FIT ME FOUNDATION STICK

Och min önskan slog in! I onsdags så var jag och pojkvännen på stan för att hitta lite kläder till honom och jag fick dessa två fit me sticken! Testade dem idag och blev dock lite besviken och inte alls så imponerad som jag trodde att jag skulle bli... De var lätt applicerade men de täckte inte alls så bra som jag trodde de skulle göra. I Sverige finns det bara fyra nyanser än så länge och jag tog den ljusaste och den mörkaste. Jag hade velat ha lite större "färgskillnader" på sticken. Jag hade velat highlighta med den ljusa och skugga med den mörka men den ljusa var inte tillräckligt ljus och en den mörka inte tillräckligt mörk. 115 var samma ton som min hudfärg så den funkar ju annars perfekt för att användas i hela ansiktet som en vanlig foundation. Men Jag tror att jag kommer att fortsätta med min favorit Bb cream från Maybelline som täcker och håller hela dagen och använda den mörka 220 fit me sticket för att skugga och sedan köpa mig en highligher. Sverige har som sagt bara fått in 4 nyanser av sticken men kanske kommer att få in flera nyanser och då kommer jag nog köpa en ljusare och en mörkare nyans och testa!

Wednesday


Två enkla bilder på mig idag.
Idag har det inte hänt så speciellt mycket. En riktigt slappardag med andra ord, skönt! Snart är det läggdags med innan dess måste jag ta och plugga till provet som är imorgon....
Hoppas att mina läsare har haft en underbar onsdag/lill-lördag!

I wish - Makeup

Tre produkter inom sminkväg som jag önskar att hade idag är dessa ovan. Jag tycker det är väldigt roligt att leka med highlightning/ forma ansiktet/ countouring och gör det just nu med ett bronzing puder och en primer (som jag lägger som vanligt och för att highlighta) vilket kanske inte är det optimala för countouring. Dessa anti shine foundation stick från fit me skulle jag vilja testa, en mörk och ljus. Jag skulle även vilja ha en skimrig highlighter och lägga på för att få lite skimmer. Ett nytt läppstift skulle jag också vilja införskaffa och de här tre ovan kommer från H&M och kostar endast 50kr

3 from last night

Skämde bort mig själv igår lite grann och gjorde en fruktsallad och bjöd familjen! Hur gott som helst, det var bland annat i granatäpple, grape, ananas och "bas" frukterna. Denna kväll sitter jag däremot med en stor påse med naturgodis och känner mig lagom nyttig... Skjuter upp det hela tiden med träningen och kosten och tänker, nästa vecka då ska jag ta tag i det! Men det blir ju inte riktigt av.. Men jaa nästa vecka då ska jag ta tag i mitt liv, lyfta på arslet, träna och äta nyttigt!
Eller?....

New in - Lingerie

Hej igen, det var ett tag sen nu jag blogga men jag ska försöka mig påt igen! Senaste dagarna har bara bestått av plugg och nästan inget annat!.. Jag sa ju att jag skulle visa mina senaste inköp men har inte lyckats att få så bra bilder på det. Det är iallafall denna fina bh ovanför som jag hittade på Cubus, Behövligt kan jag ju säga då jag har vuxit ur alla mina bhar.. Jag kom även hem med ett par jeans som jag är supernöjd med! Astråkigt att köpa men också välbehövligt, man kan ju inte få ett par jeans för mycket! En kjol fick jag också med mig, får se när jag kan ha på mig den, lite för kyligt ute nu för kjol kan jag tycka.

The girls - Rebecca Stella

Idag släpptes Rebecca Stellas nya kollektion och toppen the girls var nog plagget som jag föll mest för! Den har nu setts på nästan alla storbloggare och tog väldigt snabbt slut på Nelly! Hur snygg och glittrig som helst!
Idag var jag förresten på stan för att hämta ut en present till min pojkvän eftersom han snart fyller år och när jag var där "råkade" gå förbi några butiker och jag bara "råkade" få med mig lite annat hem också som jag tänkte visa imorgon på bloggen hihi!
 

Detaljerade toppar

1. Nelly 2. Gina tricot 3. H&M 4. Gina tricot
En topp med detaljer kan lyfta en helt vardagsklädsel som dessa 4 super fina toppar! Vill äga allihopa. Den från Nelly är min favorit!

Precis som jag

Tisdag, tråkigaste dagen på hela veckan. Denna tisdag har bara bestått av plugg både i skolan och hemma så nu är jag helt slut och huvudet värker. Köpte mig lite naturgodis förut för att belöna mig själv och nu har älskling fixat popcorn för nu ska vi se på film. Monsters university blir det innan läggdags, har ju sovmorgon till 10:10 så det är ju gött!
Hoppas att mina läsare har haft en bra tisdag!
 

FARSDAG

Idag är det söndag och även farsdag så idag har vi firat pappa med budapest tårta och presenter! Just nu sitter vi myser i soffan till Partaj och Cafe bärs! Imorgon är det dags för skola igen, denna helg har verkligen sprungit iväg! Igår var verkligen en rolig kväll med mycket spel, skratt och dricka som fortsatte långt in på natten! 
Nu ska jag fortsätta myset med familjen och njuta av de sista timmarna av helgen.

Lördagkväll

Lördagkväll och just nu sitter jag i soffan med laptopen och brevid mig har jag pojkvännen som sitter och spelar musik. Om några minuter ska vi gästas av några vänner till min älskling och spela lite spel!
Jag önskar mina läsare en underbar kväll! 

H&M WANTIES!



Igår kväll innan jag gick och la mig så gick jag in på H&Ms hemsida för att ta en liten kik ifall det hade kommit in något nytt och visst hade det gjort det! Gud så mycket nya och fina plagg det har kommit in. Skulle vilja ha allt ovanför! Är helt förälskad i platåskorna, sneakersen och kimmonon, hur fina? Men jaa det kan väl bara ett och ett annat plagg för mig de kommande månaderna då när man har körkort, student, julklappar osv att lägga pengarna på! Men drömma kan man ju alltid göra!....

Saturdays

Två bilder som inte kom upp i lördags hur jag var klädd så här kommer de nu! 
Höstlovet har sorgligt nog tagit slut och idag var det första dagen i skolan. Känner redan hur jag känner bara för att stanna hemma istället... Så skoltrött! Nu är kl några minuter över 23 så det är nog tyvärr dags för att gå och sova. Nattinatti!