29 November 2011



Blev en ganska så sen kväll idag. Jag systern fick ett infall förut och gick och köpte vit choklad och mango och sedan gjorde en kladdkaka! Blev riktigt mumsigt faktiskt! Nu ska jag borsta mina tänder och gå och lägga mig och försöka att inte komma försent till skolan imorgon! Ska ta mina vänners råd att gömma väckarklockan i garderoben så att jag måste gå upp ur sängen istället för att ställa alarm på mobilen som ligger precis brevid mig och tycka på snooze så fort det ringer! Lång mening där känner jag^^
Natti Natti.

Angelica Blick/ Silvriga jeans



27 November 2011


Tycker att det är så himla snyggt med silver glittriga jeans! Bara om man matchar det med rätt kläder så kan det bli grymt snyggt. Hittade dessa på Hm.
Nu blir det att gå och sova lite granna och hoppas att skoldagen går fort imorgon! Hoppas att mina läsare har haft en bra 1 Advent.

My Wishlist 2011


1 Advent



Har haft en riktigt mysig 1 Advent! Jag och min pojkvän har lyssnat på julmusik, tittat på julfilmer och bakat lussekatter! Så mysigt här hemma nu med julbelysning överallt! Har faktiskt kännt julstäming idag trots att det inte har kommit någon snö ännu!

Gina Tricot Lanserar Nagellack






Gick precis in på Ginas hemsida och såg detta! De går att köpa i trepack för endast 99kr eller köpa st för 39kr. Det ska jag verkligen testa på!

Hennes & Mauritz News


Några nyheter från hms hemsida. Tycker alla är snygga men favoriten måste nog vara den lågärmade klänningen(2). Någon favorit?
Är sjukt trött idag, har ont i huvudet, är galet varm och känner mig lite små feberig. Så idag blir det bara att ta det väldigt lungt och vila lite. Tror att pojkvännen kommer lite senare sen med. Hoppas på det!

Lyckad Torsdagskväll

                        
Kom hem bara för någon halvtimme sedan. Som väntat så var filmen grymt bra som alla andra filmer ur The twilight saga. Har hört många som har sagt att det tycker Breaking Dawn har varit den bästa utav alla. Vet inte riktigt om jag kan hålla med om det. Tycker att filmen saknar lite utav det där mystiska känslan och ibland kändes det nästan som att det var som en "vanlig" film, tappade lite den där övernaturliga vampyrkänslan. Men såklart ändå en grymt bra film! Nu är det bara den där eviga väntan tills Breaking Dawn part 2 kommer ut!

Nu säger jag godnatt och kryper ner under täcket!

Breaking Dawn


Kom hem drygt för en timme sen. Var typ kolsvart ute när vi slutade skolan, inte så roligt kanske. Idag fick vi göra Julkransar. Denna på bild gjorde jag och gav till mamma och pappa.
Är sjuk himla trött så nu tänkte jag ta och vila lite tills det blir Breaking Dawn senare 20.15. Tagga! (:

22 November 2011


Hittade dessa godingar inne på hm i stan idag. Åh vill verkligen ha!
Nej nu är klockan på tok för mycket, dags för sängen!

Söndag 20 November


Pojkvännen åkte hem för ungefär 1& halvtimme sedan. Vi har haft mysmys hela helgen. Nästa helg blir det nog att vi drar till badhuset. Bäst att börja smörja på lite brun utan sol! ^^ Jag som är så himla blek.
Nu blir det att bara ta det lite lungt, ska väl läsa lite också till bokrecensionen i skolan.
Hoppas att alla mina läsare har haft en bra helg!

I C Y P U R P L E


*
Ny lackade naglar! Lacket heter Icy purple och kommer ifrån Isadora. Tycker själv personligen att de gör de bästa nagellacken. Lätt applicerat, har en bred borste och har bra konsetens på lacket. Inte för tjockt eller för rinnit!

Just nu så är min pojkvän hemma och mig och myser, kvällen kommer nog fortsätta i den banan!

Just got to love Jeffrey Campbell.

Dagens


18 November 2011


Har nu tagit det lite lungt efter skolan. Bara slöat i soffan och suttit vid datorn. Nu ska jag gå ut med den här token på en liten promenad. Ska även lägga upp en Dagens för ovanlighetens skull! Blir tyvärr så när inte självkänslan är på topp. aja! Skönt att det är Fredag iallafall!

16 November 2011




Eftersom det inte blev några köp i går så fick jag idag med mig det här! Inga speciella saker direkt utan mer basic. Nu kallar sängen på mig! Godnatt.

21:42


Kom hem för en cirka timme sen! Har tagit en mysig fika med kompisen Lollo och pratat om allt mellan himmel och jord! Som jag sa så skulle jag shoppa idag men jag hittade typ inget! Finns massor som jag vill ha men sen när jag väl har pengar så hittar jag inget sen. Aja ska gå en liten sväng efter skolan imorgon med så jag får se om det blir något köp då! En bronsfärgad halsring fick iallafall följa med hem!

15 November 2011


Kom precis hem från skolan. Ska nu möta upp Lollo på stan och ta en fika och sen blir det shopping på det!

14 November 2011


Skulle lätt vilja gå klädd så här!
Idag var det skola som vanligt, inget speciellt direkt. Har nyss pluggat engelska så nu tog jag en liten break innan jag sen ger mig på matten! Imorgon Blir det lite shopping efter skolan! Yey. Finns mycket som behöver inhandlas. Längtar även tills jag får min första lön från Max den 15 december. Då blir det julklappshandel!

13 November 2011 Farsdag


Har haft en underbart mysig helg med min pojkvän. Åkte dit igår klockan halv 6 efter jobbet och åkte hem sen idag igen runt klockan 5. Farsdag är ju idag så pappsen fick en snygg t-shirt utav mig och syrran. Han fick även trislotter av mina bröder och vantar och halsduk utav min mamma! ^^
 Har nu suttit och pluggat lite matte och ätit lite pannacotta med passionsfrukt och snart blir det väl att lägga sig i sängen! Skönt att vi har en liten sovmorgon imorgon iallafall.

FredagsMys





Nu har man myst lite med familjen i soffan och kollat på tv! Tänkte fixa mig lite för sängen för jag är grymt trött nu. Måste ladda batterierna tills imorgon då jag ska jobba 11.30-17.00. Efter jobbet blir det raka vägen till Finspång till min pojkvän!
Hoppas att ni har haft en lika bra kväll som jag har haft! Godnatt.

Godaste jag har ätit på länge!



Lövbiff,pommes,bearnaisesås, vitlök/paprika bröd och grönsallad med granatäpple!
Har precis ätit typ världens godaste mat ^^ Nu blir det att mysa ner sig i tv soffan och smälta maten lite innan godiset ställs fram!

11 11 11


Jag tycker att Gina tricot har skärp till sig lite och har börjat leverera riktigt snygga kläder igen! Jag kom håg i början då Gina tricot öppnade när alla handlade där i från och hade lika dana kläder och sen bara helt plötsligt så "upphörde" det! Ioförsig var det väl bra det för hur kul är det egentligen att alla går runt i exakt lika dana kläder.

Versace for hm


Mina få favoriter från Versace for hm.
Har varit en riktigt seg dag idag! Skola som vanligt, fick A på biologiprovet! Riktigt Gött! Vi har även fått köra med röjsåg idag i skolan. Inte mer än så har jag att bjuda på att säga.
Nu blir det sängen för jag är sjukt trött!

9 November 2011



När jag kom hem från skolan idag åkte jag direkt till Ikea med mamma och pappa! Blev lite smågrejer till hemmet och så. Åt självklart den klassika goda köttebulle tallriken också! Fick en matta till mitt rum men den blev lite för liten, så den får åka tillbaks.
Är grymt trött nu så nu bli det bara att ta det lite lungt!

Myskväll



Har kollat nästan hela dagen på disneys julfavoriter, har även pluggat på biologi provet som är imorgon! Nu fortsätter myskvällen med ännu mer disneys jul!

Lookbook New Yorker



7 November 2011



Har precis fått i mig lite mat så att jag klarar av att plugga på biologi provet som är imorgon! Ska även se klart på Bambi som jag såg på innan maten! (:

Dagens



Kurrar i magen



Gårdagen smarriga mat! fläskfile med fyllning, potatisgratäng och sallad
Har inte ätit mat sen klockan 11 idag! Sitter nu och väntar på kvällsmaten, hoppas att det blir lika gott som det var igår.

4 November 2011




Detta blev dagens sköna outfit som jag satte på mig imorse, inget speciell men en helt ok outfit! Får se om jag byter om lite senare sen, lägger ut bilder då om det blir så!

Idag var en helt sjuk hektisk dag på jobbet! Jag går ju fortfarande inlärningskursen så idag fick jag lära mig hur man gör i kassan. Fick i början ha en jobbarkompis som stod brevid mig lärde och visade hur man gjorde men sen senare klarade jag av det mesta själv! Det typiska var att det blev världens rusch, massor av folk som stod i kön och ville ha mat. På den Max jag jobbar på brukar det inte vara så mycket folk som det var just idag! Så det var absolut en utmaning. Ett tag kändes det som om jag skulle bryta ihop med det gick bra tillslut.
Imorgon blir det antagligen ett liknade pass som det var idag eftersom det är helg!

3 November 2011


En White mocha & en espresso snickers kaffe

Vaknade upp utav "väckarklockan"/mobilen klockan halv sju imorse. Det vara bara att gå upp, fixa i ordning sig och käka frukost. Sen bar det av till Max på min första jobbar dag eller första inlärningsdag! Så himla kul var det, personalen var så himla trevliga och schyssta! Fick förberda sallad och så och sen resten utav dagen fick jag göra hamburgare!
Imorgon får jag lära mig att stå i kassan, hoppas att det går bra det med.

Efter jobbet så blev det en sväng ner till stan där syrran shoppade lite och bjöd på en espresso snickers kaffe. Mums!

2 November 2011


Lite påfyllning utav hårprodukter som jag köpte häromdagen!
Jag sitter här framför datorn och har lite små panik över att jag ska börja jobba på Max imorgon. Känner mig ganska så nervös men jag hoppas på att det kommer att gå bra! Ska jobba både Torsdag och Fredag sen hela helgen med. Blir nog ingen fest för mig i helgen iallafall!

Såg ju på bio igår, In Time! Verkligen en sevärd film med bra handlig. Jag gillar hur de har tänkt på citatet " Tid är pengar" bokstavligt! Mer än så säger jag inte.


In Time

          
Ändrade planer! Har suttit och pratat med några kompisar på fb typ i flera timmar om att vi ska se på bio. Men vi kunde inte bestämma vilken film. Det blev så att vi delade på oss! Jag, min pojkvänn och en kompis ska iallafall se på In Time. Hoppas att det är bra, det såg så ut iallafall när jag kollade på trailern. Kommer iallafall att bli riktigt mys!

Bad Hair Day!


Detta blir dagens oufit för idag. Har en "Bad hair day" dag idag och känner inte för att lägga ut några "äkta" bilder på dages outfit.
Ska nu åka ner till centrum för att ladda på mitt busskort och ladda på pengar på mobilen. Sen blir det att åka till Finspång till pojkvännen! Måste passa på att träffas nu eftersom jag ska börja att jobba på Torsdag på Max!