WORK IN PROGRESS



Tyvärr har det varit väldigt dålig uppdatering på bloggen nu i helgen. Det jag har gjort är iallafall att jag har varit med min pojkvän både fredag, lördag och söndag. Jag har även lagt ner mycket tid på att måla denna tavlan ovan. Jag skissade ner den för hand i lördags och sen påbörjade jag att måla både på lördagskvällen och på söndagen. Tror faktiskt att den kan bli riktigt bra sen när den blir klar! Men än är det lång tid kvar.
Nu är klockan på tok för mycket men så går det när man måste sitta uppe och plugga läxor som man borde ha tagit tag i för länge sen! Natt!

_________________________________________________________________________________________________________








Dagens mellanmål/lunch bestod av äggpannkaka. Hur gott som helst! Det är en klasskompis som käkar LCHF  som tipsade om denna enkla äggpannkakan som endast består av ägg och cream fresch. Jag tog två st ägg och två matskedar cream fresch och vispade ihop till en smet. Sedan stekte jag det och peppra med salt och peppar. Fyllningen kom jag på själv. Den ena är fylld med isbergssallad, ost och kalkon och den andra med kalkon cream fresch och rödlök. Perfekt att ta med sig till lunchen på jobbet eller på picknick! 

_________________________________________________________________________________________________________




Smoothie ingredienser: hallon, blåbär, banan, lätt vaniljyoghurt, mjölk.

Efter en lång skoldag med service av gräsklippare och röjsåg, långpromenad med stavar på idrotten och teori i naturbruk så var jag vrålhungrig när jag kom hem! Det fick bli en god smoothie till mellanmål och den gick inte ner på en halvtimme utan på mindre än en kvart! Nu tänkte spendera resten utav kvällen på att plugga växtkunskap!

_________________________________________________________________________________________________________

                                               
  
                   
Dagens skoldag började med ett prov i anläggning. Det gick väl sådär, helt ok iallafall. Slutade skolan runt 15:30 och sen dess har jag bara slöat och tagit det lungt hela dag. Pojkvännen kom hit en stund och myste med mig också! Nu tänkte jag iallafall snart gå och lägga mig så att jag får några timmars sömn! 

_________________________________________________________________________________________________________




Tröja - Nike, Byxor - H&M, Shorts - Gina tricot, Skor - Nike, Sportbh - H&M, H&M, Casall, Nike.

Att köpa nya snygga träningskläder gör det både mycket roligare och enklare att börja träna. Själv har jag faktiskt inte kommit igång med träningen alls och tränade sen senast i höstast. Nu vill jag komma tillbaka till träningen och göra det till en del av vardagen igen! Först måste jag bara jobba lite så jag kan köpa mig ett gymkort!

_________________________________________________________________________________________________________


Morgondagens frukost och ett helt vanligt glas med vatten och hallon i.
Idag började vi skolan kl 10 med växtkunskap precis som alla andra måndagar. Egentligen kunde jag vi ha slutat skolan idag vid kl 11:15 eftersom informations "mötet" som vi hade om öppethus vid 12:30 hade inget med våran klass att göra överhuvudtaget. Kom hem efter mötet iallafall men tyvärr måste jag ner till skolan igen vid kl 16 då jag ska göra historiaprovet som jag missa när jag var sjuk... Aja det är skönt att jag får det gjort iallafall så har jag den tyngden av från axlarna!

_________________________________________________________________________________________________________



Tänkte visa två saker som jag har fått av mina snälla föräldrar. För någon vecka sen när jag hade kommit hem stod det helt plötsligt en garderob i mitt rum! Just nu är det rätt så trångt i mitt rum men det ska snart styras upp. I veckan fick jag också en liten smart och smidig örhängeshållare som kommer från Tiger!
Tack ma och pa! 

Sunday


4 bilder bilder från igår.
Hela denna helg har jag myst med min underbara pojkvän. Vi har spelat super mario, spelat online poker, tittar på film och ätit en massa gott! En helt klart underbar helg alltså! Nu är det bara den tråkiga söndag kvar och den blir inte alls mycket roligare när plugg står på schemat!... Idag har det även gått cirka 10 veckor sen jag toppa håret så idag ska håret också toppas! Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga gärnet!

__________________________MINT_________________________________________

Klänning - H&M, Underkläder - H&M, Topp - Nastygal, Shorts - Nastygal, Kjol - Chicwish, Väska - Chicwish.

_________________________________________________________________________________________________________



Nu ute i butik för 199kr. Åh du måste bli min! 

SOmmaren 2012










Lite bilder som får sommaren 2012 som väcker en hel del härliga minnen! Nu längtar jag efter sommaren 2013!

GT wanties



Två stora favoriter från Gina tricots kategori tröjor och cardigans!

_________________________________________________________________________________________________________


Efter en kortdag i skolan igår bestämde jag mig för när jag kom hem att ta tag i skolplugget och pluggade på historia provet som vi hade idag. Jag satt verkligen hela dan och pluggade och gick inte och la min för än kl 1:30!
Idag morse efter att ha vaknat till och fixat iordning sig så började nacken helt plötsligt krampa och jag kunde inte röra huvudet överhuvudtaget. Fick panik eftersom jag inte visste vad det var och höll nästan på att svimma, haha ^^ Jag lugnade iallafall ner mig och förstod efter ett tag att jag har fått nackspärr.. Så nu sitter jag här med en värmedyna runt nacken. Var ute med mamma, pappa och vovven förut för att få igång blodcirkulationen lite så  muskelaturen i nacken "mjukas" upp. När vi kom hem igen drack vi te/kaffe och åt fikabröd.

Military VS Leopard


Military print - Byxor - Cubus, Skjorta - Romwe, Jacka - Topshop, Blazer - Cubus, Scarf - Gina tricot
Leopard print - Långärmad - Sammydress.com, Resterande - H&M

HAIR


Oj vad mycket påfyllning det blev på hårfronten nu då! Idag Inhandlade jag nytt schampoo och balsam och Got 2bs smooth'n chic smoothing lotion som är skyddar mot yttre påfrestningar, värme, UV strålningar och som gör håret mjukt och glansigt utan att tynga ner håret. Dessutom så luktar den himmelskt! Igår fick jag med mig två produkter från Proffs. Ett torrschampo och en flaska med argan olja som ska vara bra för topparna!
Resterande är produkter från tidigare, hårspray och volym pulver.

This morning




Idag tog jag mig i kragen och gick till skolan! Prov, inlämningsuppgifter och läxor bara hoppa på en direkt när man kom till skolan. Har sjukt mycket läxor och skolgrejor att göra så att jag inte kan hålla ordning på dem. Vi har inte äns gått en vecka i skolan och redan har vi fått iallafall mer än 4 skolgrejer som måste göras!
Nu tänkte jag ta ett break från alla tankar kring skolan och bara ta det lugnt och sätta på någon bra film!

På min byrå

På min byrå finns (från vänster) min smyckeslåda där jag har smycken som jag inte använder särskillt ofta men som är för fina för att göra av med. Brevid står mitt smyckesställ där min finaste och mest använda smycken hänger. Brevid smyckesstället står mina två favorit parfymer, Britney Spears - midnight fantasy och Ralph Lauren - Big pony 2. Lägst ut till vänster står min nya spegel från IKEA

I stayed home from school today....

                       

Back to school


Bild från i sommaren 2012. Åh så himla mycket jag längtar efter att det ska bli sommar just nu!
Efter en natt med högst 2 timmars sömn så trodde jag nästan att jag skulle somna över skolbänken idag men jag klarade av dagen mycket bättre än vad jag trodde. Som tur var fick vi sluta kl 2 istället för 15.50! 
Efter min pojkvänns träning så kom han hem till mig och så poppade popcorn och drack julmust, Mys!
Nu blir det en snabbdusch innan jag tar och går och lägger mig. Hoppas det blir iallafall några mer timmars sömn denna natt!

H&M Jacket



Hur snygg är inte denna jackan från H&M? En perfekt vårjacka som finns i två färger till priset av 500kr

Knee stockings



Något som tycker är väldigt snyggt är knästrumpor! Men det är något som jag också kan tycka se "slampigt" (eller vad man ska kalla det) om man inte matchar dem rätt. För att bryta av det så skulle jag matcha knästumporna med en lång skön stickad tröja eller en t-shirt med en cardigan över och enkla smycken! 

MYYSOFIE - INSTAGRAM

Två bilder från istagram - myysofie
Igår spenderades kvällen med fina pojkvän! Vi lagade mat, myste i framför tv och somande inte för än sen sena natten. Förstår inte riktigt hur jag ska kunna orka komma upp ur sängen imorgonbitti och gå till skolan... Usch usch! Min pojkvän åkte hem för dryga timmen sen och jag saknar honom redan, tur att vi ses redan imorgon igen! Nu ska jag väcka barnungen i mig och titta på lady och lufsen! 

IKEA



Efter en liten tur på Ikea med familjen igår så fick en hel del följa med och de två som jag har valt att lägga upp i detta inlägg är Malmbyrån som jag fick av mamma och pappa och även spegeln som jag själv köpte! Blev verkligen supernöjd över byrån, nu är det "bara" garderoben och sminkbordet kvar!

CURRENT WANTIES


1. H&M 2. Gina tricot 3. Gina Tricot 4. H&M
Just nu är jag väldigt inne på snygga basplagg som man sen kan addera lite snygga detaljer till eller matcha med ett annat detaljerat plagg!

How to match the sequin pants


Kollage - av mig
Paljettbyxor - Hm, T-shirt - Acne, Ögonskugga - Viva la Diva, Jacka - Gina tricot, Skor - Din sko, Nagellack - Maybelline
Jag har helt totalt kärat ner mig i paljettbyxor och i paljetter nästan i överhuvudtaget! Jag har själv ett par paljettleggins som jag fick i julklapp för cirka 3-4 år sedan då paljettleggins var rätt "poppis" men som jag knappt använde då. Tur var så sparade jag dem och nu använder jag dem rätt så ofta till oversizeade t-shirtar, skjortor, linnen och stickat. Men nu jag är riktigt sugen på att iförskaffa mig ett paljettbyxor då paljettlegginsen sitter nästan inte alls lika dant som byxorna. Spanade in dessa ovan från hm men dem har tyvärr har tagit slut. Annars så finns paljettbyxorna från issue 1.3 kvar på nellys hemsida, dock kostar dem lite dubbelt så mycket som hms så jag ska nog vänta och se lite innan ifall hms skulle komma in igen!

MYYSOFIE - INSTAGRAM

 

 

The dress




Nyårsklänningen!

ALL THAT GLITTERS IS GOLD

        
Har inte kunnat uppdatera nu de senaste dagarna pga att nätverket la av under flytten. Nu idag har det satt igång  så jag ska försöka hänga med mer i bloggandet igen. 
Tänkte visa den fina guldiga lilla klänningen som jag bar på nyårsafton. Pga tidsbrist hann jag inte ta några vidare bra kort hur den såg ut på.. Den svarta klänningen med öppen rygg som hänger brevid beställde jag över nätet från Gina tricot. Tyvärr var den en storlek för stor för mig så jag fick sälja mig av med den. 
Jag firade den 31 December med min pojkvän hos hans kusin som hade fest med mycket folk!