MY AUTUMN MUST HAVES
Mina höstmåsten! 1. Ormskins mönster.  2. Stora/korta/långa Skjortor och blusar.  3. Enkla och mönstrade byxor.  4. Stora mysiga stickade tröjor.  5. Nitar på allt! (nästan iallafall)  6. Skinbyxor och jeans i höstiga färger.  7.Fräscha söta underkläder från Gina tricot.  8. Triangel och assymetriska örhängen är ett måste!
 

-

New*

Lite nyheter från dagens shopping som kommer sitta fint i min garderob.

PANTO-3


Var nere en sväng på stan innan de stängde och tog ut lite pengar och (äntligen) köpte kvalites tabletter till håret! Nu ska jag fan i mig få tillbaka det fina långa och tjocka hår jag en gång tappa när jag var liten!

Värt?


Funderar på att beställa hem denna för 299:- som kommer att få sitta fint och visa sig lite under en transparent shorta eller kanske någon glesstickad tröja. Det går ju självklart att köpa lite nitar och festa på någon bh som man har hemma som går att fräscha upp men frågan är hur lång tid det tar innan nitarna lossnar? Just nu är det fraktfritt till den 29 så kanske bäst att passa på!?

NY HEADERTitt sådär ja! Då har man fixat till en ny header.

I WANTSkobegär! Är otroligt sugen på platform conversen, så grymma! Har typ iallafall bestämt mig för att lägga pengar på ett par Palladium skor till hösten men/och det skulle även vara bra med ett par stövlar också. Jeffrey Campbell lita spike kan jag ju bara fortsätta att drömma lite om...