30 Januari 2011



Mamma hade målat om och satt uppe en ny hylla i mitt rum nu i helgen. Blev superfint tycker jag! Nu fattas bara foton i ramarna, men det ska snart fixas!
Tog en skön lång dusch förut och fixade mig lite fräsch också! Ska snart gå och lägga mig men det känns som att det är något som måste göras innan jag gör det, men jag kommer inte på vad!
Imorgon är det skola igen som vanligt men sen när skoldagen är slut så ska jag ner till stan och köpa lite nya sportkläder!
Godnatt!

Ginatricots vårnyheter


Mina favoriter från Ginatricots vårnyheter!

Hey I heard you were a wild one


Åh Denna helgen har verkligen varit supermysig och grymt rolig!
I fredags när jag kom hem till min pojkvän så gick vi och köpte lite godis, tittade på The voice och sen senare myste vi till filmen Friends with benefits.
I lördags så låg vi länge och myste i sängen innan vi gick upp. Runt klockan halv 4 så var vi på en Filippinsk födelsedagsfest och hade det trevligt. När vi sedan gick hem igen så köpte vi med oss kebab med pommes på vägen. Senare så åt vi godis och tittade på Gladiatorerna!
Idag söndag så låg vi också länge i sägen och slöade oss innan vi gick upp och sen innan jag åkte hem så var vi och fikade och tittade lite på möbler till framtida/nutida planer!
När jag kom hem så var maten precis klar och sen dess har jag bara suttit vid datorn! Mamma har varit snäll och städat mitt rum lite och sen har hon också satt upp en hylla eller vad man kallar det på väggen.

Right Now

 
Gammal bild från i sommras.
Sitter just nu på bussen till Finspång till min pojkvän! Det kommer antagligen inte bli så mycket bloggande i helgen eftersom jag ska vara hela helgen i Finspång. Idag så gick jag upp runt klockan halv 7 för att fixa mig iording lite inför min första jobbar dag! Egentligen skulle jag ha haft sov morgon till skolan till klockan 10.10 men så blev det ju inte! Jobbet var iallafall ganska så roligt. Jag jobbade från klockan 8-12 och sen så åkte jag hem!

Yesterday




Bilder från igår.
Har nu suttit och tittat på biggest loser och ska snart packa lite tills imorgon då jag ska på min första jobbintroduktion på bemanningsproffesen stadium lagret. Är rätt så nervös just nu men ändå taggad! Efter jobbet så blir det att åka till skolan och vara med på svenskan, den sista lektionen.

Longing for summer


We heart it.
Är så sjukt trött på mörker och kyla! Visst det är väl kul att det snöar men det kom lite försent. Vill bara ha värme nu! Sola och bada, dricka goda drinkar, kunna vara ut i bara linne och shorts utan att frysa, bara känna solen som bränner mot huden och bara ta det lungt!
Ska iallafall förbreda mig inför sommaren och försöka att komma iform och träna!

26 Januari 2011



När jag kom hem idag så hade mamma bakat morotsmuffins! Så himla självklart att hela familjen blir sugna på att baka just den här veckan då jag hade bestämmt att skippa sötsakerna! Är ju helt omöjligt att stå emot så jag var tvungen att smaka! Även igår bakade de också.
Nu ska jag gå och posta ett brev så att det kommer med postbilen klockan 17.30!

Mitt lilla rackartyg



Mitt lilla rackartyg som har gått och blivit ännu sjukare än vad han redan var. Igår och idag så har han varit lite piggare och gladare än han var för några dagar sen iallafall. Hoppas att du blir bättre! <3

Nu sitter jag mest och fördriver tiden lite för jag snart ska på oriflame kurs där jag Josefin och Amanda ska lära oss hur man blir konsulenter! När jag sen kommer hem måste jag plugga till ett "prov" i odling som vi har imorgon!

We Heart It

24 Januari 2012




Dumlemuffins!
Såklart bara för att jag hade bestämmt mig den här veckan för att inte äta något sött så kommer min syster på idén att baka dumle muffins!, o det kan man ju verkligen inte säga nej till! Så jag och systern gick ner förut till netto för att köpa dumlechocklad och sen gick hem igen för att baka muffins! Glasyren som skulle vara uppepå muffinsen struntade vi i att lägga på, vi tyckte att det skulle bli godare utan. 
Åh så sjukt goda blev de också, som en dröm!
Nu ska jag borsta tänderna och sen gå och lägga mig!

With a hint of Gold


Hade lite tråkigt igår så jag målade på lite lack på mina naglar och stylade till dem lite!
Idag fick vi sluta lite tidigare eftersom vi var så få i klassen då vi skulle börja med grupparbete!
Nu när jag har kommit hem så har jag typ inte gjort någonting, bara suttit här framför datorn. Idag har jag dirket inga större planer, kanske blir lite plugg lite senare om jag hittar orken och viljan.

Some favorites


Har en fruktansvärd bloggtorka!
Känner mig lite stolt över att jag nyss har skrivit en stor del utav en uppgift i engelskan som jag ligger efter i! Har även inte ätit något godis eller skit idag vilket jag har gjort nu i flera veckor, men jag är så sjukt sötsugen så jag vet inte vad!
Jag tog ju även min första utav 3 sprutor av Gardasil i skolan idag. Usch vilken panik jag hade innan hon stack in sprutspetsen i armen på mig,var tvungen att försäkra mig om att sprutan inte innehöll något farligt. Det kändes ingenting när hon stack in sprutspetsen i huden men när hon "tryckte" in "vätskan" i mig det var då det gjorde ont. Kändes typ som strömmar som gick genom armen hela tiden. Nu har jag inte så speciellt ont, känns bara mest när jag tänker på det. Men det är ju helt klart värt den lilla smärtan för att bli skyddad mot livmoderhalscancer och massor andra könssjukdomar!

Nu ska jag försöka hitta något gott att äta som inte är godis eller något onyttigt och sen sätta på någon bra rulle!

Perfect Basics

. Verkligen perfekta basic kläder! Klockan 11.30 ska jag ta min första spruta mot livmoderhalscancer (gardasil) i skolan! Är lite smått rädd för sprutor men eftersom det är helt gratis så ska jag självklart ta det.

Ginatricot Must Haves


Ser verkligen fram emot starka gula toppar till sommaren, speciellt om man blir sådär fint solbrun vilket jag aldrig nästan blir ^^.

Sitter nu och väntar på den försenade maten, det fick bli toast idag. Efter maten så ska jag ta en varm och skön dusch innan jag myser mig ner i sängen och ska sova!

Helgen i bilder


 
Fredag: När min pojkvän kom hit stack vi dirket til badhuset och myste i äventyrsbadet och i bubblorna! När vi sedan kom hem så fixade jag iordning maten och dukade fram. Det fick bli bakpotatis med kyklingröra till det och en sallad, Sjukt gott blev det! När vi hade ätit upp vilade vi lite innan jag började att förbreda "efterrätten" choklad med jordgubbar. Mums!


Lördag: Blev det ännu mer mys med pojkvännen! Vi fixade iordning oss för att ta en fika på Hagebycentrum men istället hamnade vi på macdonals! ^^ Efter en lugn och skön stund så gick vi hem och lite senare så blev det mat. På kvällen blev det mys då vi kollade på gladiatorerna och åt semlor.



Söndag: Idag blev det en lång sovardag! Gick upp kanske klockan 1 eller något. Jag och älskling har bara legat i sängen och slöat och tittat på en ganska så bra film som gick på tvn. För ungefär två timmar sedan så var jag och min finaste ute i nysnön och lekte runt lite och efter det så var min pojvän tvungen att bege sig hem till Finspång. 

Om jag ska summera denna helg kortfattat så kan jag bara säga att det var den abslout mysigaste helgen på länge! En riktig toppen helg!

Sockersött


Några söta toppar.

Väntar på att min pojkvän ska komma hit så att vi kan sticka ner till badhuset och bada o mysa! Köpte lite gottigheter förut och så har jag förbrett maten som vi ska äta sen. Ska bli supergott!

20 Januari 2012


En dålig bild på mina bikinis. Har svårt att bestämma mig vilken jag ska använda idag när jag och min pojkvän ska till badhuset och bada! Kommer definitvit inte använda den korallfrägade nu när och är så sjukt blek.

Började klockan 10.10 och slutade 13.30, så sjukt skönt att sluta tidigt! Nu ska jag snart iväg till bemmaningproffsen och träffa chefen och skriva på några papper! När jag kommer hem sen ska jag förbereda lite tílls min pojkvän kommer hit, köpa lite godis och städa mitt rum. Vi ska ju fira vårat 1½ år!

Sportswear&Make up


Denna månad blir det sportkläder och smink som jag kommer att lägga studiebidraget på! Har varit så sjukt taggad på att träna nu i några veckors tid. Antingen för jag vänta tills det blir lite varmare i luften ute så att jag kan ta en powerwalk eller en springrunda eller så får jag väl lägga ner lite pengar på ett träningskort!

Min systers och hennes klass musikal var så grymt bra! Riktigt rolig, man märker verkligen hur mycket de har utvecklats under snart 3 års tid. Dessutom så har de gjort musikalen helt själva! Altså från handlig till dans, till musikal låtar osv.

Tog nyligen en dusch och nu ska jag ta och gå lägga mig om jag nu kan sova. Är ganska så orolig för min hund eftersom han har blivit väldigt sjuk och nu kommer det bara blod när han ska göra ifrån sig eller när han skiter eller vad man säger. Hoppas att det blir bättre.

Musikal 18.30


Volym schampoo, balsam och rotlifter som köptes förra veckan. Tycker att rotliftern inte riktigt höll vad den lovade.
Just nu sitter jag och håller på att raderar lite bilder på kameran till ikväll då min syster och hennes skola Film och musikgymnasiet (min förra skola) ska visa upp deras musikal!
Kick offen med Oriflame igår var grymt roligt! Nu ska även jag, Amanda och Josefin också börja sälja från oriflame.
Jag ringede även idag till bemannings proffen och det verkar som om jag kommer att få jobbet! Ska på möte imorgon och skriva på lite papper.

1½ år med pojkvän


I dag har det gått 1½ år sedan jag och min pojkvän blev tillsammans, detta ska firas på lördag! (:
Älskar min pojkvän så mycket som det bara går! Han är den underbaraste, finaste, sötaste, snällaste, snyggaste personen som finns! Den som gör mig glad och lycklig. Vill bara vara med honom för alltid. Kan fortsätta skriva hur mycket som helt om min käraste med det kanske inte så blir så kul för er som det är för mig!

18 Januari 2012


Slutade klockan 14.00 idag eftersom vi har fått nytt schema! Så sjukt skönt att få sluta så tidigt altså! Nu hade jag tänkt att ta något litet att äta innan maten och även vila en stund. Sen blir det att fixa sig lite fin för sen ska jag på kick off med oriflame med Amanda och Josefin i Nyköping!

Watching the rain waiting for the birds to sing



Ny söt hudkräm med doft av fräscha päron och gruka.
Har bara för en liten stund sen ätit mat och nu så sitter jag här. Imorgon blir det att åka till Nyköping på en kick off med Oriflame med klasskompisarna Amanda och Josefin! Ska bli grymt roligt, där bjuder de lite på mat och så får man en goodie bag också!

Godfika & Jobb



Jag har kanske skaffat mig ett nytt jobb på Bemanning proffsen! Jag vet att det går dåliga rykten om det jobbet men det är värt att försök iallafall! Tjänare ju trots allt en hel del pengar i timmen! Var även i Hageby på Mcdonalds också och lämnade in mitt cv till chefen eftersom de söker även jobb där. Det blev också en sväng in på Hagebycentrum till Willys där jag köpte lite fika som jag sedan bjöd familjen på, Mysmys!

Nu ska jag ta en liten dusch innan jag går till sängs!

Pineapple


Gick till ica en liten snabbis innan de stängde och köpte lite gottigheter förut! Blev så sjukt sugen och gott var det också! Nu ska jag ringa pojkvännen innan jag fixar i ordning mig för att sova.

Söndag 15 Januari 2012

 

My favorite Nailpolish.
Har varit hos min pojkvän hela helgen och bara myst, lite därför jag inte har uppdaterat så himla mycket. Har en hel del inlägg på bloglovin som måste läsas men först mat!

Fredag den 13


Gammal bild från arkivet.
Kom bara för en liten stund sen hem från mormor där jag och min pojkvän och mormor myste framför tv och åt pizza! En riktigt soft fredag. Nu blir det att fortsätta myset hos min pojkvän med chips, cheez balls, Marabou och Coca Cola och så blir det såklart en bra film på det! Ingen olycka än så länge!

Mys Framför Tv




Har myst framför tv med te och nybakade scons! Så himla gott och mysigt. Var en sväng på stan förut för söka ett extra jobb som tyvärr hade blivit taget. Lite små surt! Nu blir det att fixa sig lite smått för sängen, känns som om att jag kommer att sova ganska så gott i natt, känner mig skönt avkopplad!

12 Januari 2012


3 par nya leggins inom loppet av två veckor. Lackleggins, glansleggins, svarta leggins.
Kom för en halvtimme sedan hem från skolan. Vi hade studiebesök idag i Linköping då vi också köpte in lite blommor till skolans försäljning. Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Några större planer för idag har jag inte!

Before I Die

I Want to....

A New Thing


Denna fina sak kom på posten till mig idag! Ett fint fjäderarmband.
Idag var jag såklart i skolan, inget speciellt med det utom att det suger! Vill ha helg nu eller yttligare ett lov. Är så trött på allting, finns inget att göra i det här mörkret. Har ingen inspiration och känner inte för att göra någonting. Det som får mig att klara av dessa dagar är att jag har något att se fram i mot. Ska nämligen träffa pojkvännen i helgen. Känns typ som en evighet sen vi träffades fast att det ändå inte är det.

Idag har jag bara halvsegat, sovit lite och så tog jag en dusch för ett tag sen. Funderar på att gå och lägga mig tidigt idag om jag kan sova.

Two Wanties


Var nere en liten sväng på stan efter skolan förut för att köpa ett anteckningblock till skolan. Hittade dock inget som var tillräckligt bra. Ska vänta tills nästa vecka då någon bokaffär skulle få in 10 flikigt block, jag som använder så mycket papper behöver ett block med mycket papper!
Det fick iallafall bli volym shampoo och balsam, lite påfyllning.

10 Januari 2012


Gammal bild från i sommras.
Har nu ätit lite mat här hemma, var för en liten stund sen hos doktorn och kollat upp mig. Fick lite medicin och så. Nu blir det raka vägen till skolan!

Summer Must Haves

9 Januari 2012


Tycker att hms badkläder detta år är exakt lika snygga som förra årets! Ovan är mina favoriter, svårt att välja vilken som är snyggast!
Idag skulle det ha varit första dagen efter lovet i skolan men så blev det inte! Som jag har skrivit förut så har jag haft ont i magen ett antal dagar och vart illamående. Kände mig bättre igår men usch vilken jobbig natt jag hade inatt! Har typ inte alls kunnat sova, bara legat och kallsvettats. Hade sjukt ont i magen och illamående kom gående fram och tillbaka. Ringde doktorn men fick inte en tid för en på onsdag om jag inte ringer väldigt tidigt imorgon på morgonen, vilket jag ska göra.
Just nu mår jag ganska så bra men det är svårt att veta hur jag kommer känna mig imorgon eftersom illamåendet och magontet kommer som i vågor.

Chocolate&Gifts




Har nu suttit med choklad ansiktsmask så nu är jag alldeles len och fräsch i ansiktet, luktar även lite smått choklad! Ovan är lite bilder på sakerna som jag fick + ett par leggings av Lena, alltså min pojkväns brors stödfamilj. Tycker att plånboken var riktigt fin, speciellt till sommaren. Nu blir det att borsta tänderna och fixa mig för sängen. Ska försöka att sova, blir antagligen inte helt enkelt eftersom jag har vänt på dygnet typ.

Vid Brådtom sluss





Har som sagt varit hos en bekant till min pojkvän, eller rättare sagt kevins brors stödfamilj. Det var så grymt mysigt! Lena som bor där gjorde det så otroligt mysigt åt mig och min pojkvän! Fixade så att vi fick bada bubbelpool, bjöd oss på god mat och godis och så fick jag och kevin massor utav saker! Har aldrig träffat någon generösare människa! Så himla fint var det där också, värsta lyxen! Lite guldkant på vardagen!

6 Januari 2012

                      

Fick bli ett fult och snabbt inlägg! Sitter nu här iallafall med grönsaker och dipp och ska se på en av mina favorit filmer "How to lose a guy in 10 days"

In the Moonlight



Har nu suttit och tittat på The voice Sverige med familjen och proppat i mig lite godis och chips. Imorgon bär det av till Kimstad med älskling där vi ska spendera hela dagen hos en bekant till min pojkvän. Blir även att sova över där och bada i deras pool. Blir säkert supermysigt.

Nu vet jag inte riktigt vad som händer, är faktiskt rätt så uttråkad och så går det ju inga bra filmer på tv. Får leta igenom högen här hemma med alla filmer. Lust att se på någon riktigt rolig och romantisk film!

Friday Im In Love



Två bilder från idag.
Sitter nu och väntar tills maten ska bli klar. Jag och syrran var ute en sväng förut och tog lite bilder ute i kylan. Har haft så fruktansvärt ont i magen i flera dagar i rad nu men idag har det inte varit så farligt iallafall. Blir nog att ringa till farbror docktorn så att han får titta på min mage och se vad som är felet, men det är ju röd dag idag så det blir väl att ringa imorgon.

Gina Tricot Levererar!


Först nagellack och sedan sportkläder! Gina tricot har verkligen steppat upp sig. Snygga färgglada sportkläder som är till bra pris! Nu steg verklingen min tränings motivation garanterat upp! Blir ju faktiskt så mycket roligare när man har snygga träningskläder när man tränar. Nu väntas det bara tills kläderna kommer till butik!

Natti Natti


Har suttit nu framför datorn och kollat på lite gammla bilder! Det som har mest förändrats är ju då såklart min vikt! Fy tusan så smal jag var då och lixom då klagade man över sin vikt att man var tjock!? Helt sjukt. Är ganska så stor skillnad från hur jag ser ut nu viktmässigt! Kan ju nu säga att jag inte vill bli lika smal som jag var då förut men nu måste jag fakiskt skärpa mig med mitt godis ätande ständigtvis och även börja träna lite. Men usch det är ju för kallt ute för att träna, så mycket motivation har jag inte för att ge mig ut i kylan och springa. I vår sen kommer det bli defenintivt mer träning iallafall.

Nej nu ska jag krypa ner i sägen där min älskling har somnat för någon timme sedan!

Some Pictures From Yesterday



Vaknade inte lika sent idag som har gjort de tidigare dagarna! Nu ska jag och min pojkvän ner till stan en sväng och titta på lite kläder åt honom.

Just got to love it


Kikade lite på Nellys hemsida på smycken och hittade en hel del fina halsband! Vill ha alla men jag älskar verkligen den 2 på första raden, så sjukt snygg!
Har nu stoppat i mig lite mat och fick precis reda på att min pojkvän kommer hem till mig idag och myser!

Down The Stairs



We have Time



Som jag skrev tidigare så behöver jag en ny plånbok vilket jag och syster gick och köpte idag. Hittade denna tjusiga på glitter. Fanns både i guld och silver, var gymt svårt att bestämma sig men det fick bli den silvriga. Köpte även en maskara som det var extra pris eftersom den jag köpte på mellandagsrean var typ dålig och uttorkad!
ittade på In Time med föräldrarna för några timmar sedan, så sjukt bra är den! Har nu suttit och fixat kollaget "Mitt 2011" men såklart stular uppladdningen av bilerna så jag struntar i det nu. Klockan är snart halv 4 och jag kan fortfarande inte sova! Vad är det för fel på mig! ^^ Ska iallafall gå och borsta tänderna och sen sedan gå och lägga mig så får vi se om jag kan sova! Godnatt

Eftersom jag är pigg i kroppen men väldigt trött i huvudet så tror jag att det kan vara en hel del stavfel i texten ^^ Hoppas att ni har överseende med det!

2 Januari 2012


Köpte ett par lackleggins förra veckan, kände bara att det var ett måste att ha ett par sånna i garderoben.
Nu måste jag ta och ge mig med mitt shoppande. Har blivit ganska så mycket sånt den senaste tiden, men jag känner mig ändå nöjd med mina köp. En sak som jag måste verkligen ha är en ny plånbok innan min faller sönder. Hade även tänkt att testa på recinolja för håret. Har hört att för vissa har håret växt flera centimetrar bara på en månad! Värt att testa ändå.

Nail Polish



Vaknade klockan 1 idag! Hittills har jag bara slöat lite och kollat på en film som gått på tv varje år, lite som en traditon. Lackade om mina naglar igår och så här ser de ut nu. Det var förbannat svårt att få bort det guldglittriga nagellacket som jag hade innan. Nu ska jag ta oh fixa till mig lite, får även se om min pojkvän kommer till mig lite senare idag.

Nyårsmys




Fixade för en liten stund sen lite frukt med ost och kex. Gjorde lite mysigt för mig själv nu när jag känner mig lite frusen och seg efter den smått misslyckade gårdagen. Tänkte ta och borsta tänderna nu och sen ska jag krypa ner under täcket och mysa till någon bra film.

Some favorites from Hennes&Mauritz Spring news

Gott Nytt År

                          
Hoppas att alla har haft ett bra nyår! Bättre än mitt iallafall. Mitt nyår började bra men slutade med svek och skit. Fick iallafall sluta natten med att sova hos min älskling!