_________________________________________________________________________________________________________

Christmas


Idag är det annandag jul och snart är julen över. Julafton firade hos min bror och hans flickvän i deras lilla stuga i Åby. Vi brukar alltid vara hemma på julafton men för ovanlighetens skull så blev det inte så i år. Julen har känts ovanligt kort i år men det är kanske för att vi har redan packat ner alla julsaker (förutom granen) då vi nu håller på att flytta till en mindre lägenhet här i samma område. Ska väl snart packa ner det sista i mitt rum och sen bara ta det lugnt och glo på tv eller nått! Imorgon bör vi vara klara med hela flytten!

Ralph Lauren

Bild - instagram
Efter mer än en månads icke användande av min kamera bestämmer den sig bara för att sluta fungera. Tycker det är lite "roligt" hur saker och ting kan bara ligga och gå sönder...hmm..
Skrev iallafall igår kväll att jag och min pojkvän har firat minijul och bytt julklappar med varandra. Detta fick jag av min pojkvän i julklapp! Är supernöjd eftersom velat ha denna parfym. Av mig i julklapp fick han också en Ralph Lauren parfym fast en herrparfym då (: Lite roligt då vi hade inte alls önskat detta utav varandra ^^
 

UnderwareVaknade upp brevid min pojkvän denna morgonen idag, inte helt fel att börja dagen så! Efter att han hade åkt hem så tog jag mig en dusch och fixade till mig lite innan jag sedan gick ner till stan för att göra lite sällskap med några tjejkompisar som skulle köpa lite julklappar. Eftersom jag själv är redan klar med alla julklappar så köpte lite till mig själv istället! Det blev en välbehövlig bh och en freebra. Har länge gått runt med lite för små bhar så nu har jag äntligen tagit tag i det och inhandlat en (2) bh i rätt storlek, men fler måste ju det självklart bli!
Freebran hade jag tänkt att använda på nyår då min klänning är har en långt skuren rygg. Hoppas den sitter bra på så att den inte lossnar och ramlar av.
Nu ska jag staxt åka hem till min pojkvän och mysa. Igår så firade vi en minijul tillsammans och bytte julklappar. Kan visa imorgon på bloggen vad jag fick! (:

NyårsklänningenNu så, äntligen fick jag tag på klänningen jag har velat ha så länge. Har tittat i butik men den har alltid varit slutsåld och så även på internet. Men igår hade jag turen med mig när jag var yttligare inne en gång på hemsidan och leta. Hittade klänning i storlek Xs och S, synd var så hann jag inte slutföra köpet när jag hade valt storlek Xs för då hade någon annan hunnit före. Det fick bli en S iallafall, hoppas den passar lika bra som en Xs!

Som ni har märkt så har jag inte bloggat på evighter men jag tänkte försöka mig på igen på nytt och se hur det går den här gången!