It must be spring




Slutade skolan klockan 2 idag. Har varit en rätt så skön och slapp skoldag. Imorgon blir det att åka till Linköping med halva klassen till verta skolan traktorköra.
Nu ska jag följa med min syster till centrum en liten stund. Efter det så ska jag ta en joggingtur i det fina solvädret!

28 Februari 2011


Funderar på att göra mig en lika god macka som jag gjorde igår idag igen!
Blev ingen uppdatering igår eftersom jag inte hade något intressant att berätta om. Har dirket inget kul att berätta om idag egentligen heller. Eftersom vi hade svenska redovisningar idag så fick vi sluta när alla grupper hade redovisat. Svenska redovisningen gick förövrigt väldigt bra.
När jag kom hem efter skolan så tog jag ut min hund på en liten promenad i det fina vår vädret! Efter det stack jag ner till centrum för att kika lite på kläder som jag ska lägga mitt kommande studiebidrag på!

Simple it is



Detta har jag på mig idag.
Har nu varit ute på en långpromenad med familjen i drygt 1 timma och 20 min. Nu blir det att snygga till naglarna lite med lite färg!

SHORTS




Bild lånad från Angelica Blick.
Det kommer en bli en fight om dessa shorts vill jag lova! En sak som iallafall är säker är att jag kommer vara med fightas om dessa när de kommer ut i vår!

Tutti Frutti


Äpple, annanas, apelsin/mandarin.
Woho vaknade klockan 11 idag! Jag som har vänt på dygnsrytmen så dant att jag har gått upp klockan 12, halv 1 varje dag. Hoppas verkligen att jag kommer upp i tid till skolan imorgon bara!
Började dagen med att göra en fruktsallad men självklart så slinter jag med kniven och skar upp ett skapligt lång och djupt jack i tummen! Tur att man har en sån fin mamma som är snäll nog att fixa klart fruktsalladen. Efter lite omplåstring så är det bättre nu, bara kökskåpsluckorna som fick lite blodskvätt på sig det det gick lätt att torka bort! ^^

Three Days





Har spenderat mina tre senaste dagar hos min finaste pojkvän. Såklart blev det mycket mys med massor av godis! Slutade denna dag med att fira älsklings mamma som fyllde 40 idag! Sen blev det att ta bussen hem igen. När jag kom hem väntade mat. Efter maten blev det att mysa till galdiatorerna med ännu mer godis!
Är inte direkt särskillt trött eftersom jag har ändrat dygnsrytmen totalt men jag har en ganska så skaplig huvudvärk så det blir nog att gå lägga sig lite tidigare idag ändå.

23 Februari 2012


Kom in för cirka en halvtimme sedan efter en jogging tur! Blir så himla glad utav att solen är uppe, får värsta vårkänslorna! Såg ett flerpar människor ute som bara gick i tjocktröjor ute. Nu är äntligen våren på gång!
Nu ska jag "slänga" in mig i duschen och efter det ska jag äta lite frukost.

COLOURS


Snygga färgglad skor. Hoppas att jag vågar mig på att köpa ett par riktigt färgstarka skor till våren/sommaren! Det är ju så sjukt snyggt!
Denna dag har rullat på relativt bra ändå, känner bara hur sportlovet flyger fram i en väldans fart. Har tränat hemma i mitt rum idag i drygt en timme. Tänkte ta en jogging tur i morgon innan jag fixar i ordning för att åka till min pojkvän. Nu blir det snart sängdags. Är egentligen inte ett minsta trött men jag får väl försöka ändå!

22 Februari 2011


Har precis kommit hem från en lång promenad med hunden. Eftersom jag inte fick jobbtiderna idag som jag hade satt upp mig på så har jag inget större att göra. Ska nu äta upp min fruktsallad som jag har precis gjort och sen blir det väl bara att ta det lungt idag! ^^

Godsaker





Bild bomb på godsaker från igår och idag!
Har verkligen varit sämst på att uppdatera och jag ska inte säga att jag förbättra mig på det heller eftersom jag aldrig gör det när jag säger det! ^^
De senaste dagarna har jag varit med min pojkvänn och bara haft det mysigt! Tråkigt nog så åkte han hem idag och sen dess har jag nästan bara tråkat.
Eftersom det är Fettisdagen idag så åt vi här hemma semlor och efter det så fick jag och systern idén att göra hemmagjorda chips. Vi gjorde tre olika smaker, dem med vitlök och örtkryddan var godast!

Sportlov!


En gammal bild från i sommras.
Åh jag får värsta sommarkänslorna nu när solen tittar fram! Äntligen är det helg och sportlov! Idag har det varit en bra dag i skolan. Fick alla rätt på växtkunskapen på både första och andra delen och så fick jag även reda vad jag fick för betyg på gräsprovet som jag gjorde igår. Ett B! Är rätt så skapligt nöjd.
Nu ska jag snart sticka ner till stan för att möta en kompis!

16 Februari 2012



En liten återhämtings fruktsallad efter min springrunda.

Dagen började med att vakna såklart, äta lite frukost och sedan iväg till skolan. I dag hade vi typ världens största prov i gräs. Trodde det var ett skämt förts när jag såg det tjocka häftet med frågor om gräs, men nejnej det var inte ett skämt. Efter skolan så la jag mig och vilade lite innan maten. Efter det blev det lite plugg i växtkunskap och sen tog jag mig en liten springrunda ute i kylan. Gjorde mig nyss en liten fruktsallad som jag snabbt åt upp! Nu blir det lite mer plugg i växtkunskap och sen en skön efterlängtad dusch innan jag går och lägger mig!

15 Februari 2012


Vill verkligen ha dessa short! Så grymt snygga!
Har suttit nu från klockan 16 till nu och bara pluggat gräs med små "raster" i mellan. Usch så tråkigt och jobbigt! Det mesta har bara gått i huvudet och sedan i nästa ögonblick gått ut igen.
Nu ska gå och ta min efterlängtade sömn! Godnatt.

Be my Valentine





Lite mysiga alla hjärtans dag bilder från igår. Fick en chokladask med en triss på med tyvärr igen vinst på utav mamma och pappa när jag kom hem från skolan igår! Vid klockan fem åkte jag till min pojkvän och myste! Fick en fin ros, choklad och gelehjärtan utav min älskling!
Idag slutade jag klockan 13.55. Idag kommer jag bli sittandes med plugg hela dagen eftersom vi har prov imorgon i Gräs! Superkul....

Valentine's Day


Idag är det kärlekens dag då vi ska ge varandra en extra tanke och visa all våran kärlek till varandra! Efter skolan ska jag "fira" lite smått hemma innan jag sen drar vidare till min pojkvän och myser!

Hennes & Mauritz- Fashion against aids


Lite utav hms fashion against aids kollektion som släpps den 26 april.
Har varit superdålig på att blogga nu på senaste men jag hittar verkligen ingen inspiration. Idag har jag inte gjort något särskillt. Imorgon ska jag iallafall till min pojkvän och "fira" alla hjärtans dag, kommer iallafall bli supermysigt!

12 Februari 2012


Har verkligen haft en toppen helg den här helgen! I Fredags så var jag hemma hos mig pojkvän och myste och sen igår drog vi på en fest men gammla och nya människor! Har nog aldrig dansat så mycket förut så att jag har fått träningsvärk i vaderna! Idag låg och jag pojkvännen länge kvar i sängen och myste! Klockan 18.00 gick jag ner till bussen för att åka hem. När jag kom hem blev det hembakad pizza där vi själva fick välja vad vi ville ha på!

Kiwii




Gjorde supergoda klubbor/glassar igår kväll! Vi skalde ett par kiwi och sen så skar vi dem i lagom tjocka bitar och satt dem på en pinnar. Efter det doppade vi dem i mörkchoklad, lät dem stelna och sen in i frysen. Blev supergoda glassar som inte är alls så onyttiga! De blev en favorit här hemma så det här kommer vi nog fortsätta med att göra fler gånger!

Idag gick jag i skolan till 15.50. Efter skolan så åkte jag direkt till apoteket och sen hem. Kvällen har jag spenderat min tid på att göra klart en engelska uppgift, tittat på tv och tagit en lång skön dusch.
Nu väntar bara sägen!

How i would match my stonewashed jeans



Bilden blev dock väldigt liten, har försökt att få den större men det funkade inte.

Like a stone


Gått och kärat ner mig i stentvättade jeans.
Åt lite mat för en liten stund sen. Innan dess så var jag ute på en joggingtur. Kände att jag kanske skulle haft lite tjockare lager på mig eftersom det tog ett tag innan jag blev varm. Men det gick bra ändå trors kylan. Var ju tur iallafall att jag följde min instinkt att att inte gå ut och jogga då det var minst -15 grader ute, det var tillräckligt kallt ute nu, -0,6 grader.

Running

Fixade ett fult snabbt träningskollage precis nyss.
Ska nu dra ut och ta en liten springrunda innan det hinner blir för mörkt ute, rensa tankarna lite.

7 Februari 2012



Ordinary Monday.
Har tyvärr inte kunnat uppdatera något på bloggen dels för att datorn krascha igår och dels för att jag rent utsagt mår skit! 


Igår när jag kom hem ifrån skolan så åkte jag dirket ner till posten för att hämta ett paket från posten från Oriflame. Eftersom jag har blivit konsulent(säljare) för Oriflame så har jag fått en beställning från min mentor i skolan och så beställde jag även en väska med massor av sminkprover.

Eftersom jag har studiedag idag så fick jag en längre sovmorgon vilket var riktigt skönt och riktigt behövande. Planerna för idag blev tydligen ändrade så jag och min syster hjälpte till våran kusin att flytta istället. Har även ätit lite kladdkaka från i förrgår när jag kom hem.
Känner mig även nu ganska så skapligt varm vilket kan troligtvis vara feber eller så är det allt annat skit som ligger och verkar i bakgrunden.

Bed Of Roses


Om bara några dagar så är det kärlekens dag!
Jag mår verkligen på topp nu! Känns som om att livet leker trots den eviga kylan. Det var verkligen länge sen jag mådde så här bra! Har ju också haft en sjukt underbar helg! Tittat på en rolig film på bio med pojkvännen och nära vänner och så har jag mysigt enormt mycket min älskling. Träffade ju också en gammal god vän. Älskar min pojkvän så himla mycket, världens underbaraste och mysigaste! Idag klockan 21 åkte han tråkigt nog hem. Sen dess har jag bara nördat datorn och inte gjort någonting.
Tänkte snart gå och fixa mig till sängs och sova! Vila upp mig för en lång skoldag.

Inspiration


Bilder tagna från hm, we heart it, google, Molly Rustas.
Har varit så sjukt taggad på att träna nu i några veckor! Tänkte att jag skulle börja nu i februari! Har ju köpt lite nya träningskläder så nu är det bara att sätta igång! Tänkte träna ett litet pass på rumet lite senare! Jag vågar mig inte riktigt ut i kylan och halkan! Det sas ju igår på nyheterna att gårdagens natt var den kallaste hittils för det här året! Längtar till våren, allt blir så himla mycket enklare då!
Vill ha en finare och tränad kropp tills i sommar, hoppas det går vägen!

FACE


Jag har ju glömt bort att berätta vad jag hittade i min goodiebag från Oriflame när vi var med på Oriflames kick off i Nyköping. I Goodiebagen fanns det iallafall en katalog, en värdecheck på 100kr och en ansiktskräm värd drygt 300kr! Gick även att köpa till en ögonkräm för endast 50kr som är också är värd runt 300kr, vilket jag gjorde och gav till min mamma!
Ansiktskrämen uppfyller ett flertal miljökrav eller vad ska kalla det och den doftar grönt te! Tycker att krämen var verkligen super bra och min hud har blivit mycket bättre nu när jag har börjat använda den!

Lördagskväll


De flesta som ser det här tycker väl att jag är ett freak som äter kall hackselbackspotatis, men så är det när man är ett potatis freak! Har alltid varit kommer alltid att vara!
Har nu tittat på Gladiatorerna och ibland zappat till melodifestivalen, var tvungen att se när Loreen sjöng! Hon var ju så himla bra förra året så jag antog att hon skulle vara det här året med, och det var hon med! Just nu sitter jag jag här framför datorn och tar det bara lungt och skönt! Njuter av att vara ledig!

4 Februari 2012


Jaa frågan är ju vad man ska se på nu ikväll när båda programmen går samtidigt på olika kanaler!
Blir nog antageligen att zappa i mellan! Har precis fått i mig lite mat i magen och just nu märkte jag att klockan är redan har blivit åtta!, nu är det bara att välja!

En God Fika


Jag har verkligen varit dålig på uppdatering på bloggen med det ska förbättras till nästa vecka!
Kom hem för kanske en trekvart sen efter att varit och fikat på espresso house med en god gammal vän! Riktigt mysigt må jag säga. Var även på min gammla skola och besökte dem på deras öppethus!
Igår var jag ju med min pojkvänn och två vänner och tittade på En gång i Phuket. Tycker att filmen var riktigt rolig, var väldigt länge sen jag hörde så många skratt i biosalongen!
Just nu sitter jag och väntar på maten som strax är klar. Efter det blir det väl mys med familjen eftersom min pojkvän ska ut och festa ikväll! Han kommer att komma hit i natt och mysa med mig iallafall om han inte är helt deckad och somnar direkt! ^^

L.O.V.E



Kärlek för dessa!
Idag slutade jag skolan nästan efter luchen, vi var först tvungna att kolla på en kanin utställning som låg raktmitt över våran skola, Stadium arena! Det var inte så tråkigt ändå att titta på alla 1500 kaniner, de var ju så söta. Jag var väl hemma runt klockan 1. Sen dess har jag inte gjort speciellt mycket, bara tagit det lungt och målat naglarna rosa! Just nu väntar jag bara på att min pappa ska komma hem och skjutsa ner mig till recesentrum och även till sf för att fixa lite grejor!

2 Februari 2012


En gång i Phuket.
Idag gick jag skolan till 15.50 sen bar det direkt iväg till banken för att få en ny internetbank kod. Känner att jag har kommit i en fas där jag har en fruktansvärd bloggtorka, hoppas att det snart går över ^^
Imorgon blir det möjligtvis att jobba lite efter skolan och senare på kvällen ska jag, min pojkvän, min kompis och hennes pojkvän på bio och titta på En gång i Phuket. Tyckte ju att filmen En Sommar med Göran var så rolig och härlig, den här filmen ska tydligen vara snarlik!
Just nu väntar jag på att maten ska bli klar men sen blir det att skriva klart en engelska uppgift och kanske möjligtvis träna lite!

Sportswear


Träningskläderna som jag köpte igår! Ska nog dock använda linnet som ett vanligt linne.
Hade ingen tid igår att blogg eftersom min syster var tvungen att göra ett flertal skoluppgifter på datorn. Kom nyss hem efter att ha varit med skolan på en konsert på De geer hallen, blev lite kortare dag idag!
Idag ska jag träffa tjejorna i Finspång, tar bussen vid klockan fem.