Denmark

                                         
Det har tyvärr blivit dålig uppdatering på denna blogg men jag ska snart försöka mig på att börja igen då jag troligtvis snart kommer få en ny fungerade systemkamera i 19års present! yeey! 
Annars har jag precis kommit tillbaka till jobbet efter en veckas semester i Danmark med min älskling! Danmark var helt underbart, otroligt fint och varmt både på land och i vattnet! Nu som sagt så har jag återgått till jobbet och har bara tre veckor sammanlagt kvar med den här veckan innan sommarjobbet och sommaren är slut! Sen är det dags att påbörja mitt 4:e år på gymnasiet!.....
 
 

Bildbomb - Öland

Förra torsdagen bestämde min pojkvän för att vi skulle göra något spontant så han tog med mig till öland över helgen! Vi åkte vid 8 på morgonen på lördagen och bokade en stuga i köpingsvik för en natt! Det var superfint väder lördagen och lite mulnare på söndagen. Vi hann otroligt mycket för att bara vara där i två dagar, vi åkte till borgholm, färjestaden, vi spelade äventyrsgolf, käkade på restaurang, hängde och badade vid standen och på hemvägen åkte vi till ölandsdjurpark! Mysigt!