Cross


Träkors - Glitter.

29 April 2012




Oredigerade bilder.
På bild ser ni mig och Vilgot, två offer som har skadat oss på skateboarden ^^ Vilgot har ju blivit helt galen i skateboarden och leker som en tok med den. Tyvärr idag så lekte han lite för mycket så att klon slets av. Jag var lika klantig jag som snubblade dirket efter Vilgot och tog sönder mina nya svarta jeans! Yeey!

28 April 2012






Bilder från idag.
Jag fick mig inte någon sovmorgon trots att jag fick min helg från tordagen. Blev att gå upp klockan 5.30 på morgonen för att jobba på stadiumlagret istället.
Idag har jag bara haft den trevligt med min pojkvän! Har typ bara varit ute hela dagen. Nu sitter vi och väntar på att maten ska bli klar. Idag blev det grillspett och potatisgratäng!

Two new things



Har på mig ett nytt linne och halsband från igår! Dock så gick mitt halsband precis av så jag ska nu gå ner till centrum för att byta!

Har haft en rätt så skön dag idag i skolan men ändå ganska seg! slutade dagen med ett svenska nationella prov i skrift. Jag valde att skriva en krönika om vad jag inte skulle leva utan. Eftersom jag har studiedag imorgon så har jag tagit lov idag tills på tisdag, GÖTT!

Lite till...




Hehe det blev några påsar till visst! Här iallafall en sak som fick följa med mig hem idag!

25 April 2012



Är nu hemma efter en lång shoppingrunda lite över hela norrköping! Blev några hundalappar mindre men lite mer påfyllning av smycken, käder osv. Var även hos tandläkaren förut och allt gick jättebra! Inga hål eller nått.
Nu ska käka alldeles starx sen ska jag vila, för nu är jag verkligen sjukt trött!

NASTY GAL


Klickade in på Nasty gals hemsida och kärade ner mig i verkligen allt! Framförallt alla deras shorts var verkligen super fina och söta! Här är mina favo jeansshorts!
Är verkligen supertaggad inför min lön som kommer imorgon! Kommer ju bara hinna med att ha en lektion imorgon eftersom jag ska till tandläkaren så direkt efter så blir det shopping! Är nog ganska så taggad för att det var så länge sen som jag verkligen kunde köpa något till mig själv och unna mig själv!

Nej nu har jag varit uppe alldeles för sent så nu blir det läggdags!

24 April 2012


Bild från arkivet.
Så, då har man avklart ännu ett nationellt prov i svenska. Det sista i svenska är på torsdag. Jag var hemma runt 14 och sen dess har jag bara tagit det lugnt. Busat lite med hunden som man aldrig kan sluta överaskas utav! Helt tokig var han som lekte med skateborden ute på uteplatsen!
Imorgon får jag äntligen min lön, så efter jag har varit hos tandläkaren blir det direkt att gå till stan för att shoppa in lite nytt till garderoben m.m! 



23 April 2012


Tagga nationella svenska!
Har precis kommit ut ur en skön dusch! Innan så tog jag en promenad med mamma, pappa och hunden och kollade upp vart min tandläkaren fanns i Norrköping eftersom jag ska dit på onsdag. Vi gick även förbi netto och köpte godis till de kommande nationella proven (imorgon och på torsdag)

COLOURFUL


Smycken från Cubus, Bikbok och H&M.
Har spenderat hela helgen tillsammans med min älskling/pojkvän hemma hos honom! Såklart har det blivit en hel del mys med chips och godis! I lördags medans älskling hade match så tog jag en promenad till min mormor där jag fick mig lite mat och fika. Mycket trevligt! 

The summer dress


Kikade nyss in på Gina tricots hemsida och såg denna söta fina klänning! Blev störtförtjust i hur den ser ut bak vid ryggen, det som typ gjorde hela klänngen! Finns även i grönt och svart.

Red red wine




Så här har jag sett ut idag! När jag kom hem så bytte jag direkt om till mjukis så nu sitter jag i mjukis!
Dagen började väldigt bra men blev bara sämre under dagen. Dåligt väder och träningsvärk och så lite huvudvärk och kli i halsen på det! Tur att man har så fina klasskompisar som gör så att man håller humöret uppe och är glad! 

Im in love




Bilder tagna från Elin Walberg och Tuva Malmo.
Har blivit helt såld på denna, en ny kärlek! Så himla underbart fin och jag måste bara ha den! Kollar runt på Ebay och flera andra sidor och jag tror jag hittat en sida jag kan beställa den ifrån. Nu är det bara betalningssättet som är problemet men det måste lösas för jag måste bara ha den!
Haha en aning besatt!

Necklace


Halsband från Gina tricot, lindex, h&m och nelly.
Skoldagen har varit ett lång, nära till lidande lång idag! Har nästan varit nervös hela dagen då jag och halva klassen hade Nationella prov i svenska muntligt sista lektionen! Men det gick tillslut ganska så bra ändå! 
Nu är min mage ganska så körd efter att ha varit så nervös hela dagen! ^^
Nu ska jag gå och vila och bara ta det lugnt idag, de två andra redovisningarna får vänta tills imorgon!

LAST SUMMER


Sommar känslor från förra årets sommar!
Sitter och har smått ångest om nationella svenska muntliga som jag ska göra på Tisdag. Känner mig inte alls redo och säker på detta. Snart är det läggdags men först jag ska försöka skriva ner yttligare några rader om nationella provet.
Muntert inlägg!

My Shopping list


Fick i förrgår mitt lönebesked och jag blev glatt överaskad över hur mycket pengar jag har tjänat ihop! Så när pengarna kommer in på kontot blir det en ganska så rejäl shoppingtur vill jag lova!

14 April 2012


Såg att Isabelle Strömberg hade fått hem lite fina saker från Stilbruden.se. Var tvungen att checka in hemsidan och såg dessa fina armband som jag blev riktigt förtjust i.
Hörde att det har varit riktigt dåligt väder idag i vissa delar av Sverige. Själv här i Norrköping har det varit strålande sol hela dagen med 12 grader varmt i luften! Riktigt skönt!
Sitter just nu i vardagsrummet med mamma, pappa, farbror och pojkvän som sitter tittar på dålig film. Medans de tittar på dålig film så får jag lite blogginlägg lästa!

Fredag den 13!


Denna underbara väska ska snart bli min! Bilder lånade från google.
Igår så åkte jag till Finspång och träffade mina tjejor, pojkvännen och annat folk.Vi överskade även kompisen Elin som nyligen har fyllt år! Det blev tårta och dricka på det och lite festande. Spenderade natten hos min pojkvän idag till klockan fem då jag begav mig hem igen. När jag kom hem igen så väntade maten på mig för att bli uppkäkad. 
Nu ska jag sätta mig i soffan och käka lite godis, pojkvännen kommer även hem till mig snart! Mys!

Fringes and Feathers


Allt detta snygga är ifrån KYSS JOHANNA.
Jag har hunnit fått i mig lite mat och varvat ner nu. Imorgon blir det mer jobb, 16-20 igen. Mycket mer än så har jag faktiskt inte att säga. Ska försöka att ta fram skolblocket och skriva ner några rader om svenska nationella provet om relationer. Svenska nationella redovisningen väntar om en vecka och jag har inte änns börjat att skriva!

Huge sale on H&M


Ville bara tipsa er som har missat att Hennes & Mauritz har en stor rea på många av de nyare vår och sommar plaggen. Nu måste jag kila ner till bussen och åka till jobbat. Är hemma igen klockan 21.

SUPPORT FASHION AGAINST AIDS. ADD YOUR KISS!


Såg just denna fina grej nyss när jag gick in på H&Ms hemsida! Genom att ladda upp en kyss bild donerar man 1$ som går till forskningen om Aids!

Ten things about me!


Bilder tagna alldeles nyligen.
Har nu mysigt med familjen i soffan och ätit magosorbe med mango och mörkachocklad sticks! Imorgon ska jag jobba klockan 16-20. Eftersom jag inte hade något bättre för mig så gjorde jag en lista om tio saker som ni troligtvis inte visste om mig! Nu ska jag gå in i mitt rum och mysa ner mig i sängen till någon bra film eller nått och njuta av lovet och sena kvällar!

10 saker ni kanske inte visste om mig
1. Jag sover alltid med en lampa tänd om inte jag sover själv
2. Jag gråter minst en gång varje månaden utav olika anledningar
3. När jag var liten fick jag alopicia (hårsjukdom) och tappade allt mitt hår
4. Jag har en pojkvän som kommer från Filippinerna
5. Jag är väldigt familjekär 
6. Att duscha är bland det bästa jag vet
7. Jag är väldigt envis
8. Jag är en väldigt stressad person och stressar dagligen, men jag har lärt mig att hantera det på ett bra sätt!
9. Jag har aldrig varit utomlands (förutom att ha kryssat till Finland)
10. Jag har tvångstankar. Hade ganska svåra tvångstankar när jag var mindre men det har blivit bättre nu med åren när jag träffat min pojkvän!


Inspireras av Molly Rustas



Först när jag såg dessa badkläder på H&Ms hemsida tyckte jag inte alls att fina, inget som jag skulle använda. Men Molly Rustas fick mig dirket att ändra uppfattning! Molly ser helt fantastisk i denna baddräkt och visar hur man kan använda den snyggt även som en topp också!

SUMMER FESTIVAL


Har nu suttit uppe ganska så länge och varit trött och inte fått något vettigt gjort så jag kan lika gärna gå och lägger mig istället. Har satt upp mig på jobb hela påsklovet så jag får se om jag får jobba imorgon och får något vettigt gjort då istället!

Cheap Makeup


Såg precis att Gina tricot har kommit in med mera smink på deras hemsida. Är lite sugen på att testa deras eyeliner, puder, solpuder och läppstift iallafall och se ifall det är något att ha!

Påsk


Två små bilder från nu i påsk! Blev tyvärr inte så många kort från denna påsk.
Denna dag har verkligen gått fort! Känns som om man inte har hunnit med någoting.
Sitter just nu och äter chokladägg och kikar in bloggar. Min älskling åkte hem bara för dryga halvtimmen sen, saknar honom redan. Har inte mycket mer än så att säga. Snart så blir det allafall lite mys med vindruvor och ostbricka.

7 April 2012


Lite extra pusch-up för oss småbystade! Alla från hm.
Började dagen med att fixa mig lite påskfin. Åkte med syster vid halv 12 tiden för att fira lite påsk med våran mormor. Blev lite gott fika och så tittade vi på gammla bilder från när vi var små och ifrån mormors tid.
Nu är jag iallafall hemma igen!

6 April 2012


Knåpade ihop en söt liten outfit som jag gärna skulle välja bära!
Nu har jag fått i mig massor av fika och de flesta utav gästerna har gått. Har börjat bli riktigt hungrig, tur att maten är snart klar. Min pojkvän har även kommit så ikväll blir det mys!

Systers födelsedag



Idag denna långfredag firar jag min syster som fyller 19 år idag. Som vanligt så tror vovven Vilgot att det är hans födelsedag och vill mer än gärna vara med och öppna paketen!

Stars in their eyes



Älskar mina nya jeans som jag köpte förra helgen från cubus! Kostade bara 299kr, fett värt! De finns även i ljusa och mörka jeansstvättar vilket jag också sen ska införskaffa! Just nu sitter de som en smäck men jag får se sen efter första tvätten. Viktigt även att vända ut och in på dem eftersom de kunde släppa mycket färg.