Blue Lilac Bikini



Ny blålila bikini som inte visar den rätta färgen rätt på bild!

T I P T O P



New shorts and top!
Har kommit ur fån en riktigt skön och behövlig dusch! Nu blir det strax sängen eftersom måste upp tidigt imorgon. Har praktik kl 8 i Linköping i två veckor fram över.

Morsdag!




Dåliga mobilbilder..
Idag har det varit en riktigt fin dag! Började dagen med att fira mor lite. Jag och syster köpte ett halsband och ett armband i silver till vår mor. Lite senare gick jag och min pojkvänn en runda på stan, var ute efter ett par skor egentligen men det blev lite annat istället. Efter det åkte min älskling hem och jag åkte hem till mamma, pappa, syster och mormor som hade kommit. När alla hade samlats så åkte vi till Söderköping och åt glass längs kanalen. Efter det blev jag och syster avsläppta hemma medans mamma och pappa skjutsade hem mormor igen. Medan de gjorde det fixa jag och syster en överasknings middag med mycket grillat och plockmat utomhus på våran uteplats! Blev verkligen super gott!

27 Maj 2012



Två bilder från i Fredags
Vaknade för en stund sen efter en god natts sömn. Igår blev det såklart tv tittande till eurovision song contest! Och bäst loreen vann! Det var hon verkligen värd! Hon var överlägset bäst över alla medtävlande, helt klart!
Idag är det morsdag och snart ska vi fira mor lite smått. Efter det ska vi åkte till min hemort Finspång igen och fira mammas mamma/mormor!

Gårdagens impulsköp




Fick med mig ett par virkade shorts som min pojkvän tyckte att jag absolut skulle ha! Fyndade även denna silvriga topp för endast 49kr. Blir super snygg nu i sommarsolen och till bruna ben, vilket jag inte har men jag får väl fuska mig till som vanligt! ^^

Yesterday part 2





Yesterday part 1




Direkt efter hårt slit i skolan igår så tog jag bussen till min hemort Finspång och gick på den årliga marknaden med min älskling! Blev såklart bara massa godis men jag fick även tag på 12 pack lösögonfransar för endast 80 spän! Efter marknaden återvände jag och älskling hem till mig. Det blev en "kort" sväng på stan där vi käkade lite glass och jag gjorde några impulsköp, kan visa det jag köpte på bloggen lite senare. När vi kom hem käkade vi god mat! Det blev revbenspjäll, potatissallad och kroketter! 
Idag åkte älskling hem tidigt då han skulle ta ett fotbollslags kort eller vad man kallar det. Samtidigt som min älskling åkte hem tog jag en sväng ner till myrornas för att leta efter ett par levis jeans men lyckades inte fynda något. Gick även en sväng på stan efter det och fick med mig några nödvändigheter, kan också lägga upp det lite senare på bloggen. Nu är jag precis hemkommen efter en skön stund med mamma, pappa och vovven vid havet där vi åt lite fika och som vovven Vilgot fick svalka sig!

Exclusive Collection


Riktigt snygga plagg från Ginatricot. Dock kommer dessa plagg inte till min stad utan jag får i såna fall åka till nästa närmaste stad Linköping!

22 Maj 2012





Tidigare klädsel från idag.
Vaknade imorse utav att det åska och spöregnade ute! Som igår så kom jag upp väldigt tidigt ur sängen idag och hade mycket tid på mig innan jag begav mig till skolan. Idag hade jag en heldag med bara nationella prov i matte, del 1,2 och 3. Har aldrig varit speciellt bra på matte så jag förväntade mig inte så mycket utav det utan att skulle vara svårt. Och svårt var det ju såklart. Mycket svårare än förra året i ettan då den gammla betygsplanen fanns.
När jag äntligen blev klar med alla dessa prov och fick gå hem överaskades jag av strålande sol och värme. Så det blev direkt hem och byta om till något lättare. Jag har även klippt av ett par jeans som jag har gjort till shorts. Kan visa upp dem på bloggen senare. Dock var inte jeansen äkta jeans så det blev inte riktigt som tänkt.

21 Maj 2012



Innan jag åkte till min älskling i fredags knepade jag ihop ett nytt halsband utav två gammla halsband som hade gått sönder. Blev även över typ tio stycken silverringar som jag använder som fingerringar!
Idag har vi sovmorgon till klockan halv 1! super skönt. Denna skolvecka kommer vi bara att jobba ute, det kommer alltså inte bli några lektioner denna vecka! Så himla gött!
Har inte mycket mer än så att säga. Nu ska jag snart kila ner till bussen till skolan!

Sommarvärme




Ruuumpaa!
Idag invigde jag bara ben i mina egengjorda shorts! Det är sköna 19 grader varm i luften!
Idag blir det som sagt att åka till min älskling igen. Blir nog mycket att vara ute idag skulle jag tro!

White Gold Silver


Nyheter från Gina tricot.
Åkte kväll igår kväll hem till min pojkvän och myste till filmen this means war med chips och choklad! Nu är jag hemma igen och har precis ätit mat. Kunde/var tvungen skriva ut järntabletterna idag så jag var tvungen att åka hem.
Fick diagnos från doktorn att jag hade järnbrist tydligen, inte mer än så var fallet. Så nu ska jag äta 2 järntabletter om dagen i minst en månad innan jag kan tappa ner till en tablett om dagen. Har tabletter för yttligare två månader som ligger och väntar på att skriva ut! Kul!
Nu blir det snart mys vid soffan. Imorgon ska jag åka tillbaka till min älskling igen efter han har haft match!

INSTAGRAM


Följ mig på Instagram @myysofie!

E X T E N S I O N S


Där ligger det! Bara väntar på att bli i fast satt med mitt hår! Är så extremt sugen men jag vet inte riktigt hur jag ska göra.. Behöver ju först och främst i såna fall bleka det en anining eftersom det är lite mörkare än mitt hår, funderar på att göra en ombre medans jag är i farten, men jag vet som sagt inte. Kanske att det är bättre att jag färgar mitt hår i samma färg som hårförlängningarna istället eftersom min riktigt hårfärg är mer åt hårförlängningarnas färg, slipper jag och färga om utväxten hela tiden. Lite smartare kanske. Jag har ju fått lära mig en läxa att mitt hår är inte att leka med! ^^ Blir lätt slitet och tunnas ur ganska så snabbt vid misskötsel av hårförlängningar. Jag har ju faktiskt varit väldigt duktig med mitt hår nu, har inte rört det speciellt mycket. Bara använt produkter som ska förbättra håret och stärka istället. Har endast kammat mitt hår och har haft håret i en toffs i cirka 4 månader nu? Tänkte iallafall på att jag kanske kunde testa lite med förlängningar, och om mitt hår blir slitet tar jag bort det med en gång.

H&M Summer


Fint från h&m!
Idag tog jag helg! Imorgon är det ju Kristi himmelfärdsdag och på fredag är det klämdag!
Började dagen med idrott, spelade basket utomhus idag. Efter det var det odling då vi skolade om våra tomater och chilisar. Sist på dagen hade vi det sista provet i nationella engelska! Det gick ändå ganska hyfsat tror jag, hoppas på det iallafall!
Nu blir det lite choklad och popcorn och "fira" att det är långhelg!

16 Maj 2012


Ville bara tipsa om att Cubus har billiga tre pack tights 20 den i både brunt och svart. Passar bra nu när det inte riktigt hunnit tillräckligt varmt ute än. Fyndade min tights för endast 27 spänn då det var även rabatt på hela sortimentet!

Sunny day





Lite bilder från tidigare idag.
Idag har jag varit hos min halvbror och hans tjej och firat deras lilla dotter Jennifer i förskott på eftermiddagen. Hon fyller 2år på tisdag. Det blev mycket god fika med paketöppningar. När vi kom hem så krascha jag och älskling i sängen eftersom vi var så himla trötta och sov ända tills maten var klar. Nu sitter älskling i köket och blir klippt utav min mamma medans jag läser blogginlägg!
Ett väldigt kortfattat inlägg fick detta bli!

Simple as it is



Bilder från igår.
Började dagen med att åka till sjukhuset på en dropp in tid då jag har haft magproblem i över en månad nu. Jag fick en kallelse från läkaren igår när jag ringde men jag kunde inte vänta eftersom symtomen blir bara värre och värre. Allt började med att jag inte alls blev tagen seriöst på sjukhuset när jag kom ner dit idag och de trodde att jag skulle ha någon slags urinvägsinfektion? Har haft urinvägsinfektion ett flertal gånger nu så jag vet lixom hur det känns, och jag kan säga dirket att det här är ingen urinvägsinfektion som jag känner. Jag fick iallafall ta ett blod och urinprov och tillslut fick jag gå till en annan läkare som jag blev tagen mer seriöst av! Hon konstaterade att det inte alls var någon urinvägsinfektion. Att min diagnos på blodprovet inte alls var bra. Att jag saknade vitaminer och hade dåliga blodvärden och att det verkade ganska så akut tydligen. Jag fick ta två rör blod till och sen gå hem igen. Men jag får nu iallafall vänta på min kallelse till doktorn som kan ta upp till egentligen hur många dagar som helst. Efter sjukhusbesöket gick jag till skolan. Pratade även med min skolsyster som ville höra vad som hade hänt. Hon blev rätt så förbannad på läkarna och sa att jag skulle ringa idag igen efter en tidigare tid. Vilket jag nu har gjort och läkaren jag nu fick prata med såg också ganska så allvarligt på det här och sa att om det blir värre så måste jag åka akut. Hon ringde även upp igen bara för några minuter sen för att fråga hur jag mådde och så! 
Nu får vi se vad som händer och hur jag mår framöver.
Hoppas såklart att det blir bättre men jag kommer också bli extremt sur ifall mina prover inte skulle visa något. Kan ju lixom inte gå och må såhär dåligt som jag gör. Börjar bli riktigt trött på det!

Daily use


1. Proffs hairspray 2. Got 2b hairspray 3. Gliss volum shampoo 4. Gliss volum balsam 5. Elvital root lifter 6. Loreal heat protection 7. Aco rengöringsmouse/vårdande ansiktstvätt som rengör på djupet 8. Britney spears Midnight fantasy body souffle 9. Oriflame vårdande ansiktskräm 10. Britney spears Midnight fantasy parfym 11. Ldb deo 12. Proffs dry shampoo 13. Proffs volum powder 14. Oriflame handkräm 15. Åhlens brun utan sol.

Har lite bloggtorka just nu så jag tänkte att jag kunde visa vad jag använder för olika produkter. Här är lite produkter som jag använder oftast dagligen till hår och kroppen typ.

10 Maj 2012


Har precis testat det nya lacket! Tycker faktiskt att det blev väldigt bra! Dock så var lacket som jag köpte genomskinligt, trodde att det skulle vara svart. Men det var ju så att man först fick ta ett vanligt nagellack under och sen det genomskinliga som gjorde så att naglarna blev matta!

I LIKE


Älskar verkligen den fluffiga cardigan och den svarta toppen. Allt från Gina tricot.
Så då har man hunnit att fixa i ordning sig, matat fiskarna och ätit ett äpple till frukost. Gillar inte alls frukost så jag brukar aldrig äta något på morgonen, men frukt går bra. Nu ska jag strax kila ner till busshållplatsen. Hade lite sovmorgon idag som jag typ glömde bort så jag börjar kl 9 idag. Hela skoldagen kommer ängnas åt friluftsdag idag. Lärarna har delat in typ hela skolan i olika grupper så jag vet inte riktigt vilka jag kommer hamna med. Sen kommer alla grupper gå till olika stationer och göra uppdrag.
Nu måste jag klia ner till bussen.


New*



Efter skolan åkte jag ner till stan och köpte shampoo och balsam men jag fick även med mig ett svart matt nagellack och ett linne som min älskling ska få när jag träffar honom!

The Worst day ever


Det här får bli ett litet klagar inlägg känner jag!
Dagen började inte så speciellt bra. Försov mig rejält och missade idrottslektionen. När jag väl kom till skolan flöt dagen på ganska så bra endå. Först hade vi ett rätt så enkelt oförberett prov i odligen bara för att läraren se att vi var med på lektionerna, vilket jag antar att jag är eftersom jag fick 17/19 poäng. Det blev lite betygsprat i ämnet också. Läraren tyckte jag och var jätteduktig och sa att jag låg bra till i ämnet. Sen var ju det dags för engelska då vi skulle redovisa om våra ämnen (mitt var om sjöstjärnan) men såklart, självklart så ska vi göra ett muntligt nationellt prov i engelska istället! Dessutom så måste vi vänta i ca 40 min för att andra klassen/gruppen ska göra det nationella provet i engelska innan oss! Yeey, det som var så j*vla viktigt att vi var tvugna att redovisa idag enligt läraren eftersom det inte skulle finnas mer lektionstid till det. Kul att lärarna kan planera så bra, det är ju verkligen TOPPEN! Kul att man hade mentalt ställt in sig på att man skulle redovisat i dag och övat och sen blir det ingeting av det!
När jag sedan kom hem hade hunnit att lugna ner mig lite men såklart så sjunker humöret igen och irritationen stiger när jag får reda på att man typ blir en aning dissad av kompisar för att de ska vara så j*vla bekväma av sig!
Åh herregud säger jag bara!

H&M


Väskor och necessär och lite annat fint! Ett kollage som jag pusslade ihop lite snabbt bara!
Nu ska jag snart poppa en påse popcorn i micron. Har iallafall blivit klar med redovisningstexten till sjöstjärnan så nu ska jag bara öva lite muntligt. Klockan är ju ganska så mycket så antagligen efter det så är det nog sängdags för min del!

8 Maj 2012


Bild från igår!
Gick i skolan till klockan 15.35 idag. Hade ett muntligt nationellt prov i matte idag också som jag hoppas gick bra! Nu sitter jag och pluggar till Engelska redovisningen som vi har imorgon. Man fick välja vad som helst att redovisa om och jag valde att prata om sjöstjärnan konstigt nog! ^^

Frukt istället för godis!


Efter en timmes powerwalk kände jag att jag var värld lite gott! Var nere för en liten stund sen på stan och fick med mig en vattenmelon, jordgubbar och en ananas. Ananasen får vänta till helg då jag träffar min pojkvänn!
Nu blir det mys framför tvn med god frukt och lite senare blir det lite plugg! Känner att detta är en bra dag!

The yellow one


Nytt gult linne.
När jag kom hem till min pojkvän igår somnade vi båda två på en gång så det blev tyvärr ingen uppdatering igår. Här är iallafall linnet som jag köpte i onsdags! Nu ska jag och älskling gå ut lite i solen och i blåsvädret och köpa lite godis till kvällen innan alla affärer stänger här i lilla Finspång!

Blue Blue Blue


Dessa bilder från igår. Kände mig väldigt blå då!
Slutade vid halv två idag vilket var riktigt skönt! Planerna för idag blir att jag ska käka lite hemma först och sen vid sju åker jag till min älskling. Det kommer blir mycket mys då vill jag lova!
Igår var det nationella engelska prov i skrivdelen och jag verkligen supade det! Själv uppgiften var inte svår men jag fick black out helt plötsligt och allt gick skit! Så det fick bli att tröst äta lite chips och godis när jag kom hem och en även sväng på stan där jag hittade en fin sak som fick följa med mig hem!
Visar den lite senare!

New necklace



Nytt halsband.

Min valborg






Bilder från 30 april och 1 maj.
Jag ägnade min valborg åt lite jobb på stadium lagret från klockan 14-18. När jag sedan var hemma igen så firade jag valborg med familj och pojkvän. Det blev smörgåstårta, brasa, en mysig lång promenad och godis såklart! Dagen efter så var det lite grejer på stan bl.a crusing som hela familjen och min pojkvän var och titta på.

Idag efter skolan blev det ytterligare lite jobb! Kom hem vid klockan 7. Sen dess har jag hunnit fått i mig lite
att äta, duscha och köpt lite godis till nationella engelska provet som är imorgon.