NEW IN - STONEWASHED JEANS

                    
 
Nikon D3100
Kom hem med yttligare ett par nya jeans till idag och dessa är stentvättade och är köpta på Lindex! Älskar tvätten på dem och hoppas att de blir bättre efter tvätten då de var något stora i benen. 
 

AUTUMN JACKETS

Knåpade ihop ett litet kollage med höstjackor nu på eftermiddagen! Hittade inte alls mycket som jag var jätteförtjust i men jag lyckades ändå få hop ett litet kollage. Älskar verkligen jackan med skinnärmar och päls på högst upp i vänstra hörnet från Vila! Hur underbar som helst! Den andra favoriten är den svarta jackan med skinnärmar från H&M, otroligt snygg på!
Hoppas att jag kunde inspirera er lite iallafall!

FAVORITE

Det här är mina absoluta favorit bas linnen! Så himla fina och enkla med tunna axelband som går korsvis på ryggen. En storlek för stor men sitter ändå fint på så att jag köpte två, en svart och en vit!

NEW IN - BOYFRIEND JEANS

Nikon D3100
Nu har jag införskaffat mig ett par boyfriend jeans! Var lite osäker på dem först men jag slog till iallafall och nu är jag hur nöjd som helst med dem. Så himla sköna och bekväma och så snygga på! De kommer användas flitigt nu i höst!

New in

       
Fick denna enkla fina topp av min syster i födelsedagspresent! 
 

Autumn wanties

             
Kollage skapat av mig
Vad jag vill ha och måste ha till hösten 2013!!

Dos primer

        
     
Nikon D3100
Två primer har fått sin plats i min sminkväska! Det var inte meningen att jag skulle ha två stycken men efter att jag hade köpt en själv kom systern dagen efter och gav mig en (och även en annan grej som jag kan visa senare i bloggen) i försenad födelsedagspresent! Jag har alltid velat ha en primer med det har aldrig riktigt blivit av att köpa. Nu har jag iallafall två stycken så att jag kan jämnföra vilken som är bäst så att jag vet vilken jag ska köpa nästa gång!

Cosy Sunday

Söndagen är här och jag haft en helt underbar helg än så länge! I Fredags var jag och små festa med tjejerna från klassen och igår blev det myskväll med älskling vilket vi även kommer göra denna söndagkväll också till!
Nu ska jag och min pojkvän åka hem till honom och käka lite och så!
Hoppas att mina läsare har haft en lika bra helg som jag har haft!

We got the night

Nikon D3100
Nu är jag klar för kvällen! Ner till till stan sen ner till Max och vidare!

Jag tar mig över sjö och land

Nikon D3100
Första veckan av skolan har gått och jag påbörjar nu mitt 4 år på gymnasiet, känns sådär! Helgen är iallafall kommen idag ska jag träffa mina töser från klassen och partaja lite! Nu ska jag byta om och fixa iordning mig lite innan jag drar ner till stan för att köpa lite nödvändigheter. Sen blir det käk på Max med töserna och sedan vidare till Sofia!