BLOGGPAUS!


Ide till tatuering
Tänkte ta nu en bloggpaus och jag vet inte hur lång den blir!
Finner varken lust, tid eller inspiration till att blogga just nu och det är också lite därför jag inte har bloggat så mycket nu på den senaste tiden, som ni kanske har märkt. Kommer säker någon gång att slänga in ett impulsinlägg lite då och då när jag känner för det. 
Innan jag tar min paus tänkte bara berätta lite om mina planer för sommaren ifall vi inte ses något mer i sommar
Just nu sommarjobbar jag. Har denna vecka och nästa vecka kvar innan jag får lov eller möjligen förlängt någon/några veckor till. Ska kanske även jobba hemma hos min farbror och fixa hans trädgård med min pojkvän. Den 17 Juli har jag och min älskling 2 års dag vilket vi kommer att fira med att åka till Liseberg den 18 Juli. Den 16 Augusti fyller jag 18 år och sen blir det födelsedagsfest och utgång den 18 Augusti! Det var planerna för nu, något mer kommer väl säkert dyka upp i sommar!

Midsommarafton





Fyra bilder från igår! Tyvärr ville inte datorn samarbeta med mig idag så bilderna är oredigerade.

I Won't Let The Sun Go Down On Me




Kom hem lite senare idag från jobbet. När jag kom hem var maten klar och efteråt åkte hela familjen ut till sjön och fikade lite! Imorgon blir det ännu mer jobb, skönt att det är helg på Fredag!

På mina naglar


Nytt blått nagellack.

Mina senaste köp



Här är mina absolut senaste köp! (- Minus smycken och underkläder) Har verkligen skämt bort mig rejält dessa två månader som har gått! Ska försöka lugna ner mig lite nu ett tag framöver så att det inte går över styr!

Saturday & Monday

Bilder från Lördags





Bilder från igår/Måndags



Har nu börjat sommarjobba så jag har inte dirket haft någon tid att uppdatera bloggen. Åker till jobbet varje dag klockan 6 och är framme klockan halv 7 och slutar sen jobbet halv 4. Blir tufft med långa och hårda dagar i de varma växthusen!
Igår Firade vi vår gammle far på födelsedagen. Mamma lagade hans favorit mat och efterrätt, pannacotta! Av mig och syster fick han ett presentkort på visualiseringscentret, triss och hans favogodis!
I Lördags träffade jag min tjejor i Finspång och grillade vilket jag även gjorde idag! Kom hem för cirka 2 timmar sedan.
Nu är det dags att fixa sig iför en god natts sömn innan jag tar nya tag inför morgon dagen!..

Dagen efter

Såhär såg jag ut igår på min systers student + lite detaljer som jag glömde att ta på mig.

Vaknade klockan 12.42 idag! Blev en lång dag igår! Gick upp vid 10 och fixade i ordningen mig lite snabbt. Vid halv 1 åkte familjen, kusinen, farfar och Ullabritt ner för att titta på när syrran tog studenten. Lite senare var vi hemma och firade syster med presenter, smörgåstårta och jordgubbstårta. Senare kom fler släktingar och vänner, då blev det yttligare lite tårta på tårta och bål! Vid klockan 20.45 kollade vi på fotbolls Em, Sverige- England vilket ledde till en besvikelse. Det vart även lite chips och godis på senare kvällen. Vid klockan 11 hade alla gäster dragit hem och jag gick inte och la mig för än klockan 1.50! 

SYSTERS STUDENT

 

BILDBOMB!

Grattis syster till studenten! Evelina Fransson

Bilderna får tala för sig själv, lycka, glädje, storslaget, minne för livet!

SOMMARLOV!




Så Äntligen är det sommarlov, eller jaa tills på Måndag iallafall. Först sommarjobb i tre veckor!

Grått/Vitt/Svart






Idag.

New*



Ginatricot/Ginatricot/Bikbok. Detta fick följa med mig hem igår!

12 Juni 2012


Idag blev det verkligen en kortis i skolan! Började klockan nio med lite matteklur och fika. Efter mattelektionen hade vi sista lektionen för dagen vilket var Biologi där det var lite betygs snack med glass och glasstårta! Slutade vid klockan 11! Efter skolan drog jag och Josefin och Amanda ner till Mirum galleria och sedan ner till stan och shoppade och åt gott på tacobar! Blev tre nya plagg som fick följa med mig hem idag! Visar dem lite senare!

Bouncy legs





Bilder från idag.
Idag var jag först på morgonen på ett återbesök hos doktorn och tog yttligare lite prover. Efter det blev det att åka till skolan och titta lite film med fika på engelska lektionen och lite betygsprat. sista lektionen var en vanlig biologi lektion men som var betydligt kortare än vanligt. 
När jag kom hem blev det mycket plugg med popcorn och godis! Nu senare ikväll satt familjen bänkade framför tvn och tittade på Fotbolls em. Tyvärr så förlorade Sverige! "/

10 Juni 2012


Bild från idag. Nya örhängen och skor.
Så! Då har man tillbringat helgen med finaste älskling! Just nu sitter han på väg hem på bussen. Imorgon börjar skolan igen fast bara i en vecka för på Torsdag går vi på lov. Får mig en liten sovmorgon imorgon då jag ska till doktorn på återbesök.

Breathe the breeze





Ny tisha och shorts.
Idag ser jag ut såhär. Inte världens fräschaste är jag ju inte dirket efter snart två veckor praktik på Linköpings trädgårds förening!


Måndag: Praktik till klockan halv två. Hemma vid halv 3. Färgning och slingning på mitt hår och hårförlängningarna. Fick en mer naturlig hårfärg nu!
Tisdags: Hemma från praktiken vid tre som vanligt. Älskling kom till mig och myset och sov över!
Onsdags: Nationaldag vilket innebar ledighet. Var bara med min fina älskling och var ute och käka och älskling köpte lite på stan. Min pojkvän sov även över en natt till!
Idag: Gick upp vid halv 6 och sedan lämnade vi av min fina älskling vid busstationen. Praktik till till halv två. Hemma vid halv tre.
Fick reda på när jag hade kommit hem att jag även ska få Sommarjobb på stället där jag har praktik! Lycklig tjej! Gick ner och köpte tre par skor och "fira" Haha!

3 Juni 2012


Tog bussen hem vid klockan 5 idag. Som väntat blev det bara mys med godis igår med älskling och en liten promenad. 
Nu sitter jag bara och väntar på maten. Efter det blir det bara plugg!

So now i'm stuck in the middle



Ny topp, och örhänge present från syster.
Känner en aning beslutsånget över hur jag ska göra med mitt hår! Satte iallafall upp håret idag med en del av mina håförlängningar!
Snart ska jag ta en buss till min finaste pojkvän och bara mysa medans det blåser och är kyligt ute!

MALMÖÖ!











Klassresa med Trädgård år 1,2 och 3 till Malmö.
Åkte igår klockan 8.20 från skolan och cirka 5 timmars bussresa att se fram emot... Vid Helsingborg checkade vi in på ett lyxigt vandrarhem mitt i centrum. Jag, Amanda, Sofia och Josefin delade på ett rum med fyra sängar! När vi hade checkat in och lämnat våra saker på rummen tog vi sedan bussen till Alnarp, ett universitet inom trädgård och lantbruk som låg någonstans mellan Malmö och Lund. Där blev vi guidade av några gammla Himmelstalunds elever runt skolan. Efter cirka 3 timmar blev det tillbaka till Helsingborg. Vi gick direkt ut för att leta efter någonstans att äta, det blev china mat!. Efter det köpte vi lite godis i en liten annorlunda godisaffär! När vi var tillbaka till vandrarhemmet chillade vi galet mycket, bara tog det lungt och tog lite crazy pictures!
Idag checkade vi ut vandrarhemmet runt klockan 8 och begav oss till Malmö för att titta på våra medtävlande 2:or och 3:or (från Himmelstalundsgymnasiet) som tävlade i Yrkes sm i trädgård/plattläggning!
Det var två lag från våran skola som deltog och ett utav lagen hamnde på en delad 4:e plats och det andra kammade hem ett silver!
Efter detta blev det raka vägen hem tillbaka till Norrköping utom att vi hade två stopp, ett lite utanför Malmö och ett vid Gränna där vi köpte lite polkagrisar. Efter en lång bussresa var jag äntligen hemma vid halv 6- 6. Blev lite käk innan jag drog yttligare en gång åkte iväg för att titta på min gammla klass musikal som var helt otroligt bra!
Nu blir det att varva ner och ta en skön plats i soffan eller eventuellt sängen! ^^