31 Oktober 2011


Detta fina armband fick jag utav min mormor förra veckan som hon har gjort alldeles själv!
Jag har inte bloggat något sen i Torsdags tror jag. Försöker verkligen att hinna med att blogg men är inte alltid så att jag hinner med riktigt. Förra veckan var det typ prov alla skoldagar så nu i helgen har jag bara kopplat av ifrån all den stressen! Har varit en grymt mysig helg med min pojkvän! Var även i Fredags med mina tjejkompisar från Finspång, mycket trevligt.

Nu blir det Sängen!

Red head




Köpte hårfärg igår eftersom förra gången jag färgade så försvann färgen bara efter några tvättar. Färgade igår kväll och jag blev faktiskt riktigt nöjd. Tycker att det blev ganska så häftig färg, typ ändrar färg beronde på ljuset. Lite annorlunda, ibland ser det nästan svart ut! Lite färg försvinner ju sen, blir ju alltid lite överskotts färg.
Köpte även ett nagellack som matchade hårfärgen. Bilderna visar inte riktigt rättvisa på hur färgen ser ut i verkligheten, provade utan blixt och utan.

27 Oktober 2011


  Kom hem för en stund sen från skolan. Har haft odlingsprov idag och så har jag fått köra fyrhjuling och grävskopa. Har verkligen inte hunnit att blogga. Har haft prov typ hela veckan. Måndag, Onsdag och idag, o så har jag två prov imorgon med!
Igår var jag och shoppade en liten snabbis. Köpte bland annat en jättemysig kofta!
Nej nu har jag inte tid att blogga mer, plugg väntar!

24 Oktober 2011


Måste verkligen färga håret igen, den röda färgen som jag färgade försvann jättesnabbt även fast det var en premanent hårfärg. Tog inte många tvättar innan den var borta. Jag brukar färga varje höst en röd brun färg från loreal men självklart har den utgått ur sortimentet. Blir nog att leta och köpa hårfärg imorgon då jag får pengar!

23 Oktober 2011








Helgen i mat bilder!

Har inte blivit någon uppdatering i helgen vilket jag sa att det skulle bli! Är ledsen för det, men jag kände att jag ville spendera all min tid med min pojkvänn i helgen eftersom vi endast träffas på helgerna.
I fredags beställde jag och min familj från Pizzahut vilket jag tyckte var en grym besvikelse, Pizzorna var jättesmå och dessutom väldigt dyra, och så mycket godare än en vanlig pizza var de inte heller! Efter det så åkte jag till pojkvännen och spenderade helgen där. Vi åt god mat och myste. Vi gick även till min mormor som bjöd på fika! Nu är jag hemma och är redo för att gå och lägga mig^^

20 Oktober 2011









Har tillbringat hela dagen med skolan/klassen på kolmården idag. Vi fick typ ta en närmare titt på alla djur än vad man annars brukar få göra. Vi var typ 1-2 meter ifrån lejonen, as spännande och så fick vi klappa zebrorna!
Det får bli ett kort inlägg för jag är så sjukt trött. Blir mer blogging imorgon!

Kängor



Mina fodrade kängor som jag fick utav mamma förra veckan!

Hennes & Mauritz


Hemma ifrån skolan idag eftersom jag inte känner mig inte så kry idag. Jag fryser och har världens huvudvärk. Hoppas att jag mår bättre tills imorgon då klassen ska till kålmorden (: Nu ska jag äta lite god varm soppa och värma upp mig lite!

18 Oktober 2011



Har precis fått i mig lite mat och nu ska jag återligen återgå till pluggandet, roligt liv jag har just nu! Lite godis piggar upp! (:

Inspo från


Angelica Blick.


Victoria Törnegren.

17 Oktober 2011



foto taget av mig.
Nu har man klarat av skoldagen också! Har haft en as mysig helg med min pojkvän som alltid. Har även fått en ny vinterjacka och ett par fodrade kängor av mamma! Ska lägga upp lite bilder på dem lite senare när jag orkar att ta lite kort ^^. Nu väntar en hel hög med läxor/rester!

New*


Ur min Garderob


Leopard mönstrad body, Reptil mönstrat linne.

Today




När bär det av till min pojkvän i Finspång!

13 Oktober 2011


En ny dag väntar!


Sitter nu här framför datorn med min iskaffe (: Vaknade klockan 10 imorse, tog en dusch och har precis ätit en sen frukost. Känner mig ganska så utvilad nu efter ett långt möte med laserdom som var igår (: Känner mig på topp idag och känner att denna dag kommer bli en riktigt bra dag!

Vinrött & Senapsgult


Har varit riktigt dålig på blogga på de senaste dagarna! Har varit rätt så upptagen med plugg och så, ska försöka att komma igång igen nu.
Idag ska jag på "möte" med alla från Max, det blir inte så mycket till möte egentligen. Vi ska först spela lite Laserdom och sen äta tacco. Om jag kommer hem rätt så skapligt så blir det att åka hem till pojkvännen, är ju lediga både imorgon och på fredag från skolan. Älska studiedagar!

Söndags Ångesten



Nu börjar man känna av den dära ångesten som alltid kommer upp i slutet av veckorna. Söndags ångesten! Ångesten om en helt ny vecka, en ny trälig måndag. Tar just nu en liten paus från mitt biologi pluggande. Har en stort biologi prov imorgon!

Nu i helgen har jag varit med min pojkvän och mysigt och kollat på bio. Det fick bli Crazy Stupid Love. En bra blanding av komedi, romantik och drama. Jag tyckte iallafall att det var en bra rolig och mysig film som hade en bra handling. Många bra skådisar i också! Även Analeigh Tipton från top model var med (om det är någon som kommer ihåg henne) och spelade som barnvakt.

Ice Coffee



Just nu är jag hemma på min 3,5 långa håltimma och dricker iskaffe. Mums!

Klassfoto





Lite dålig bilder på dagens outfit.

Glaserad



Glaserade äpplen som jag och min syrra gjorde för drygt 2 timmar sen.
fy vad jag har varit onyttig idag, har bara bräkt i mig mass skit! Nej det här måste ändras.. Iallafall tills nästa vecka (;

Kanelbullens dag!




Firar kanelbullens dag genom att äta ny hembakade kanelbullar och vaniljbullar med mjölk! ^^

New hair color


Juste har glömt att visa min nya hårfärg som jag färgade förra veckan! (:

Autumn


Bilder tagna av mig.

Söndag 2 Oktober



Har haft en underbart mysig helg med min pojkvänn. Imorgon är en ny dag med en sovmorgon och matte som första lektion med matteprov! Blir väl att sitta uppe hela natten och plugga på då. Hata matte!