BIKBOK


Bikbok wanties!

ABOUT ME

      
Lite tränings inspiration! Känner att jag har halkat lite av banan med träningen den här veckan. Idag var den enda dagen som jag var "ledig" så idag tog jag mig tid för en powerwalk. 
Bortsett från träningen känner jag hur allt annat börjar falla på plats. Mitt liv tog ju en helt ny vändning för cirka två/tre månader sen då kärleken helt försvann. För att fylla hålet har jag tränat impressivt varje dag. Nu har livet taget en annan vändning men på ett mer positivt sätt. En ny kärlek har kommit in i bilden och jag börjar mer och mer lära känna mitt nya jag typ! ^^ Haha. Jag har ju varit lite vilsen i mig själv ett tag och visste inte riktigt vem jag var när förändrades och "utvecklades" Hann ju inte med att fatta vem jag själv va nästan Haha! Men som sagt nu känner jag att mitt liv och jag börjar falla på rätt plats igen och det är det viktigaste just nu!
 

THE SEQUIN BAG



Gina tricot must have!

ALL BLACK BOOTS


1. Åhlens 2. Scorett 3. Hennes&Mauritz 4. Scorett 5. Deichmann 6. Dinsko

Blurry



Två halvsuddiga bilder på mig från i lördags.
Idag var Amanda min klasskompis/praktikpartner sjuk så jag fick helt enkelt klara mig utan henne och jobba! Det gick rätt så bra ändå! Efter praktiken följde jag med syrran ner på stan som tittade ut lite kläder som hon ska köpa när hon får sin lön imorgon! Hade egentligen tänkt att träna idag men hann inte med det riktigt.
Nu blir det antagligen bara att slöa och ta det lungt och kanske blir det en tidigare kväll för mig så att jag kan få sova riktigt länge!

Last Night






Igår tog jag bussen ner till lilla Finspång och myste med mina underbara tjejer! Det blev popcorn, godis och gott att dricka till världens bästa film som har skapats enligt mig, Avatar! Självklart blev det ju mycket tjejsnack också! För att slippa åka hem så sent över natten så sov jag över och bjöds på en super god frukost idag som bestod pannkakor med sylt! Kl 13 tog jag bussen hem till Norrköping igen och var hemma runt kl 13.45 
Idag har jag inte så mycket planerat än att jag ska snart ut på en Pw och senare ikväll så kommer en nära vän till mig och myser lite!

I'm only miss you when I'm breathing

En bild på mig idag. Hann inte mer än att ta en bild då jag hade lite bråttom att mötte upp en nära killkompis till mig! Det blev en lång myskväll med film och popcorn. Nu ska jag gå och lägga mig lite tidigare än vad jag brukar göra på helger men det ska faktiskt bli riktigt skönt med lite extra sömn! 
Jag har lite oplanerade planer iför imorgon om man nu kan säga så! Haha. Jag får helt enkelt se vad som händer!

-


Jag har varit väldigt dålig på bloggningen nu. Jag har själv hamnat i en svacka med lite ångest och depritioner. Jag sover dåligt, jag är ständigt trött, gråter på kvällarna och känner ingen direkt livslust. Jag har så mycket på mig just nu och har så många beslut att fatta som tynger ner mig bara mer och mer dag efter dag.  Den senaste tiden har gått så himla fort sen jag och mitt ex gjorde slut i augusti efter 2 hela långa år tillsammans. Jag känner att jag knappt hinner med att tänka längre, jag hinner inte med mig själv och känner mig rätt så förvirrad över vem jag själv är då jag har förändrats och utvecklats mycket på en så kort tid. Samtidigt som jag har mått så dåligt så har jag också haft så många dagar som jag har varit lyckligare än någonsin, då jag verkligen har haft livsglöd! Jag har träffat så mycket nya trevliga människor, tränat, fått en bättre familjerelation och blivit bjuden på många roliga och lyckade fester.
Just nu måste jag  försöka att tänka lite på mig själv och göra saker som jag mår bra utav. Tur att man har så fina vänner som ställer upp för en och orkar lyssna på alla problem som ligger och tynger!
Det är nästan som filmen I rymden finns inga känslor om ni har sett den. När man är lyckligare än någonsin så krävs det så lite för att falla över på en ledsna sidan igen.
                                  
 

WANTIES


3 riktigt snygga toppar från Gina tricot för bara 149kr!

New*


Äntligen! Efter några dagars förseningar så kunde jag hämta ut denna militärjacka idag!
Idag fick jag och Amanda sluta praktiken kl 14 istället för 16 för att det inte fanns något att göra. Vi gick runt och gjorde nästan ingenting på jobbet idag, var nästan onödigt att vi kom dit i över huvud taget! Nu blir det bara att ta det lite lugnt innan jag sen ska ner och träffa en person på en fika nere i stan!

Only worth living if somebody is loving you


Jaha jaa dålig uppdatering idag med! Har inte hunnit vara hemma så mycket idag. Efter praktiken följde jag med min praktikpartner Amanda som köpte lite hårförlängningar. När jag jag kom hem käkade jag lite mat och lite senare blev det ju min dagliga powerwalk och en dusch på det när jag kom hem. Det är väl typ det som jag hinner med om dagarna nu för tiden.
Imorgon är en ny dag med mycket att se fram emot!

PEPLUM




Det har blivit lite för få inlägg den senaste tiden men jag ska försöka få fart på mig igen! Gör ett sista inlägg för idag på en dagens/gårdagens outfit nu innan jag går och lägger mig!

New*


Åh hittade denna peplum topp på Hm idag, den som jag bloggade om i förra inlägget! Jag har verkligen inga pengar men det var den sista i min storlek så jag var bara tvungen att göra ett spontat köp! Så himla fin och stilren. Passar faktiskt nästan till alla tillfällen skulle jag säga! Från fest till vardags till fina tillfällen!

WANTIES



Mina absoluta favoriter just nu! 
Hela första raden - Nelly
Vinröd peplum topp - Hm
Svart topp - Vero moda

The Day After





Jag idag dagen efter en grym fest!
Igår hade det jag sjukt roligt med roligt festfolk! Var hemma i min säng runt fyra tiden imorse och hade en fyra timmars sömn att se fram imot då vi hade obligatorisk skördedag idag på skolan kl nio imorse. Även fast jag bara fick fyra timmars sömn så piggnade jag till rätt så skapligt iallafall och klarade av skoldagen finfint! När jag kom hem tog jag bara det väldigt lugnt och vila och sov en liten stund!

We are the kids with hungry hearts


Jag och min kompis Lovisa på min 18års fest! Oj vilken dålig uppdatering det har varit idag då! 
Även idag så fick jag och min klasskompis Amanda sluta tidigare från praktiken! Mer än två timmar tidigare! Så gött! Efter jobbet följde jag med syrran en sväng på stan där hon köpte en riktigt snygg tröja! Ikväll blir det fest med med amanda, min klasskompis som jag har praktik med! Nu måste jag verkligen stressa, ska träffa Amanda vid sju tiden och jag har inte änns börjat och fixa iordning mig!

Dagens vill ha!


En transparent skjorta som går omlott från Nelly 399:-

I CROSS MY HEART




Kom för en ungefär en timma sen hem från jobbet! La märke till nu hur fort en timma kan bara flyga förbi, kändes typ som om jag bara kom hem för en kvart sen! Har alltså inte hunnit att göra så mycket när jag kom hem vid halv 5 förutom att bara byta om till vanliga kläder och ta lite kort på hur jag ser ut idag då.
Denna dag kommer väl se ut ungefär som gårdagens och som alla andra dagar typ. Äta, vila, träna, chilla, duscha och sova!

HARD WORK



Var nyligen ute med syster för ovanlighetens skull på en power walk! Det blev en lite längre sträcka denna gång. Det var riktigt skönt att komma ut lite och prata lite om allt möjligt. Om man inte lyssnar på någon bra musik när man ute och tränar så ett annat bra alternativ att träna med en syskon/kompis!
Nu blir det att hoppa in i en skön dusch innan läggningsdags!

My Room




Det är min typ min sovhörna! Stortrivs här som attan nu när jag har köpt lite fina och fluffiga kuddar, nytt härligt och mjukt täcke. Lampa och lite småplock! Allt går också i brunt, vitt och lila så som jag vill ha det! Nu är det bara resten av mitt rum som jag måste göra någonting åt! Har ju fått in en vit klädställning iallafall, så det är ju en liten "start" Vad som är planerat inför mitt rum är att jag ska spara ihop lite pengar till en byrå och ett sminkbord eller ett toalett bord som det egentligen heter? 

Dessa är ifrån Malm serien från Ikea.
Toalettbordet/Sminkbordet från 995:- 
Byrå från 749:-

Jeans




Så här ser jag ut idag! Försökte att fräscha till mig lite idag iallafall efter jobbet.
Sitter här med en iskaffe brevid mig och läser lite blogginlägg! Idag fick jag och min klasskompis sluta tidigare från praktiken närmare bestämt kl 3 för att det inte fanns någoting kvar att göra för oss! Imorgon kommer det en leverans så då blir det säkert mer att göra.

What I Had For Dinner



Köttfärssoppa med potatis, morötter, ost och krutonger!
Roligare inlägg kommer det nog inte blir så ofta nu på ett tag. Nu när jag har praktik så hoppar jag direkt in i arbetskläderna på morgonen och drar till jobbet. När jag kommer hem så är jag inte hemma för än kl 16.30 och då känns det inte så värt att fixa iordningen sig när mer än halva dagen har gått. Dessutom är man rätt så trött och seg efter en arbetsdag så jag har inte så mycket ork mer än till att träna på kvällen.

YOU BETTER WORK (OUT)!



Jag för några minuter sedan.
Idag var det första dagen på min tre veckors praktik på blomsterlandet med min klasskompis Amanda! Gick mycket bättre och var roligare än vad jag hade trott! Börjar kl 10 och slutar kl 16 varje dag! Riktigt gött!
När jag kom hem var jag lite trött efter arbetet så det blev att ta det lite lugnt i min säng och titta lite på tv samtidigt som jag hade laptoppen i sängen! ^^ Såklart så somande jag till efter en halvtimme och vaknade inte för än maten var klar. Det blev tacos i dag med kycklingbitar istället för köttfärs. Mums!
Liten stund efter blev det att dra på sig träningskläderna och gå ut på en rask promenad. Nu blir det en dusch innan jag tar och lägger mig under täcket igen! 

SPARA&SLÖSA


Tips för er som har missat!

X-FACTOR



Sitter med min nyköpta skål som jag har fyllt upp med godisfavoriterna vit choklad och brända mandlar och tittar på X-factor! Bara efter en kvart så blev jag redan imponerad av själv konceptet av programmet och deltagarnas talang. Nu ska jag fortsätta och titta vidare på X-factor innan jag tar en dusch och sen går och lägger mig!

New*


Glömde att visa min nya klädställning som jag köpte för drygt 2 veckor sedan! 

The mornings



Två bilder på mig från igår! Vaknade för dryga halvtimmen sen. Jag skulle ha kunnat legat kvar bra mycket längre men jag valde att gå upp lite tidigare så att jag orkar upp till skolan imorgon! Nu blir det en mycket sen frukost för mig! 

STORES NEAR YOU















Detta har jag pysslat med under denna kväll! Jag samlade ihop lite favoriter från 6 olika klädaffärer som är lätta att ta sig till! Hoppas att ni hittar något som ni gillar! 

BRIGHT






Så här ser jag ut idag. Denna dag har jag spenderat med min familj i Söderköping på gästabudet. Det blev mest att gå runt och kolla på alla som hade klätt ut sig som vikingar och kolla på deras marknadsstånd. Såklart så blev det en strut med brända mandlar också! När vi kände oss färdiga så gick vi och käka pizza innan vi återvände till Norrköping igen och köpte godis och åkte hem!

HUNGRY HEARTS


Det blev en utgång igår kväll/natt! Efter skolan tog jag en dusch och så småning om började jag fixa iordning mig inför kvällen. Det blev förkrök och sedan utgång på puls. Det blev en riktigt rolig kväll även om allt inte gick riktigt som planerat! Dum som jag är tog jag inga bilder men jag vet att några andra av tjejerna gjorde det så det kan nog dyka upp en och en annan bild!

BIKBOK


Kollage av mig.
Vill ha tröja från BIKBOK!

WORK OUT


Efter mitt lilla mellanmål/lunch så blev det en liten promenad med hunden och efteråt när jag hade kommit hem råkade jag somna till en stund i sängen! När jag vaknade upp blev det direkt att sätta på sig träningskläderna och gå ut på en power walk! Är faktiskt rätt så stolt över mig själv ändå att jag har kunnat hålla i träningen nu när skolan har börjat igen! Denna vecka har jag faktiskt tränat varje dag och det är inget som jag har tycket ha varit jobbigt. Nu när jag har tränat sen juli så har jag kommit in i det så bra så nu VILL jag träna! Tycker det är väldigt roligt och skönt och det är så roligt när det ger reslutat, hela det gör det lixom så värt att träna! Jag har gjort träningen till en del av min vardag och jag är rätt så stolt över mig själv att jag har kommit över den där tröskeln och inte gav upp när det var som svårast!
Detta får bli mitt sista inlägg för idag för nu måste jag krypa ner till sängs!

Lazy morning



Det här var jag imorse. Myste lite mina nya sockar på morgonen! Skoldagen började på en annan skola nämligen Ebersteinska där vi hade en "undervisning" i Dont drink and drive! Mycket rörade, obehagligt och lärorikt. Sen tillbaka till skolan och ha matematik och idrott vilket var den sista lektionen. Slutade så tidigt som 13.45 så jag var hemma redan vid 14 idag. Idag blir det väl det gammla vanliga, äta lite nu, vila, träna, middag, Robinson, duscha och sova!

NEW HOME






JYSK




IKEA

Har köpte en hel del grejer till mitt rum både igår och idag! det översta köpte jag på Jysk och de sista småplocket köpte jag på Ikea! Som ni kanske ser så är brunt och lila de färgerna som dominerar i mitt rum!

Military


Beställt!

Oneofeachblog.com


Grym tjej! Bra inspiration! 

Come a little closer


Har varit lite dålig på uppdatering de närmaste dagarna men ska försöka att ta mig i kragen och försöka uppdatera minst en gång per dag. Söndagen och Måndagen var rätt så lika förutom att det var skola igår. Annars så har det bara varit äta, vila, träna, duscha och sova. Idag följde jag med till Ikea och köpte lite småsaker till mitt rum. Nästa gång när jag åker dit kommer jag hem med ett sminkbord eller en byrå eller både och! Har fläskat rejält med choklad, popcorn, pringels och läsk idag så imorgon blir det att träna bort lite utav det!
Tänkte lägga upp några bilder sen på vad jag köpte på Ikea men det får nog bli imorgon för idag är jag lite för slö för att göra det!

Its you, Its you, Its all for you





Så här ser jag ut idag efter en mysig kväll igår med tjejorna. Nu sitter jag bara och väntar på en god middag!