Nyårsoutfiten


En ganska så dålig bild på vad jag ska ha på mig detta nyår
Det blir iallafall en transparent shorta, bustier, shorts, klackar, tights, halsband, armband och ring.
Blev inte direkt vad jag hade tänkt mig att jag jag skulle ha på mig men så här fick det bli! Hoppas att det guldiga piffar upp outfiten lite!

31 December 2011


Med Blixt

Utan Blixt
Har nu varit och köpt dricka som jag ska blanda ut med och även lime och passionsfrukt.
Just nu sitter jag och väntar tills maten blir klar, tänkte under tiden packa lite. Ska nämligen till Finspång hos en kompis och där ska jag och några till fixa i ordning oss tills ikväll! Ska bli grymt kul, är taggad till tusen!

Party Nails

Nyårs Detaljer


Deltajerna är klara men vad ska jag ha på mig?
Vaknade väldigt sent idag, typ 1 eller nått! Efter att min pojkvän åkte hem så stack jag ner till stan idag igen. Kom hem med det här halsbandet och ett par lackleggins. Nu hade jag tänkt att fixa mina naglar lite nyårs fina och sen klura ihop en nyårs outfit!

En trevlig kväll

 
Hoppas att mina läsare har haft en lika fin dag som jag har haft det! Nu väntar sängen. Imorgon måste jag klura ihop någon nyårsoutfit! Har verkligen ingen aning än vad jag ska ha på mig!

Im Walking On Sunshine





Tyvärr så klara inte våran dator av några redigerings program för tillfället så ni för nöja er med detta.

Mötte upp Josefine på stan tidigare i dag och tittade lite på mellandags rean. Efter några timmar kom pojkvännen också! Eftersom jag inte fick någon julklapp i år av min pöjk så fick jag välja ut vad jag ville ha på stan istället som en julklapp! Fick en hel del utav honom, är verkligen superglad. Jossan hittade även också lite grejer på rean!

Just nu sitter jag, familjen och min älskling och myser framför tvn och äter ostkaka! Vilken lyckad dag! (:

Let The Sunshine In

               
Får lite sommar känslor nu när solen tittar fram och när det är plusgrader ute. Ska nu möta upp en kompis på stan och kanske även min pojkvän, hoppas på det! Blir att gå lite på mellandags rean och se om man hittar några fynd bland bottenskrapet!

Happy Brithday honey!

           
Idag fyllde min pojkvän 18 år! En ganska så stor grej, får ju gå ut på korgen! Vill bara säga att jag älskar min käraste pojkvän oändligt mycket och inget skulle någonsin kunna ersätta honom. Han är den som gör mig glad och den som gör mig lycklig. Finns ingen underbarare, finare, snällare och gulligare än min gulleplutt!
Den 18 Januari har vi varit tillsammans 1,5 år vilket vi ska fira han och jag! 
Hoppas att du blev nöjd över presenterna älskling <3

28 December


Vet nu vart jag ska fira mitt nyår men har en väldans panik över vad jag ska ha på mig! Verkar som att det flesta har bestämmt sig nu, men en ska är säker brun ska jag vara på nyår iallafall.

Sunshine





Fick bli lite snabba bilder på dagens. Nu ska jag ner till stan och fixa de sista födelsedags presenterna till pojkvännen som fyller år imorgon. Ska även hitta en 50kr julklapp till nu ikväll då jag och tjejerna från finpång ska spela julklapps spel, mysa och äta julmat!

Just get you ass back home




Mellandags REA
* Stickad tröja-                 199kr  99kr
* Väska-                         399kr  199kr
* Spetslinne-                             150kr
* Lösögonfransar-               60kr  30kr
* Bh-                               129kr  75kr
* Ring-                              79kr  39kr
* Mascara-                       115kr  70kr
* Leggins-(dock ej på bild)           99kr

Annandag Jul



En liten närmare titt på några av julklapparna som jag fick. Dem till höger fick jag utav mamma och pappa. Det är typ min favo parfym, doftar så himla gott! Dem till vänster fick jag av farbrorn, hans tjej och hennes barn. Parfymen doftar supergott och det som står brevid är någon intim gel och intim massageolja! ^^

Usch så himla dåligt jag har sovit i natt, kan nog vara stormen som påverkade en hel del! Jag gick upp iallafall idag klockan halv 10, fixade mig och sedan drog till Mellandags rean i stan! Hittade faktiskt en hel del grejer. Lägger ut bilder på det lite senare. Klantigt nog så tappade jag mitt bankkort! Blev såklart asskraj, typ gick igenom plånboken med alla dessa kvitton fem gånger och även alla påsar. Fick bli att åka hem igen och yttligare kolla genom allt men inget bankkort låg där inte! Som tur var så ringde jag till Clas Ohlsons där jag var sist (fråga mig inte varför jag var där ^^) och där hade någon snäll person hittat kortet och lämnat det i kassan! Kändes som en sten lättade från hjärtat! Blev överlycklig, jag som nästan höll på att tjuta när jag rusade runt där på stan och letade febrilt efter kortet! ^^

Julklapparna



* Sminkbox
* Plattång
* Geisha chokladask
* Giftset: Parfym, massageolja, gel
* Clutch
* Ögonskuggepalett
* Nagellacks sett
* Idrottsväska
* Giftset: Parfym och lotion Britney Spears
* Hörlurar
* Pengar
* Presentkort
* Ferrero rocher chokladbox
* After eight chokladask

Julafton








Bilder från igår julafton (Rätt så dåliga bilder med + oredigerade)

Började dagen med att gå upp klockan 8 och sedan att fixa sig lite julfin! Efter blev det frukost på det och sen bar det av till mormor. Där hjälpte vi till med julmaten och även käkade. Självklart så tittade vi på Kalle anka klockan 3, får man ju bara inte missa! Runt klockan halv 6 bar det iväg hemåt igen med hela familjen och bror med hans flickvän och även med min pojkvän. Hemma blev det julklapps utdelning och så kom även farbröderna och ena farbroderns tjej och hennes barn. Blev även lite gröt på kvällen med mycket julmys framför tv och julklapps spel!

Nu efter julafton känner jag mig på ett skönt sett lite seg och väldigt avslappnad! Känner fortfarande julmyset i kroppen. Min pojkvän åkte hem för drygt 1,5 halvtimme sedan! Så himla mysig är han! ^^ Nu blir det äta lite pizza! Har nästan blivit en traditon att äta pizza dagen efter julafton. ^^

God Jul!



Två bilder från förra årets julafton!
GOD JUL PÅ ER!

Uppesittarkväll!




Lite småsur efter fösta bingot. Hade tre chanser att få fem i rad. Men ska inte sura, ska mysa ner mig i soffan nu och vänta på nästa bingo.

23 December 2011 Dan före julafton Dan för dan Dan före dopparedan Bara en dag kvar!








Gårdagen i bilder. Oredigerade.
Jag kände att jag var bara tvungen med rubriken! Har väntat lite på att få skriva att det är dagen före julafton, men det fanns så många sätt att skriva det på så jag var bara tvungen att använda alla. Det är ju bara 23 december en gång om året! ^^

I predict an earthquake Up in here


Nu har man fått i sig lite julmat i magen och har även suttit och mysigt framför tv. Tror att jag fixa mina naglar lite julfina nu. Blir nog att gå och lägga sig ganska så tidigt idag, är så himla trött!

Julavslutning 2011




Äntligen jullov! Efter skolavslutingen gick jag och syrran direkt till stan köpte den sista julklappen, så nu är vi klara med det. I köket är det i full gång med julmat! Ska bli sjukt gott! Går även en julfilm på tv nu som jag har tänkt att titta på. Julkänslan är minst sagt på TOPP!

Just one more day left



Kom hem för någon timme sedan från skolan. Varit en så rätt slapp idag förutom att vi hade växtkunskaps prov, tror att det gick ganska så skapligt iallafall. Hade även engelska då vi typ bara fikade och löste julkorsord.

Imorgon är det julavslutning! Så himla skönt, längtar ihjäl mig tills julafton! Tänke även då inviga denna fina blouse! Lite fin ska man väl vara^^ Vi i familjen ska även äta julmat imorgon eftersom vi kommer att äta borta hos mormor på julafton.

For one more chance to hold you close

             
Hade ju tänkt att till nyår att jag skulle ha på mig en enklare klänning och ett par snygga glittriga pumps till. Vore grymt snyggt! Men såklart hittar jag inte några sånna. Har typ kollat över allt efter ett par glittriga pumps! Ska fortsätta mitt sökande men om jag inte får tag på några så får det bli en riktigt snygg klänning istället! Ett tips är att vänta tills mellandagsrean att köpa nyårsklänningen, då får man ett garanterat bättre pris!

Nej nu måste jag gå och lägga mig!

19 December 2011



Fick bli den nya fina gröna tröjan idag.
Idag blir det bara att plugga järnet! Ska jobba med en flera uppgifter i svenskan och så har vi prov i växtkunskap på onsdag som jag behöver att plugga på. Sen på torsdag är det julavslutning! Längtar så sjukt mycket till julafton nu! Hoppas bara att snön ligger kvar tills dess!

Lördag kväll



 Det är inte så stökigt i mitt rum som det ser ut på bild. Var bara tvungen att flytta runt lite på saker så att jag får plats att ta lite kort!
Har gått och blivit med mittbena! Får sen om jag ska ha kvar det sen eller inte.
Har läst ett par sidor nu i boken. Ska läsa lite mer sen innan jag går och lägger mig. Nu blir det att göra julgodis av marsipan och nougat. Mamma gjorde nyss en plåt med snickerskakor! Supermumsigt!
Hoppas att mina läsare har en bra kväll!

17 December 2011



Bild från igår. När maten inte blir så lyckad.
Gick upp tidigt imorse och duschade och fixade mig i ordning. Efter det begav jag och syster oss till sf bio för att se på mästerkatten i stövlar. Det var en bra och lite så rolig film! Inte mycket mer att säga om det. Nu måste jag försöka att plugga lite. Har lite rester kvar som skulle vara bra att jag lämnade in tills på tisdag.

Förhandsvising Mästerkatten i stövlar

         
Idag blev det inte någon längre sovmorgon (vilket jag egentligen skulle behöva) för snart ska jag och min syster följa med våran farbror och hans tjej och hennes barn och se på förhandsvisningen av Mästerkatten i stövlar som börjar klockan 11. Roligt värre!

Lite påfyllning i garderoben



Basic cardigan, armband, topp, blouse.

Gårdagen i bilder








Igår var jag och julshoppade med min syster. Är nästan helt snart klar med alla julklappar nu. Det är bara present till mamma, bror och mormor! Skönt att ha det avklarat. På kvällen så gjorde vi ett pepparkaks hus! Mycket roligt men väldigt pilligt! Vi började typ kl 9 och slutade vid 0.15 och vi är fortfarande inte riktigt klara ännu! ^^

Var även på stan idag men den här gången blev det lite klappar till mig själv istället. Ska lägga ut lite bilder senare på vad jag köpte!

14 December 2011


Idag har varit en ganska så skön och avslappnad dag. Vi hade engelska i slutet av dagen, då vi fick fortsätta med en uppsats som vi skrev i måndags. När vi var klara med det fick vi fortsätta att läsa våran engelska böcker som sedan ska ska skriva en reccension om, själv läser jag djungelboken ^^. Vi slutade klockan 13.50 så när jag kom hem så fortsatte jag att läsa boken och så såg jag även på djungeboken på film för första gången!

Imorgon i skolan så kommer vi att jobba praktiskt för det mesta och sedan efter skolan har skolan julmarknad som jag ska ta en liten kik på! Efter det blir det stor julshopping med systern eftersom det är löning imorgon! Är grymt taggad!

Lite halv depp...

                    
We <3 it
Dagen började så himla bra idag. Har varit pigg och glad hela dagen! Var väldigt länge sen som jag var riktigt på topp, alltid varit lite trött och lite små sur! Men såklart då som man känner sig som bäst så ska Alltid något dra ner en igen! Kan man aldrig få känna sig riktigt glad eller!?
Fick reda förut på att jag inte fick jobba kvar på mitt jobb längre för att de hade anställt för många! De behövde inte all den nya personalen. Känner mig väldigt dålig på insidan och ganska så depping!
Så jag och syster gick ner till stan och tittade ut lite vad vi skulle köpa i julklapp när vi får lön, för att sluta att tänka på jobbet och försöka att blir lite på bättre humör.

När det blir sommar


Grymt snygga glesstickade linnen från hm. Måste införskaffas till sommaren! Skulle vilja ha alla färgerna.

Mysiga julklappar

3 oredigerade



Hårfärgen


Blekning+hårfärg+bleking+hårfärg+hårfärg?

Mitt hår ser just nu ut såhär! Började bleka håret i fredags då inte all den röda färgen gick ur. Efter det la vi på en guldbrun färg vilket gav en orangegul färg över hela håret! Sen i går så gav vi oss av för att köpa mer färg. Det blev en blekningsfärg och en till hårfärg som var mellanblond. Vi började att försöka bleka bort den orangegula färgen men konstigt nog så blev det ingen skillnad. Tillsist la vi på den mellanblonda hårfägen och resultatet blev ask/råg blond.
Blev inte direkt den färgen jag önskade! Skulle kunna jämföra den nästan lite med Isabella Löwngrips hårfärg som hon hade en gång.
Just nu vågar jag inte färga mer, håret ska få vila ett litet tag! Är alldeles öm i hårbotten. Såg även efter sista färgningen att jag var alldelse glansig i hårbotten alltså då skinnet har frätt bort.
När håret har fått vila ett tag så blir det nog att lägga mer en ljusbrun färg och göra några slingor.
När jag är sen nöjd över min hårfärg så ska jag aldrig färga mörkbrunt,rödbrunt eller svart någonsin mer!(iallafall inte på några år ^^)

En god morgon


Börjar mina mornar så här! Har suttit och kollat på en julfilm på morgonen men nu ska jag och familjen ut och välja julgran! Julstämningen är på topp!

Nyårsklänningen


Har verkligen ingen aning vad jag ska ha på mig på nyår! Funderar på kanske något enklare transparent till klänning och några glittriga klackar! Men som sagt så har jag ingen aning än! Julklänning har jag som tur redan bestämt! Tar min gröna snygga klänning som hänger i garderoben som bara använts en gång!

Oj klockan är snart nästan 2 på natten! Det var en väldans länge sen jag var uppe så här sent! Dags att gå och borsta tänderna och sen sova.

Hennes & Maurits Dragon Tatto collection

9 December 2011



 Jag och mamma och har nyligen ätit pizza till idol, supergott! Just nu sitter jag med blekningsmedel i håret och sen efter det blir det lite färg på det!

LINKÖPING





Hade studiedag idag så jag, Amanda, Sofia och Josefin åkte till linköping och julshoppade som vi hade planerat. Grymt kul och supermysigt! Blev inte dirket någon julshopping för mig, det blev istället att köpa blekningsmedel och hårfärg! Julshopping blir det den 16 för mig!
 Nu väntar maten.

7 December 2011

 
Bild från i sommras
Kom för en stund sen hem från skolan. Rätt så okej skoldag i dag. Hela klassen gick ut och åt kina mat, underbart gott var det! Vi hade även redovisning på växtkunskapen om bladet vilket också gick helt okej!
Har packat väskan och ska nu åka till pojkvännen i finspång!

6 December 2011


Snart så! Har varit ett väldans elände med mitt hår den senaste tiden. Började med att färga från blont till rödbrunt då färgen kanske höll i 2 veckor. Färgade sedan en annan rödbrun färg (den som jag har nu) som har också för det mesta har bleknat bort! Så nu om bara några dagar blir det att färga nästan tillbaka till samma blonda färg som jag hade innan fast en aning mörkare. Mer till min naturliga hårfärg!

Noll Inspo


Har verkligen ingen inspiration! Vet inte vad jag ska blogga om och känner inte för att göra någonting annat utom att slappa om dagarna! Har tänkt länge på att lägga ut outfit bilder men känner bara för att mysa i mysiga kläder. Kommer inte på några kollage heller. Längtar sjukt mycket till löning! Då blir det massa av julshopping!
Skapade nyss ett konto på My Love Basket! Bra underhållning när man tråkigt. Håller just på att lägga in klänningar, klackar, clutchar m.m som är snyggt till Nyår
Om man söker My Fransson på My love basket så hittar man mig!

2 Advent


Efter jag hade jobbat i lördags åkte jag till pojkvännen och myste med popcorn, ostbollar och champis! Åkte nyligen hem och nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar!
Hoppas att mina läsare har haft en bra helg!

2 December

 
Min pojkvän har kommit och nu sitter vi och myser framför idol! Hoppas nu på att Robin och Amanda går till finalen.
Hoppas att mina läsare har en trevlig kväll!

Storstädat

Före


Efter



Har storstädat mitt rum idag. Allt från dammat, plockat, städat, moppat, dammsugat!
Nu ska jag ta en promenad med min hund innan pojkvännen kommer. Imorgon ska jag jobba på Max igen, var ett tag sen nu jag jobba. Har inte fått så mycket tider också, är ju trots allt bara extra anställd och så går jag ju i skolan!

1 December 2011


Har blivit helt såld på denna tröja! Såg den nyss på Angelica Blicks blogg. Finns att köpa på Melba&Chicy.
Igår när jag kom hem från skolan packade jag väskan och åkte direkt till pojkvännen i Finspång! Blev att sova över där med! Mycket mysigt. Nu ska jag ta en kik på nya julkalendern och se om det är något att ha i år!