Fredag 30 september



Har precis kommit hem från skolan. Idag kommer min pojkvän till mig! Är typ as glad eftersom vi har inte sätts sen förra Tisdagen! Vi ska även fira min mor som fyllde igår lite mer idag också. Imorgon blir det att åka till Lotorp i Finspång på fest. Härlig helg!

After!




Mitt ny tapetserade rum! Är faktiskt väldigt nöjd över resultatet (:

Before...







Så här ser mitt rum ut idag för tillfället men imorgon ska de nya tapeterna upp! (: Hoppas att det blir bra nu, har haft värsta beslutsångesten över tapet valet!

Nytt*




Lite kläder och småplock som jag köpte i helgen!

Light Pink


Shoesisar jag fick utav mamma för några dagar sen, kommer förmodligen inte använda dem så mycket i år utan mer nästa vår och sommar!

Puhh, har gått igenom ca 400 blogginlägg nu på Bloglovin. Har inte suttit vid datorn på några dagarn nu. Skulle bara vilja påminna om att det går att lägga till mig på bloglovin nu, gick tycligen inte innan. Men nu är det fixat!

25 September 2011




Från Glitter

Träna!


Åh måste verkligen komma igång med att träna. Har inte tränat sen skolan började förutom på idrotten i skolan då. Nu ska jag iallafall försöka mig på att börja igen! Har fått nya träningsskor av mamma så det motiverar ju lite iallafall.

 Nu blir det att sätta på sig de nya skorna, träningskläderna, sätta in hörlurarna i öronen med hög musik och gå ut på en POWERWALK! (:

19 september 2011






Fick hem det här från Oriflame igår! Eyeliner, läppstift, läppglans och någon duschgel. Det är en försenade födelsedags present som jag själv fick välja ur katalogen vad jag ville ha! Bra med gratis påfyllning av smink! (:

One Two Three






My look for today

Kort inlägg nu då! Kom hem från skolan för ett tag sen. Vi fick lära oss att köra traktor idag, så grymt roligt altså. Nu ska jag följa med syster till stan och se när hon sätter sprätt på sina pengar hon har känat (;

Wanties and Needs


Bilden blev ganska liten
Massor av saker som jag behöver och som jag vill ha! Hur ska mitt studiebidrag räcka till allt det här ? Hoppas verkligen att jag får deltidsjobbet på Max hamburgare! Det får väl bli att köpa det allra viktigaste och nödvändigaste först och vänta tills nästa studiebidrag. Vill ju inte göra av med alla pengar, vill ju ha lite pengar att leva för också! (;

Stormen Katia









Det märks verkligen att att stormen Katia har tagit sig in över Sverige! Var precis ute med Vilgot, åh herregud vad det blåste! Det verkar som att det blir bara värre och värre också. Jag tror att de sa att stormen skulle hålla sig i tills imorgon med. Smart som jag är så satte jag upp allt hår i en bulle och använde ett hårband. Hatar verkligen att ha utsläppt hår när det blåser ute. Såg också att ett träd som hade blåst ner! låg tvärs över stigen som jag gick på.

Dagens Slappa Sköna.


En Promenad med min hund Vilgot.

12 september 2011


Tomatsoppa, mackaroner, nybakat bröd och ost. Godaste jag har ätit på länge!

Vilken dag! Jag har redan hunnit med att ringa till farbror doktorn angående min damprygg, fixat iordning mig, käkat frukost, cyklat ner till Ungdomshälsan, gått ut med min hund, cyklat till gymnasten som klämde på min rygg, kommit hem och ätit lunch! Det blev alltså ingen skoldag för mig idag. Som tur var så hade vi bara en lektion i skolan idag, så jag missade inget!

11 september 2011


Har precis fått lite god mat i mig, kanske lite för mycket. Nu ska jag sätta mig och titta på ensam mamma söker och plugga lite engelska gloser.
Vill även påminna om att det var 10 år sen terrorattacken mot world trade center skedde. Vilket är helt fruktansvärt hemskt. Finns mycket att säga om detta men jag tror att ni alla har fått höra tillräckligt mycket om detta redan. Mina tankat går till alla drabbade idag!

Electropop












Lite bilder från i Fredags.

Fredag: Hade prov på träd i skolan, tror nästan att jag fick alla rätt! Efter skolan så tog jag en lång härlig dusch och fixade iordning mig för fiesta hos en kompis. Väldigt roligt (:
Lördag: En väldigt slapp dag. Jag och älskling var hemma hos honom och myste. Senare på kvällen åkte vi hem till mig!

6 september 2011





Är väldigt glad just nu! Chefen från Max hamburgare ringde för ett tag sen om att jag ska få komma på jobbintervju imorgon! Yey! Hoppas verkligen att jag får jobbet så att jag kan käna lite extra pengar. Det vore riktigt gött!
Nu blir det något helt annat. Måste sätta mig och plugga till ett prov som är på fredag. Inte alls lika roligt.

4 september 2011








Jag och min pojkvän idag! <3

Har varit en mycket mysig helg med pojkvänn! Bara myst hela helgen. Nu är det verligen dags för att gå och lägga sig, som tur så har man sovmorgon imorgon till 9.20 Godnatt!

Lördagens Facelook









Oh so boring...








Nytt Nagellack.

Tråkig Fredag. Skolan var verkligen as seg igår, alla var trötta ifrån lägret som var i förgår. Även hemma fanns det inget att göra. Världens segaste Fredag alltså. Idag kommer iallafall min pojkvänn, kan inte bli annat än bättre dag idag än vad det var igår!

Läger!



Jag kom hem idag runt klockan 14 efter att ha varit på läger med klassen och två andra klasser. Vi åkte igår klockan 8.20 igår på morgonen och kom hem idag. Har verkligen saknat elektronik! Fanns ingen teckning där så man kunde inte ringa eller skicka sms eller nått. Vi behövde iallafall inte sova ute i tält eller vid vindskyddet som några frivilligt ville bo i. Vi sov i en stuga, där var jag och några klasskompisar och hade askul! Hoppas att jag inte blir sjuk på nytt nu när vi har fått varit ute i regnet och skit. Regnade och åsakde as mycket i går.

Aja nu blir det väl att bara ta det lungt och vila upp mig. Måste orka upp till skolan imorgon!