Den lilla svartaNu har nelly satt ner priserna på ett urval svarta klänningar till endast 149:- Jag hittade en hel del fina klänningar, kanske man ska göra ett fynd?

New in

                         
Tre nya toppar från Monki!
Gud efter att ha jobbat en hel dag ute i regnet så vill man bara en dag som denna gräva sig ner under täcket och titta på någon bra film och käka Ben&Jerrys!.. Men massor plugg står i hög och väntar på att få bli inlämnade och även ett prov som ska göras på fredag! Woho.. Ska försök ta tag i det nu, senare kommer älskling som har lovat mig att vi ska gå en liten sväng på stan sen!

Blue and white1.Hm 2. Gina tricot 3. Gina tricot 4. Nelly 5. Hm
Har blivit så galet shoppingsugen nu på den senaste tiden då jag har inte har shoppat några plagg på flera månader.. Så jaa, mycket av pengarna som kommer in den 25? och 30 kommer gå till kläder. Lite nya sommar/vår kläder skulle gott och väl behövas i min garderob just nu så jag kan rensa ut lite bland det gamla!

Det kommer aldrig vara över för migSolbrända jag...
Jag har haft rent ut sagt en skitvecka förra veckan och nu en bit in på denna! Jävla sjukvården som inte kan göra sitt jobb så att man själv få ta i saken. Efter att ha tjatat och blivit runt skickad mellan olika sjukhus/kliniker som finns i denna stad under hela förra veckan så fick jag idag äntligen en tid sjukhuset och snart ska jag åka ner med min pojkvän till apoteket och hämta ut mecicinerna... Jag har världens underbaraste pojkvän att tacka som har stöttat mig nu under den jobbiga vecka då jag har brytit ihop och haft mina små utbrott lite då och då och som har även hjäpt mig att skälla lite på sjukvården hehe. Nu hoppas jag på att jag blir äntligen frisk! Nästa sak på listan som ska göras - byta vårdcental!

LAST WEEK