Flower power

                   
Hårband - Glitter 99kr
Jag har suktat hur länge som helst efter detta hårband och i torsdags slog jag till då jag tyckte att den skulle passa så bra till min pojkväns student, vilket den även gjorde! Så himla fint!

Världens finaste student!

I fredags var det min pojkväns tur att ta studenten! Är otroligt stolt över honom! Han har varit så duktig i skolan och på sin linje bygg, så duktig så att han till och med fick ett stipendium! I fredags stod jag med pojkvännens släkt och vänner och tittade på när han sprang ut. Sedan begav vi oss till lokalen som de hade hyrt och fixade med maten och dukade fram. När studenten hade åkt klart med flaket så kunde vi äntligen börja fira honom. Det blev mat, dricka och paketöppning! Senare blev utgång för sista gången av pojkvännens student och jag fick följa med och fira med honom! Det var oerhört mysigt, trevligt och roligt! ♥
 

Issue 1.3 upp till 50% rabatt!

Det är 50% på favoriter från märket issue 1.3! Funderar starkt på att beställa hem skinnjackan!

H&M Simplicity

     

Måsten i sommar!

New in


Gick ner en sväng till mirum galleria igår och shoppade lite för att få bort min ångest för en stund. Fick tag på dessa två! Kjolen är köpt på Vero moda och shortsen på pieces. 

Instagram - Myysofie

  
                                            
                           
           

LAST WEEK


Några bilder från förra veckan! Införskaffade mig min första kjol, så himla fin, jag fick den för 199 kr på H&M! Jag spenderade även hela förra veckan tillsammans med min pojkvän, det var verkligen supermysigt!