STUDENTMÖSSAN!

                                
 
 
Äntligen är det min tur! ABC gruppen kom till vår skola idag och visade upp studentmössor så fick vi titta, testa och sedan beställa. Jag tog en kashmir mössa, ska det va så ska det! Åh jag längtar tills den kommer till nästa vår, så himla fin!

New In, Friday Night, Moms Birthday

Nikon D3100, Ny topp, Fredagens klädval
Sista dagen av helgen och idag firar vi att mamma fyller år! I Fredags blev det utgång med tjejerna från klassen! En riktigt lyckad kväll, tack tjejer! Igår var jag på när min morbrors barn Tilda dop och sedan resten av dagen tillbrigades med min fina pojkvän! Idag firar vi som sagt att mamma fyller år med paket, fika och god mat lite senare! Hoppas att mina läsare har haft en fin helg!

Faux fur

Beställde hem två fuskpälsjackor från H&M idag. Med 25% rabatt på valfri vara så blev det alls så farligt dyrt! Tänkte att det var bäst att passa på att beställa hem båda två nu innan de tar slut i storlekar. Super fina båda två, hoppas bara att de är lika snygga i verkligheten som de är på bild!
 

Its tea time!



Ikväll invigde jag min tekopp för första gången i år med mitt favorit tee earl grey! Muuuummms, Hösten är här! Igår bakade min mamma ett par urgulliga morotsmuffins som var hur mumsiga som helst! Skulle vilja ta en nu ikväll men jag har lyckats hålla in på alla sötsaker idag så jag ska försöka hålla mig undan... Men nu måste jag kila då min pojkvän väntar på att få sin massage som jag har lovat honom!
 

PINK AUTUMN

Kollage skapat av mig.
Rosa inspiration! 

Snake print

          
                    


Nikon D3100 Fotograf - Min pojkvän
Det kändes som att det var dax för en dagens outfit! Det var ett tag sen jag la upp en dagens men jag ska försöka att bättre mig och lägga upp oftare! Jag har precis käkat och nu sitter jag och väntar på att min pojkvän ska komma hem till mig och mysa!

BUDGET WANTIES

Hittade massor kläder igår till budgetpris och bestämde mig för att göra ett kollage av det! Övre raden kostar allt så lite som 199kr! Ska nog slå till på den grå fuskpälsjackan från H&M! Den stickade tröjan kommer från Gina tricot och toppen hittar ni på Nelly. På undre raden hittar ni ett par byxor från Nelly för 299kr, en fuskpälsjacka för 599kr från H&M och ett par byxor från River island som jag hittade på Nelly för endast 350kr! Dax att fynda lite höstfavoriter till bugetpris tror jag allt!

Söndagar som denna!

Mamma var så snäll och bakade en kladdkaka med grädde och hallon till! Så gott, kladdig och god var den! En riktig mysig kväll med familjen! Söndagar som dessa är något som jag värderar högt!

Under the sun where we belong ll

Kamera - Nikon D3100 Fotograf - Min pojkvän
Förlåt för dålig update på bloggen men jag har inte alls mått bra de här senaste dagarna och jag har även planerat för att stanna hemma imorgon med från praktiken. Idag har jag myst med min pojkvän hela dagen precis som man ska göra en söndag! Vi har käkat pizza och jag har för första gången tippat på fotboll! Min pojkvän är stolt, fast kanske inte så glad då jag har fått in mer matcher än han hihi! Nu har familjen samlats framför tv för att se på film och jag hade väl även tänkt att göra sällskap med dem nu! 
Hoppas att mina läsare har haft en fin helg som jag har haft!

ALL THAT GLITTERS IS GOLD

Jag har verkligen fått uppsyn för kläder strödda med paljetter igen! Så himla fint! Är helt tokig i klänningen från Nelly trend men jag hittar inte riktigt något bra tillfälle när jag skulle kunna ha användning för en sån snygg blåsa! Allt detta hittade jag på Nelly och Gina tricot!

Oh deer!

När jag inte har gått i arbetskläder så har jag gått klädd såhär idag! Det blir så att man inte orkar riktigt fixa iordning sig efter jobbet då när man kommer hem sent... Denna vecka och två veckor till framöver har jag och en kompis från klassen praktik så nu blir det tidiga mornar och sena eftermiddagar.. Som tur är så lyckades vi förhandla lite med chefen så att vi kommer att få sluta lite tidigare om dagarna! Nu ska jag se fortsättningen på idol och sen är det nästan dags för mig att gå och lägga mig om jag ska orka att ta mig upp imorgonbitti...

NEW IN

                      


Efter en liten tur på stan igår kom jag hem med detta! En Tshirt och ett par jeans från Gina tricot och även ett puder. Det blev tredje paret jeans för mig nu på endast på 1 månad hehe! Men det är bara bra att ha några par nu till hösten! Det bästa med allt var att allt detta gick endast på 240kr då det var 20% på hela sortimentet och även lite andra erbjudanden! Jag gillart! 

6 fina

1. H&M 2. Gina tricot 3. Bikbok 4. H&M 5. Gina tricot 6. Gina tricot.
Hitta sex fina överdelar från H&M, Gina tricot och bikbok som gjorde ett litet kollage utav!
Jag skulle bara vilja mysa ner mig i den fina tröjan från H&M. Älskar volangen på den långärmade tröjan från Gina tricot, så snygg! Är i desperat behov av flera cardigans och denna fina från bikbok kostar ynka 199kr! Den snygga mysiga och underbara fuskpälsjackan hittade jag på H&M, åh den måste jag bara ha! Tshirtar är alltid bra att ha och dessa två från gina tricot är även riktigt snygga! Köpte faktiskt den vita med renen på idag! Jag köpte även lite fler saker som jag kan visa lite senare här på bloggen!

One year and engaged

Igår firade jag och min älskling 1år tillsammans med förlovning! Är så otroligt glad och lycklig att jag har hittat en så fin och underbar pojkvän som jag har! Har inte kunnat önska mig något mer eller något annat/annan! Han är helt perfekt och vi passar så bra ihop! Vi är jämt med varandra och ändå slutar vi aldrig att tröttna på varandra för det! Han är det bästa som har hänt mig och jag vet inte vad jag skulle göra utan honom!
När vi båda hade vaknat till igår morse satte vi på oss ringarna och började fixa iordning oss! Vi bokade bord på restaurang Meze och klockan halv 7 var vi där! Det var en jättefin restaurang och hur fin och god mat som helst! På kvällen åkte vi hem till mig och bara myste och tittade på film!
En underbart mysig och lyckad kväll!

New in - H&M home

Här är påslakansettet som beställde hem från H&M för några dagar sedan! Hur fint som helst!
 

Under the sun where we belong

Nikon D3100 Fotograf - min pojkvän
Stickat - H&M  Kjol - Vero moda  Krans - Glitter

Idag slutade jag så tidigt som 13:40, hur skönt som helst! När jag kom hem så var jag tvungen att byta om från jeans till kjol för det var så fruktansvärt varmt ute! Imorgon firar jag och min pojkvän 1 år med varandra så nu tänkte jag fixa till mina händer, naglar och fötter så att de blir fina! 

Pw and squats

Efter en lång skoldag så åkte jag direkt ner till ica nära som ligger precis utanför hemmet och hämtade ut mitt påslakansett från H&M som jag beställde nu i veckan! Jag kan visa senare hur fint det blev! Under tiden då min pojkvän hade fotbollsträning så passade jag på att träna lite själv och tog en 45 min power walk och avslutade med 50 st squats och stretching. Ska försöka komma igång med träningen igen och skippa godiset på vardagarna och helt "enkelt" börja äta lite nyttigare!

AW 13

 
 
 
Tittade in på Nelly och såg deras senaste kollektion från Nelly trend. En helt underbar kollektion i mitt tycke! Snyggt, sött och stilrent! Skulle nästan vilja köpa hela kollektionen!

Pw med doggen

Sitter just nu i sängen brevid min älskling som pillar på mobilen medans jag bloggar. Vaknade vid kl 9 imorse och förberedde mig för skolan. När jag var redo för att åka och satt i bilen kollade jag mitt schema och märkte att måndagen var helt blank! Jag var tvungen att ringa en klasskompis och fråga om vi var lediga idag och såklart var vi det! Så jaa det var bara att åka tillbaka igen hehe. Aja det var faktiskt väldigt skönt att vara uppe i tid ändå så det gjorde inte så mycket! Tidigare ikväll tog jag en lång och skön pw med hunden! Det gick rätt så bra trots alla hundens kisspauser. Nu ska jag mysa ner mig hos min älskling och göra honom sällskap!
Hoppas att mina läsare har haft en skön måndag!

interior decorating

Sockersöta decorationer från Ikea, Lagerhaus och Jotex!

home inspiration


Yttligare ett litet kollage som jag knåpade ihop nu på kvällen! Är så himla sugen på att fixa iordning i mitt rum och göra det fint! Beställde hem ett påslakan från H&M nu i helgen som jag bloggade om i det första och senaste hem inspirations kollaget! Så himla fint är det! Imorgon kommer det upp yttligare ett litet kollage som jag har gjort men då på vart man kan hitta såna här fina påslakansett, ljus, krukor och ramar osv!
Nu ska jag iallafall mysa mig ner i sängen vid min fina älskling och försöka få några timmars sömn!
Godnatt!♥

New in

Blev så glad idag när jag kom efter att ha varit hos min pojkvän! För inne på mitt rum på sängen låg nämligen en kartong innehållandes ett stativ till min kamera! Äntligen slipper jag att dra fram möbler eller bygga torn i rätt höjd när jag ska ta bilder på mig själv. Nu kan jag även exprimentera med andra funktioner med min kamera. Även denna smyckesgalje hängde på mitt rum! Hur fin som helst! 
Allt dett från mina fina föräldrar! ♥

like summer


Nikon D3100 Fotograf: Min snälla pojkvän.
Åh vilken fin och varm höstdag det är idag, nästan så att man skulle kunna tro att det var sommar igen! Just nu är jag hemma hos min pojkvän och myser. Ikväll ska vi till älsklings syster och hälsa på och sen blir det väl en helt vanlig mysig lördagkväll!

Sommaren bästa köp

               
          

Dessa 4 är nog mina bästa köp inom klädväg denna sommar! Den stickade cardiganen hittade jag på Gina tricot och var och är perfekt för kyliga kvällar! Den fina byxdressen hittade jag faktisk på New yorker och var ett perfekt reseplagg under sommaren! Bar den på resan till Öland och Danmark! De söta kjolarna hittade jag på H&M och Vero moda, dom har använts flitigt under sommaren. Så även shortsen som jag köpte på pieces har jag använt mycket flitigt under denna sommar!

Home from school

Igår var jag inte speciellt aktiv på bloggen och det blev tyvärr bara ett litet inlägg eftersom jag mådde så himla dåligt igår. Ont i halsen, huvudet, snorig och täppt i näsan så att det värkte i bihålorna osv.. Idag vaknade jag med mer halsont så just nu äter jag halstabletter och isglass för att lindra! Min pojkvän kom över igår med Ben and Jerry's glass och så kollade vi på en ny serie The americans, verkar riktigt bra och spännande faktiskt. Det har gått ett avsnitt på tv än så länge men vi laddade hem serien istället så vi ska börja på avsnitt 4! Idag hade jag ingen klocka att passa förutom tandläkaren som jag var hos i dag 11:20. Allt såg bra ut så jag är nöjd! Nu ska jag fortsätta myset i soffan (tyvärr utan min älskling som var tvungen att åka) och se på någon bra film! Min älskling var snäll nog så att jag fick låna hans Viaplay under dagen så nu blir det ensam mys!

Make my way

 


Åh jag hittade dessa två stickade toppar på bubbleroom/make my way för endast 249kr! Älskar den djupa V-ryggen, skulle vilja ha både den svarta och den vita! Dessa hamnar högt på min "önskelista"!

Tisdagkväll

Det fick bli att stanna hemma idag för mig! Känner mig inte så kry precis, ont i halsen, snorig och lite små febrig såhär på kvällen...Hoppas att det blir bättre snart iallafall! Just nu sitter jag och myser med min underbara pojkvän! Vi ska snart se på film och dippa grönsaker, Myyys!!

BLACK and WHITE

Knåpade ihop en svart och vit outfit igår kväll! ÄLSKAR verkligen jackan från bikbok, den skulle sitta finfint nu till den tidiga hösten! Måste även iförskaffa mig ett par svarta jeans som håller färgen! Blusen är så enkel, fin och snygg så även väskan! Halsbandet skulle vara pricken över i:t!

CAT WATCHER

Har ägnat hela måndagskvällen på att vakta Frappe idag! Hur gullig som helst och hundra gånger busigare! Jag gjorde mig en god hallonsorbe gjord på frysta hallon och apelsin juice (den är godare med apelsinfrukt med de var tyvärr slut här hemma) för kyla ner mitt halsont men den gav en motsatt effekt och gjorde så att värken i huvudet utvecklat sig till spränghuvudvärk så nu blir jag tvungen till att ta en huvudvärkstablett....
Klockan har tickat förbi elva så det är på tiden för mig att göra mig iordning för att sova! Hoppas att jag mår bättre utav några timmar sömn så att jag kan känna mig pigg, kry och fräsch imorgon för skolan.
 

First day of the week

Jag fick inte till bilderna med min kamera idag, alla blev suddiga trots att jag testa om och om igen.. Jag har inte riktigt lärt mig den än, fick ju faktiskt den bara för några veckor sedan. Ska försöka ta tag i att lära mig kameran lite bättre så att jag får bättre bilder att bjuda på.
Just nu sitter jag iallafall och tittar på Idol men snart så ska jag vara kattvakt åt min syster kattunge Frappe!

Lunchtime

 Det blev en kort skoldag idag, gick till lunch sen blev jag upphämtad av pappa. När jag kom hem hämtade pojkvännen upp mig och vi åkte köpte med oss lunch från SubWay och sedan hem till honom! Nu ligger jag i älsklings säng mätt och belåten med hans ipad lutad mot min mage och tittar på bloggar och bloggar! Myyys!

Myssöndag!

Nikon D3100
Jag har haft en riktigt underbar söndag denna höstiga förste September! Imorse vaknade jag upp hos min älskling! Vi fixade iordning oss, tittade på fotboll/ tittade på bloggar, käkade lunch och sedan åkte hem till mig. Nu ikväll har vi käkat god mat och sedan god äpple efterrätt till Wallander! Nu fortsätter myset med pojkvännen och familjen med lite godis till fortsättningen av Wallander.

Home sweet home

 
 

Har blivit sugen på att göra om mitt rum lite och få in gulligare detaljer i rummet! Har ett väldigt ljust rum nu med bara vita möbler och svartvita tapeter. Jag hittade detta påslankanset på H&M som jag är väldigt sugen på att beställa hem och även kaninkudden, den är ju för söt!! Tvåpack ljusen hittade också på H&M och trepack ljusen och plast-rosorna finns att köpa på Ikea!