Valentine's day pesents

 
Nu är det inte många dagar kvar till alla hjärtans dag. Själv har jag inte bestämt så mycket mer än att mysa med min älskling och kanske gå på bio och se någon bra film. Här är litet kollage på lite alla hjärtansdags presenter! Tyvärr är jag helt pank så jag kommer tyvärr inte kunna ge någon present till min älskling. Alla pengar måste ju gå till körskolan tråkigt nog... Men bion kommer jag iallafall bjuda på.
Hoppas ni har haft en skön fredagkväll så hörs vi senare fina ni! 

thursdays snack

                             

Mums! Jag skivade upp en banan och smetade jordnötssmör på och ställde in i frysen ett tag och det blev hur gott som helst! Detta måste jag gör oftare! Igår satt jag hela dagen och pluggade till natten och denna dag kommer att tyvärr se likadan ut...Usch usch, det känns som det enda jag gör är att plugga nu för tiden.. Aja nu ska iallafall ta en dusch innan jag ger mig på högen med läxor... 

New in - more jewellery

Förlåt för dålig uppdatering och dålig kvalitet på bilderna! 
Hej på er igen och förlåt för dålig uppdatering dessa dagar men jag lovar er att det kommer att bli förbättring! Just nu känner jag mig as stressad och uppe i varv. Jag har så mycket tankar och måsten att göra nu för tiden så jag fick skriva upp på en lapp allt jag har tänkt att göra och vad jag måste göra! Usch usch.. Hoppas allt är bra med er iallafall och att ni har haft en bra onsdag än så länge. Själv har jag varit ledig idag, var bara på ett kort möte på skolan. Igår var jag på stan efter skolan med klasskompisarna och käka och så fyndade vi smycken från Ur&Penn! Men nu måste jag göra skolarbeten så vi kanske hörs lite senare fina ni!

Grey outfit

                             
 
Linne - Lindex, Örhängen - Glitter, Ringar - H&M, Byxor - H&M (BUDGET 199kr!!) Cardigan - Noisy may, Väska - Cubus 
Gud vilken seg dag det har varit idag! Sitter här och försöker plugga för redovisningen som jag ska göra imorgon men just nu känns det omöjligt att bli klar med den.. Finner ingen lust eller ork för att plugga, allt annat är mycket roligare än skolan just nu. Hoppas ni har haft en bra måndag än så länge så hörs vi kanske senare igen fina ni! 

New in - jewellery

                           
 
Var en sväng på stan med systern igår för att hitta något nytt smycke till gårdagens fest och detta fick jag med mig!
Förlåt tyvärr blev det ingen mer uppdatering igår! Det blev så himla stressigt mot slutet innan jag skulle iväg. Igår var en toppen kväll! Hade hur roligt som helst, förkrök och sedan utgång med klassen och lite annat folk! Verkligen en lyckad kväll måste jag säga! Imorse vaknade jag seg och bakis men nu mår jag mycket bättre. Jag sov bara 4-5 timmar i natt så jag kommer nog somna tidigt ikväll skulle jag tro. Hoppas att ni har haft en fin helg fina ni så hörs vi senare igen! 
 

This saturday morning

Två bilder från imorse! Vaknade upp som brunhårig idag! Känns väldigt annorlunda men jag ska nog snart vänja mig. Jag valde en ljus koppar brun färg och den blev lite mörkare och lite rödare än vad jag trodde men jag är nöjd ändå! Just nu håller jag på att fixa i ordning mig, har precis lagt basen så nu inväntar jag min syster som skulle ta med sig lite toppar som jag skulle få testa och låna till ikväll. Sen ska jag lägga ögonskugga osv så att det passar till klädseln. Ikväll ska jag nämligen ut med folk från klassen och lite fler vilket ska bli super roligt, det var väldigt länge sen jag var ute nu kan jag ju säga hehe! Vi hörs lite senare fina ni! ♥
 

New in - Soft bra

Förlåt jag skulle ha lagt upp detta igår men jag glömde tyvärr bort men här är det nu iallafall! Denna bh fick jag hem i brevlådan i torsdags från H&M! Tyvärr var den inte som förväntat.. Trodde att den skulle vara lik bikinin i passform som jag beställde från H&M förra veckan eftersom de påminner väldigt mycket om varann men så var det inte. Den var lite för liten i storlek och den gav väldigt lite stöd.. Det blir nog tyvärr en retur på denna. Kom även hem med ett par lösögonfransar när jag var och köpte hårfärg på stan igår!  
 

Haircolors

Sådär så jag ut i håret för tre veckor sedan efter en toning. Nu har mitt hår redan blivit blont igen och så kan jag ju tyvärr inte ha det i längden när utväxten kommer. Mitt hår gick av senaste gången jag blekte det så nu vågar jag tyvärr inte vara ljushårig längre. Nu efter skolan var jag på stan med en klasskompis och kollade på hårfärg och fick med mig en som jag hoppas blir bra! Tänker inte säga vilken färg jag köpte utan visar senare när det är klart hehe! Äntligen är det iallafall fredag, väldigt efterlängtat kan jag säga! Vi hörs senare fina ni! ♥

Study day

Tre bilder från igår när jag pluggade som en tok! Tänkte fortsätta i samma anda denna kväll men denna gång utan mitt chokladkaffe!.. Buhu den mörka chokladen är slut. Jag kom iallafall hem för en liten stund sen från körteorin och har precis käkat klart! Snart kommer älskling med så jag får se hur mycket plugg det blir men lite måste det iallafall bli eftersom jag har prov imorgon... Hoppas ni har haft en skön tisdag fina ni! Imorgon visar jag en nyhet till klädbyrån för idag fick jag nämligen ett paket från H&M! 

Grey thursday

Gud vilken seg dag det har varit i skolan idag. Vi hade föreläsning från 8:20 -14:00!.. Informationen går i genom ena örat och ut genom det andra haha.. Nu sitter jag hemma i soffan iallafall och tänkte plugga på körteori, 17:30 har jag sista körteorilektionen. Sen när jag kommer hem igen vid 19:30 måste jag plugga inför provet som är i skolan imorgon.. Känns som det är bara plugg plugg och plugg hela tiden, igår var jag riktigt hurtig av mig och pluggade hela för och eftermiddagen men idag känner jag mig otroligt omotiverad till allting!.. Aja vi hörs lite senare fina! ♥

Midmorning

Idag Onsdag gick jag upp tidigt vid 7:15 för att fixa iordning mig lite för min körning med körskolan som jag trodde att jag hade 7:45 men som jag väl märkte när jag kom ner att jag inte hade.. Jag brukar alltid köra första passet på morgonen varje måndag och onsdag men denna gång hade jag bokat in passet 8:30. Men det löste sig iallafall när jag kom ner, jag gjorde ett körteoristest i väntan på min tur. Iallafall så gick körning as bra idag! Körde för första gången i stadstrafik med! Nästa gång ska vi byta område för lite svårare stadstrafik. När jag hade kört klart fortsatte jag med körteorifrågorna på datorn på skolan och satt där 1 timme och 40 minuter till. Känns väldigt hurtigt utav mig! När jag var hemma vid 11 igen tog jag en promenad med Vilgot (vår hund) och när vi var hemma igen fixade jag iordning en björnbär och hallon smoothie. Och nu så sitter jag här! Vid 4 kommer min pojkvän efter jobbet och hämtar mig för idag ska vi vara hos honom. Tills dess ska jag vara ännu hurtigare och göra skolläxor!

Room Details

Lite detaljer i mitt rum!
Förlåt för dålig uppdatering idag med denna dag har jag haft fullt upp! Kom hem halv 4 från skolan och började laga lite mat till mig själv. Men jag hann precis bara laga klart maten innan jag var tvungen att ge mig iväg igen för idag hade jag och älskling bokat upp oss på en lägenhetsvisning! Känns helt sjukt att vi var på våran första visning idag, kom så plötsligt med! Visst vi har pratat om att flytta hemifrån väldigt länge men att de skulle gå så här fort visste jag inte, vi såg lixom lägenheten ute på internet igår så vi fick skynda oss att boka in oss. Iallafall var lägenheten jättebra! Hoppas vi kan få den och att den inte skenar iväg i pris! Vid 16:50 var vi iallafall klara och jag fick skjuts hem igen. Då var det typ bara att slänga i sig maten och sen skynda sig iväg igen för 17:30 hade jag körteori. Det gick bra men inte lika bra som gångerna innan eftersom jag hade knappt pluggat något innan denna gång. Körteorin var slut vid 19:30 och sen var jag helt slut för kvällen. Drack lite kaffe när jag kom hem och så tittade jag, älskling och päronen på en action film som inte var så bra, kan nog bero på att Selena Gomez var med... Aja nu ska jag gå och lägga mig. Har körlektion imorgonbitti och sen så är jag ledig för dagen, underbart! Hoppas ni har haft en skön tisdag fina ni! ❤️

Budget outfit


Blev helt kär i denna kimono från Cubus som är nedsatt till ynka 149kr och bestämde mig för att göra en outfit och utan att tänka på det så blev det till en budget outfit! Bra va? Älskar låga priser! Jeansen är de som jag tipsade om igår och finns att köpa för 299kr på Gina tricot. Väskan kostar ynka 199kr, 16-pack ringar får du för 49kr, och linnet för 99kr, detta hittar på du på H&M!
 

My weekend

Min helg har varit jätteskön! I fredagskväll var jag och min älskling hemma hos mig och myste. Vi såg på film tillsammans med min päron och åt mycket gott! Igår var vi hos älskling istället och då körde jag upp dit och det gick verkligen superbra! Hemma hos älskling åt vi gott och senare på kvällen tittade på film och åt godis, standard typ men man tröttnar aldrig på det haha! Idag har vi varit hos älskling på dagen tills det var dags för hans träning. Då passade jag på att övningsköra med pappa och det gick också jättebra! Jag körde en rätt lång sväng innan vi åkte hem igen. Känns skönt att kunna åka ute på vägarna nu istället för att bara köra runt runt ett litet område. Imorgonbitti har jag körning igen, hoppas det går lika bra då! Hoppas att ni har haft en fin helg fina ni! ♥

Perfect jeans

                           
 

 
Hittade dessa jeans eller rättare sagt jegging på Gina tricot hemsida! Måste säga att de ser helt perfekta ut! De slutar vi anklarna, de är höga i midjan, de sitter slimmat på och så ska de tydligen vara superstrechiga. Dessutom kostar de endast 299kr! De finns även i färgerna mintgrön, ljusrosa och svart.

 
Love! ♥

Chocolate coffee

 
Testade att göra kaffe med choklad för andra gången och den här gången blev det supergott! Det ser nästan ut som det är ett glas oboy med det är det ikke. Förra gången gjorde jag den kall och då blev alldeles för söt. Denna gång gjorde jag den varm och den blev precis lagom söt. Jag smält choklad i ett glas i mikron och sedan hällde över nybryggt kaffe i och rörde om. Sedan värmde jag mjölk och grädde i en kastrull tillsammans och hade i lite vaniljsocker och vispade lite så att den blev skummad. Sen var det bara att hälla i det i glaset och rör lite och så var det klart! Super gott, bra tips för er som vill lära er att dricka kaffe! ♥

Simplicity

 
Idag stannade jag hemma från skolan och vilade ut! Så skönt, hostan och förkyldningen börjar att bli lite bättre nu iallafall, mornarna och kvällarna är värst! Hoppas jag har blivit fullt frisk till nästa vecka för då ska jag köra järnet med träningen! Längtar!! Vi hörs senare fina ni! ♥

New in - Bikini

Joo jag vet att det är fortfarande vinter med jag kunde inte hålla mig! Beställde hem världens finaste bikini för några dagar sen och idag kom den i brevlådan! Den satt verkligen jättefint på och är super bekväm. Man skulle faktiskt kunna ha överdelen som en vanlig bh eftersom tyget var så mjukt och skönt. Tänkte beställa hem de liknande underkläderna också som jag visade i ett tidigare inlägg! Jag är supernöjd! ♥
 

PUT A FAKE SMILE ON

Fy vilken dag det här har varit! Känner mig inte alls kry ännu och skolan gick så himla segt idag! Kändes som om jag var i narkos hela skoldan. Skulle ha stannat hemma en dag till och vilat ut mig känner jag. Idag var det tänkt att jag skulle plugga efter skolan men jag får se om jag orkar med det, först tänkte jag iallafall vila en liten stund. Senare har jag körteori vid halv 6, känner mig inte alls sugen på den alltså med det är ett måste! För att göra detta negativa inlägg lite ljusare så har jag faktiskt fått ett paket från H&M idag! Yeey, visar senare vad som var i! Hoppas ni har haft en härlig torsdag än så länge, bättre än min iallafall! Hörs senare! ♥

New in

Här är lite nytt inom klädväg och inredning som jag har köpt och glömt bort att visa! Den första är en helt vanlig snygg topp från Gina tricot och den andra är den här fina klockan som jag hitta på Dollarstore! Jag önskar er en fortsatt trevlig onsdagskväll! ♥

Wednesday look

Vill få fart lite på bloggen igen så idag fixade jag till mig lite hyfsat. Känner mig fortfarande lite krasslig så det dröjer väl inte allt för länge innan drar på mig mysdressen igen hehe! Idag är jag som sagt ledig från skolan men det hindrade mig inte från att gå upp tidigt iallafall. 7:15 var jag uppe imorse, hade körlektion 7:45 och den gick bra! Vi förbereder oss nu för att inta statstrafiken! Så idag åkte vi runt hageby och tittade och läste av skyltar osv. Det blev lite rörigt i början men det gick bra! Om en stund ska jag käka middag och sen ska jag och älskling kanske jobba lite i massagelokalen, måla och lite sånt! Vi hörs senare fina ni! ♥

Wanties - Sport

Åh jag är så sugen att sätta igång med träningen nu. Det var verkligen typiskt att jag skulle bli sjuk nu men idag känner jag mig faktiskt bättre förutom hostan då. Hade tänkt att gå till skolan imorgon men kom sedan på vi har fått nytt schema och är numera lediga varannan onsdag! Yeey, så himla skönt! Idag har jag tyvärr inte haft någon tid för att blogga, sov till sena förmiddagen, somna på 2 panodil så inatt har jag sovit skönt. Efter frukosten var jag och min pojkvän och hämtade ut arbetskläder på skeppa och efter det åkte vi hem. Jag hann inte vara hemma länge innan jag skulle till körskolan för en teorilektion. När jag kom hem pluggade jag yttligare mer körteori som jag hade fått i läxa av körskolläraren. Vi ska börja att köra mer i stadstrafiken nu! Känns lite läskigt men det ska bli kul. Imorgonbitti är min nästa körlektion! Ikväll har jag, min pojkvän och familjen myst framför tvn och tittat på film. Det är väl snart läggdags för mig så jag passar på och säger godnatt! Hoppas att ni har haft en fin tisdag! ♥

Some monday inspo

Bilder weheartit, kollage - av mig
I natt låg jag med dubbla täcken och frös och efter körlektionen imorse bultade huvudet. När jag kom hem klädde jag av mig eftersom jag var så varm, hade feber... Så det blev att stanna hemma idag från skolan och bara ta det lugnt. Jag som var jättepepp för den här veckan för att jag skulle komma igång med träningen!.. Typiskt att det bli sjuk nu. Jag är iallafall mer peppad än någonsin och ska sätta fart så fort jag blir frisk igen! Förlåt för dålig uppdatering idag, har inte så mycket intressant att dela med mig.. Har ju bara suttit i min mysisdräkt hela dagen så, ingen dagens klädsel inlägg idag heller tyvärr men när jag blir frisk ska det bli bättring med allt igen. Hoppas att ni har haft en fin dag fina ni! ♥

New blog header

 
                                               
                                                   
 
Vad tycks om min nya header? Kände att bloggen behövde en förändring eftersom det har blivit ett nytt år! Det känns lite ovant att se det än så länge men jag antar att jag kommer att vänja mig snart! Helgen har redan kommit till sin enda och imorgonbitti har jag körlektion och sedan skola vid 10, ingen sovmorgon här inte... Började igår kväll känna mig lite krasslig så jag får se om det blir någon skola imorgon men antagligen blir det så. Hoppas ni har haft en skön helg fina ni! ♥
 

H&M Home

 
Ville bara tipsa er som inte har sett H&M homes nyheter! De har så himla mycket fina och söta saker, precis min stil! Här ovan är mina favoriter! ♥

H&M Wanties

                 
 
 
                       
 
             
                   
 
                          
Jag fick ju syn på en ursnygg bikini från H&M igår som jag är sugen på att beställa men att bara beställa en bikini känns lite tråkigt, så idag gick jag genom hela deras hemsida och plockade ut mina favoriter och gjorde ett kollage av det. Tror jag ska lägga en liten beställning lite senare! ♥   

ALL BLACK

 
 Ny t-shirt - Gina tricot
Idag hade jag dålig fantasi så det blev en hel svart klädsel. Som vanligt dåligt med ljus därmed dåliga bilder.. Hade även lite brottom med att hinna med allt idag så det blev inte så många bilder heller. För ca en timme sedan satt jag i bilen med pappa och övningskörde. Det gick bra trots snö och halka. Just nu sitter jag hemma hos min pojkvän, vi har hela lägenheten för oss själva idag så det ska bli super mysigt! Hoppas ni får en fin kväll fina ni! ♥

Wanties - Bikini sets

                                   
 
Dessa bikinis från H&M måste jag hinna lägga vantarna på innan de tar slut! Iallafall den gråa höst upp (som finns även i helsvart) Har nämligen en aning om att dessa kommer att ta slut väldigt snabbt fram mot våren. Just nu är det också fri frakt på H&M fram till den 19 Januari. Funderar faktiskt på att passa på att beställa den grå ifall jag ska göra någon annan beställning på H&M. 

Finally Friday

Äntligen fredag! Efter bara 3 dagar i skolan känner jag mig redan skoltrött haha. Det är iallafall en termin kvar innan jag tar studenten så det är skönt. Idag blir det att ta det lugnt hela dagen och bara mysa med min pojkvän och familj, känns helt underbart! Vi kanske hörs lite senare mina fina! ♥

Work hard

Inspireras av VS träningsbilder och deras SÅ snygga träningskläder!
Ursäkta mig för tråkiga inlägg idag. Det har varit så mulet och grått väder hela dagen så det gick inget bra att fota dagens klädsel.. Hoppas det är ljusare och klarare imorgon! Hörde precis nyss att det har börjat snöa ute.. Jippi eller inte, jag som hade sätt fram mot ett snöfritt januari!.. Idag invigde jag iallafall årets första träningpass! Det blev 3,2 km på löpbandet och sedan ben och rumpövningar! Börjar lite lugnt så tappar jag sedan upp det steg för steg. Vill verkligen lyckas den här gången! Men med lite vilja så ska det gå! ♥

my room


Här är två bilder på mitt rum. Börjar bli riktigt nöjd över mitt rum nu faktiskt det enda är tvn som jag behöver en ny. Har mycket nya fina detaljer i rummet som jag måste visa er också! Jag har pyntat hela rummet med rosor och blommönster. Love it! 



 

Greyscale

Min älskling kom hem till mig lite senare idag och eftersom han hade min kamera hos sig så hann jag inte fota dagens klädsel i dagsljus där av lite sämre bilder. Klockan har blivit kväll och jag har suttit i stort sätt framför datorn hela dagen och läst bloggar så nu är det väl dags att ägna min tid till min pojkvän som är här och ligger i min säng brevid mig. Hoppas ni får en fin kväll mina läsare! ♥

Coffee time

Efter en kort första dag i skolan idag (närmare bestämt en lektion på 50 minuter) åkte jag hem från skolan. Jag blev sugen på kaffe förut när jag kom hem och jag späxa till det och gjorde en kall kaffe med choklad. Det blev mörk och ljus choklad i och vit som garnering uppepå den vispade grädden! Den såg asgod ut och det smakade super gott med tyvärr blev den alldeles för söt! Hann bara dricka några klunkar innan det blev för sött. Världens sockerkick fick man och så lite huvudvärk på det också. Det kan nog bero lite på att jag har inte käkat någonting än men jag tänkte fixa i ordning någonting nu. Tyvärr blev det inte så bra bilder då jag glömde kameran hos min pojkvän så jag fick ta mobilen och fota med! Tänkte lägga upp en bild på dagens klädsel sen också! Håll utkik! ♥

Soft bra

 
Övre raden - 1. Nelly 2. Nelly 3. Cubus 4. H&M 
Nedre raden - 1. Gina tricot 2. H&M 3. Gina tricot 4. Monki
Jag har blivit allt mer förtjust i mjuka bh-ar. De är ju så himla mycket skönare och bekvämare än vanliga och dessutom finare enligt mitt tycke! Det enda som jag är lite orolig för är att de inte ska kunna lyfta upp bysten speciellt då man har större kupa, man vill ju inte att de ska hänga! Ska hålla utkik nästa gång efter mjuk bh och se om de ger samma stöd som en bh med bygel. Här är några fina som jag hitta! ♥
 

TUESDAY MORNING

Kom hem för bara en liten sen efter ha övningskört med trafikskolan. Idag var det min 4:e lektion och den gick väl helt ok, har gått bättre de andra gångerna. Men det var ju ioförsig en helt ny övning så. Jag funderar på att snart väcka min pojkvän som ligger i sängen brevid mig men han sover så sött så det är svårt, och så är han så himla svårväckt med så jag får typ väcka honom flera ggr eftersom han somnar om igen efter bara 2sec haha! Aja idag har vi inte bestämt så mycket, vi kanske ska ner en sväng på stan sen (om jag får min vilja igenom) och kanske även arbeta i mina svärföräldrars nya massagelokal, måla och lite sånt! Vi hörs senare! ♥

Skincare

När man har smal plånbok så får man nöja sig med budget men bara för att det är billigt behöver det ju inte vara dåligt! Efter spat i fredags stanna vi till på Dollarstore innan vi åkte hem och jag fyndade dessa hudvårdprodukter. En kroppsskrubb, en ansiktsskrubb, ett/en kroppssmör/hudkräm och en hårinpackning. Allt detta fick jag för under 100 lappen! Jag har köpt denna serie förut och jag tycker faktiskt de är väldigt bra för att vara billigt. Skrubbarna avlägsnar döda hudceller och gör en mjuk och len. Hudkrämen eller kroppssmöret som det så fint står har en mjuk skön konsistens och är väldigt dryg utan att vara tunn. Hårinpackningen gör såklart håret mjukt och lent men ska användas vid varje tvätt för bästa resultat. Ett stort + för alla dessa produkter är att de också doftar himelskt gott!
 

In my pyjama shorts

Stickad tröja - Gina tricot Shorts - Cubus
Sådär då är man gjort i ordning sig och rummet är snart färdig städat! När jag är helt klar ska jag ut och övningsköra med pappa, idag blir det att träna på att starta i uppförsbacke! Efter det ska jag vidare till min älskling, idag ska vi vara barnvakt till hans systers barn!

Nytt år nytt hår

Nytt år och jag bestämde mig för att jag ville göra en förändring! Jag har haft blont hår i flera år nu så igår la jag i lite färg! Det blev en färg som hette ljus guldblond koppar/honeyblond och den var anpassad för de som hade blont, ljusblont och mycket ljusblont hår. Om man har haft så ljustblont hår (platinablond) som jag så är det svårt att hitta en färg som går att färga till utan att det blir missfärgat/grönt. Så jag testade igår med denna färg och jag är hel nöjd! Fick inte till världens bästa bilder nu så imorgon ska jag ta kort i dagsljus så får ni se det lite bättre!
 

NEW IN - Spring news

 
Som sagt så var jag på stan igår och kom hem med lite vårnyhter från Gina tricot och detta fick jag med mig. En V-ringade tshirt, enkel, snygg och passar till allt! Och så fick jag med mig en fin vit stickad tröja men tre små söta knappar på baksidan!

GT - Spring news

 


 Gina tricot har kommit in med sina vårnyheter och jag kan säga att jag gillar mycket av det! Jag var nämligen på stan idag och kom hem med två plagg från detta kollage! Dessa får ni se imorgon och även ett annat inlägg där rubriken kommer att lyda; Nytt år nytt hår! Men det får ni som sagt se imorgon! ♥

B&W

                    
Jeans - Dr denim Tshirt & Cardigan - Gina tricot Halsband & Ringar - H&M

Plockade ihop en outfit som jag själv skulle kunna se mig i och som jag skulle lätt vilja bära! Enkelt, cleant och snyggt! Jag har inte för än nu börjat gilla dessa cardigans. Gillar den här ovan från Gina tricot skarpt! Den finns i både rosa, svart och svartvitt som jag är mest förtjust i.

SPA

 

 

De flesta bilder tagna från google.
Jag fick världens underbaraste julklapp av min älskling som vi var bokade för idag, en dag på spa med bubbelpool, bastu, frukt&juice, en valfri behandling och tillsist lunch! Jag valde en body scrub behandling och min pojkvän valde en ansiktsbehandling! Vi började med att koppla av i bubbelpoolen och efter en timme så fick älsklings sin behandling och en efter halvtimme var det min tur. Gud så skönt det var! Så avkopplande och lugnande! Det kändes verkligen som en bra start på 2014! När vi var klara med våra behandlingar gick vi till restaurangen och fick lunch, Limekycklingfile, bakpotatis, kokta grönsaker och rödvinssås tror jag att det var. Det var super gott! Som sagt en bra start på 2014, nästa vecka börjar vi på riktigt! Inget godis i veckor och träning. Bästa att passa på nu då den här helgen och fetta lite, gjorde nyss efterätt, varma päron med after eight blev det! Muums!

Workout

 
 
 
Tights till höger och vänster - Nelly Tights i mitten - H&M Sportbhar i mitten - H&M Topp i mitten - H&M
Skor - Sportamore Yogamatta - H&M Sportbh längst ner till höger - VS Hantlar - Sportamore

Eftersom mitt nyårslöfte är att börja träna, komma ner i vikt och få en fastare och finare kropp så kände jag att jag behövde få lite inspration! Så jag gjorde helt enkelt detta kollage! Att köpa snygga träningskläder gör det ju faktiskt enklare att träna och jag konstigt nog blivit väldigt förtjust i grått, kan nog bero på att Alexandra Bring ofta tränar i grått och det klär henne så bra! Känner på mig att det kommer att komma mera liknande kollage av mig framöver! Förhoppningsvis!

2014

Gott nytt år! Lite sent att säga nu men bättre sent än aldrig iallafall! Nu har vi firat in nya året och det känns som 2014 kommer att bli ett bra år. Jag har rätt mycket att se framåt detta år. Jag håller ju som sagt på med körkortet och förhoppningsvis blir jag klar med det till sommaren (hade körlektion imorse och den gick jättebra!) Jag tar ju även äntligen studenten i år. Jag hoppas även på att jag ska hunnit fått ett jobb innan 2014 år slut!
Det förgångna året 2013 då!.. Som faktiskt de flesta har sagt så har det även för mig varit en berg och dalbana!

Några positiva saker 2013 har varit att jag har fått tillbringa nästan varje dag med min älskling, kommer aldrig att sluta tröttna på det! Jag har hunnit med att bila både till Öland och Danmark med min pojkvän trots att jag har haft i princip sommarjobb hela sommaren! Jag har börjat med körkortet och kör både hemma och på körskolan. Jag har även smått börjat med att träna.
 
Några negativa saker 2013 har varit att jag har gått upp i vikt ca 10 kilo sedan mars (gått ner 2 när jag tränat) Jag har fått sämre självkänsla. Jag har även hamnat efter lite i plugget och inte hunnit ta ikapp saker jag ligger efter i. Jag har haft hög frånvaro från skolan så att jag har fått en CSN varning.

Några förhoppningar över 2014 är att jag ska bli klar med körkoret, att jag ska hinna ifatt i skolan och komma ut med hyfsade betyg, att jag ska gått ner i vikt och tränat mig till en kropp som jag är nöjd över och höjt min självkänsla! Jag hoppas även på att jag kommer att bli mer säker i mig själv och få bättre självförtroende.

Mitt nyårslöfte 2014(och det är faktiskt mitt allra första nyårslöfte)är att börja träna och gå ner i vikt och få en kropp som jag är nöjd över. Både jag och min pojkvän ska nu satsa på det här och bara vi vill så kan vi! 
 
 
 

Min nyårsklänning!


Jag fick inte till så bra bild på min nyårsklänning men här iallafall något! Älskar den!  Den är super fin, underbart djup i rygg och glittrig!