter jacka! Hittade den på New yorker i måndags och blev helt galet fast för den så den var tvungen att köpas! Känner mig lite som rödluvan i den! Nu är det bara att vänta tills det blir lite kyligare ute så att jag kan använda den!!

NEW LOVE


Hittade dessa inne på dinsko igår! Åh så underbara!

Does it ever stop hurting?


I LOVE AND I LIKE


Några favoriter från Gina tricot!

Back to school


Det har inte blivit så mycket bloggande nu på senaste. Både torsdag, fredag och lördag har jag blivit firad med både släkt, vänner och sprit ute på korgen, kortfattat! Bränt kanske lite väl mycket pengar på bara dricka men man fyller ju faktiskt bara 18 en gång i sitt liv så det tycker jag att jag är lite värd. Har haft grymt kul iallafall de sista dagarna men imorgon är det skolstart igen! Så nu är det inget annat än att tvätta bort sminket, borsta tänderna och sen lägga sig i sängen! God natt! 

Böljande


Glansiga, nästan silkigt böljande tyger och blusar är något som jag verkligen har fått en crush på! Så därför är jag helt såld på H&Ms nya toppar! Så här vill jag se ut i höst!

BIRTHDAY OUTFIT





MY EIGHTEEN BIRTHDAY





Har haft den bästa 18års dagen som någonsin går! Mina underbara tjejor överaskade mig med glass, pizza och en rolig dag i Söderköping och i Norrköping på augustifesten med rixfm festival. Tack tjejer för en underbar och oförglömlig dag! Ni förgyllde verkligen min födelsedag!
Imorgon blir det mer födelsedagsfirande med släkt och vänner!

Baby you're a firework



Två bilder från ikväll!

Only one day left


Har precis kommit hem efter en dag på stan med syrran. Snart blir det gott käk här hemma nämligen kycklingsallad, perfekt till en varm dag som denna! Augustifesten har börjat här i norrköping! Ska spendera min sista dag som 17 åring med att titta och lyssna på när någon musikår spelar film musik och sedan titta på de årliga fyrverkerierna med familjen. 

STUD BRA



Efter en timmes powerwalk och en halvtimmes dusch så dimpte denna ner i brevlådan kl halv 2! Sitter jättebra på, perfekt storlek och allt! Denna kommer från Melba.se
Denna ska jag använda under stickat, brottarryggs linnen och genomskinliga skjortor!

SPORT


Sportkläderna går i oranget och lila denna höstsäsong! Scchnyggt! 
Måste införskaffa mig lite nya träningskläder nu till hösten så att jag kan forsätta träna ute ett tag till! Sen när det blir allt för kyligt ute så har jag väl inget val än att köpa ett gymkort..  Är faktiskt riktigt stolt över mig själv som har lyckats att hålla i träningen nu i sommar. Jag tränar minst 4-5 ggr i veckan! 

SPARKLING ll




Köpte ju två nagellack för några dagar sen och så här ser det guldiga ut! Super fint det men jag tror det blir snyggare över ett annat lack! Typ svart. 

BLACK/ GOLD/ SILVER AND SOMTHING IN BETWEEN


Har totallt kärat ner mig i nit toppen från chicy!

Before bedtime



Innan jag går och lägger mig så lägger jag ut två (dåliga) bilder på dagens.

No freebra

Om mindre än en vecka fyller jag 18 år och bara två dagar efter så ska jag för första gången ut på krogen! Så igår gick jag runt och funderade lite på vad jag skulle ha på mig och bestämmde mig rätt så snabbt för att jag ville ha en klänning. Hittade denna ur min systers garderob som jag ska få använda. Väldigt enkel men ändå väldigt söt och färgsprakande, och så har den en djup rygg som jag älskar. Men då kom problemet upp om hur jag ska kunna låta ryggen vara bar med en bh under. Det funkar ju inte? Först tänkte att jag skulle "göra en Kenza" att skippa bhn och inte ha någonting under men det känns lite för läskigt tycker jag, vill ju inte råka flascha en boob första gången jag kommer ut på krogen. Funderade även på en sån där free bra, men efter att ha läst att de kan eventuellt lossna när man svettas, dansar och hoppar omkring så känns free bran inte som ett allternativ. Iallafall inte när man ska festa. Men så kom jag på en ide! Jag testade min bandeau bikini under och drog bara ner baksidan så långt ner så att den inte syndes. Eftersom den har silikon remsor runt på både under och överkanterna (vilket de flesta bandeau bikinis har) så sitter bikinin kvar både över brösten på framsidan och kvar långt ner på baksidan! Låter kanske hur tokigt som helst men eftersom det funkar så ska jag absolut testa det när jag går ut!

SPARKLING



Älskar mitt nya nagellack från Hm. Glittrar otroligt mycket vill jag lova! Tyvärr återigen så visar bilderna igen rättvisa på hur fint det är på.

FRESH I STAY




Då har man gjort sig fin från topp till tå! Slipat fötterna, filat naglarna, målat naglarna och även tånaglarna vilket jag aldrig brukar göra, skrubbat kroppen och smörjt in mig med b.u.s! 

B.U.S


Var inte meningen att jag skulle göra något köp på brun utan sol idag men när jag ändå var inne i stan för att göra ett ärende så tänkte jag att jag kunde hoppa in lite snabbt på kicks och kolla vad de hade för utbud. Tur det för jag fick hem denna för endast 33kr! Bloggade även om denna i det tidigare inlägget om att jag ville testa den. 

Nailpolish


Två nya nagellack fick följa med mig hem idag från stan. Hittade även en B.U.S förut som jag tänkte testa. Det får blir en "Ta hand om sig själv" dag idag!

BRUN UTAN SOL


Har testat alla dessa brun utan soler men nu är jag ute efter någon ny. Skulle vilja prova någon som man sprayar på, känns som att de ger en bättre effekt på något sätt?

Åhlens,Apoliva och Aco - Ger en liknande brun färg och funkar ungefär lika bra. Apolivas och Acos brun utan sol har en mer behagligare doft som inte ger en "frän" doft som Åhlens lätt kan göra. Dessutom så är Acos och Apolivas kräm vit tillskillnad från Åhlens som är glansigt brun. Acos är inte lika tjock i konsestensen som åhlens och apolivas vilket gör den mer dryg. Åhlens brun utan sol ger nog en aning mer färg än vad de andra två gör men eftersom doften inte är lika behaglig som Acos och Apolivas så hamnar alla dessa på samma plats/betyg

Loreal Sublime bronze - Ger verkligen en äkta brun färg! Dock är den väldigt kladdig att smörja in sig med, känns oljig på något sätt och tar lång tid innan den torkar. Har en liknande doft som Åhlens men ger inte samma "fräna" och obehagliga doft efteråt.

Dove - Ger en mer orange ton. Konsistensen är exakt som en hudkräm. Billig men inte så bra pågrund av färgen.



Har ni några tips på bra brun utan soler så skriv! 

Some Unpublished Photos







ALL BLACK


Allt från Cubus.

IN THE FOREST






Köpte mig en minigrill och så åkte jag och familjen ut och grilla hamburgare och fiskade fisk. Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på os och käkade lantchips!

Fashion news



Mina favoriter från H&Ms och Ginatricots senaste höstnyheter!

PLATFORMs



Två bilder från idag.

Fantasy ocean



Nytt från i onsdags.

FOLLOW ME!



@myysofie

YES




Blev så otroligt besviken när jag fick mejlet imorse om att det hade blivit order problem med beställningen av skorna. Trodde att jag skulle få vänta tills nästa vecka. Men vips så låg dem där i min brevlåda vid klockan 1 idag! Är otroligt nöjd över dem och känner redan nu att de kommer bli en stor favorit! 

ORDER PROBLEM!


Nu har jag väntat på mina snyggingar från i fredags men idag så fick jag ett mejl att det har varit orderproblem! Åh så himla typiskt och typiskt att sånt här händer alltid mig! Aja det stod iallafall att problemet var löst, vet inte rkíktigt vad det ska betyda men jag antar att jag kommer få vänta en vecka till...

H I G H F I V E






Fem bilder från idag.

Perfect necklace


(Även dessa bilder är tagna av mobilen)
Kom hem med detta fina halsband idag. Köpte även lite andra saker som jag kan visa lite senare. 

Dagens



Blev tyvärr ett par dåliga bilder på dagens outfit tagna på mobilen. Glömde min kamera hos en vän för några dagar sen. Nu ska jag möta upp en annan vän på stan!