NEW IN - LEO SHIRT

1.Skjorta 2.Klänning 3.Det nya tillskottet 4.Scarf  5.Topp 6.Body
Märks det att jag tycker om djurmönstrat? 
 
 
Jag har faktiskt inte tänkt på det själv för en jag kom hem idag att jag har rätt många djurmönstrade plagg. Denna skjorta fick jag av min svärmor igår, så fin!

I wish....

Åh hur perfekt är inte den här toppen från Bikbok? Vill ha, vill ha, villa ha! Får se om det blir något köp eller inte. Idag har jag varit med min pojkvän och svärmor på stan och handlat hårfärg och så fick jag även med mig en blus som jag fick av min snälla svärmor, Gud vad hon skämmer bort mig! Jag kan visa upp den på bloggen imorgon!

Fettis måndag

 
 


 
Idag har varit en riktig fettismåndag med american pancakes till frukost och varm choklad till kvällsmat! Riktigt mumsigt! Njuter av höstlovet till fullo! Men imorgon blir det andra grejer för då blir det att gå ner till lilla gymmet träna! Måste försöka ta tag i min hälsa och vikt nu. 

Blue glitter

                                         
Är så enormt shoppingsugen hela tiden men jag kan absolut inte lägga pengar på kläder nu även fast det behövs. Jag har ju ett körkort som pengarna ska gå till! Skulle vilja köpa den glittriga paljettoppen från Bikbok men åh vad gör man när man egentligen inte "får"'!

Autumn weather

Så här jag ser jag ut denna lördag. Kamera Nikon D3100. 
Denna höstiga lördag spenderar jag med min älskling! Vi vakande upp hos mig efter en mysig fredagskväll hos mig igår. När jag hade vaknat till tog jag mig en skön dusch och sedan fixade mig iordning. Nu är jag hemma hos min älskling. Han tittar på fotboll och jag sitter här och bloggar och läser blogginlägg. Om en stund ska vi käka midddag och sen senare ikväll ska vi och några kompisar till min älskling gå ner och bowla!

NEW IN - MAKE UP PALETTE

Min svärmor åkte tidigt igår imorse till Ullared och kom hem med denna ögonskuggspalett till mig! Hur snällt som helst och jag fick inte bara denna utan massor annat så som hårsnoddar, yttligare en till sminkpalett, rouge och andra sminktillbehör. Så himla snällt och gulligt av henne! Tycker det är oerhört roligt med ögonskuggor och jag älskar att leka med ögonskuggor och testa olika kombinationer. Denna kommer passa bra in i min samling av ögonskuggspaletter!

Hot colours

  
 
 
 
 


           

Jag tycker att rött är en väldigt snygg färg i höst vare sig det är plommonrött, vinrött eller helt enkelt "vanlig" röd! Spanade in lite röda plagg och hittade dessa ovanför!


Varför sa du inget?

Idag har hunnit med en hel del! Vaknade vid 10 och tog dirket tag i att färga utväxten. När jag blev klar med det tog jag mig en skön dusch och sedan fixade iordning mig. Lite senare åkte jag och pappa upp till min skola och övningskörde, det gick riktigt bra idag faktiskt! När jag hade kommit hem kom hade min älskling blivit klar med sin tränarutbildning och kom och hämtade upp mig och sedan åkte vi hem till honom. Ikväll har vi käkat god mat och bara myst! Får se vad kvällen har mer att bjuda denna lördag!

NEW IN


                           
Detta kom jag hem med igår från stan (+ hårfärg till utväxten och en Bb cream) Är sjukt nöjd med alla köp! Hur fin är inte den stickaden tröjan då? Love it!

NEW IN


Åh idag var jag och älskling ute på en shoppingtur på stan! Välbehövligt kan jag ju säga! Jag kom hem med lite gott och blandat faktist. Ni får vänta och se till imorgon vad som finns i påsarna hihi!

Earl grey


Efter en lång dag i skolan så tog jag äntligen tag i körningen och åkte upp till våran skola och körde runt lite. Det blir troligtvis lite mer körning imorgon skulle tro. När jag kom hem tog jag mig en kopp med te och skorpor med smör och ost, nyttigt värre eller?... Gott och mysigt iallafall! Ser ni förresten den digitala fotoramen i bakgrunden?! Min urgulliga pojkvän kom hem till mig en kväll förra veckan med denna fotoram helt oväntat! Hur underbar och rar pojkvän kan man egentligen ha!? Han gör mig till världens bortskämdaste flickvän hehe!♥
Nu ikväll har jag myst med min kära, pluggat till ett prov som vi ska ha imorgon och även pluggat lite körteori faktiskt. Nu tänkte bädda ner mig hos min älskling och försöka sova så att jag vaknar upp pigg imorgonbitti. Godnatt!

wild wild west

Jag har inte haft tillgång till min egna dator och mina program som jag använder de här senaste dagarna så därför dålig uppdatering!... Nu försökte jag göra något åt det och testade att göra ett kollage på min pojkväns ipad med ett fotoprogram. Lite knepigt men jag fick iallafall ihop detta! Jag tog inspirationen från Nellys senaste lookbook, vilda västern. Got to love it! 

INSPIRATION - ANNA WII


Jag har börjat inspireras väldigt mycket av Anna wii på senaste tiden. Tycker att hon har väldigt snygg stil och alla hennes outfits faller mig verkligen i smaken! Önskar att jag hade hennes garderob!!

Just another Saturday night

 Lördagen är här och jag sitter just nu hemma hos min älskling med ipaden i sängen och har det skönt! Denna kväll ska vi bara mysa med varandra och njuta av att det är helg!

Påfyllning inför hösten

 1. Lindex 2. H&M  3. Nelly 4. Nelly
5. H&M 6. H&M 7. Lindex 8. Nelly 
1. Gina tricot 2. Nelly 3. Nelly
4. Nelly 5. H&M 6. H&M



1. H&M 2. H&M 3. Gina tricot 4. Nelly 5. Gina tricot
 
1. Bikbok 2. H&M 3. Lindex 4. Accent
Kängor/boots 1. H&M 2. Din sko 3. Skopunkten 4.Replay 5. Din sko
Stövlar 1. H&M 2. H&M

Jag gjorde ett kollage över vad jag vill ha på mig i höst! Hoppas att något av detta föll er i smaken!

Over knee socks

Har blivit lite svag för knästumpor nu den senaste tiden men jag har lite svårt att veta hur och när man ska ha på sig det. Det är ju hur snyggt som helst att matcha det med en lång stickad tröja men vad ska man ha på sig för skor? Och när ska man ha på sig det, just nu känns det alldeles för kallt med knästrumpor på, kanske man ska införskaffa sig ett par nya och vänta på en lite varmare höstdag. För hur fint är det inte!?

NEW IN - HOME ll

Såhär blev resultatet av allt jag köpte på Ikea i söndags! Jag blev riktigt nöjd med Ramen som jag fyllde med doftdekorationerna. Är väldigt nöjd över mina köp faktiskt!

autumn leaves

Nikon D3100
Efter jag hade kommit hem från skolan idag gick jag ut på innergården för att testa min systemkamera lite! Det tar lite tid att lära sig alla funktioner och jag har fortfarande mycket att lära men jag måste säga att jag blev faktiskt rätt nöjd med bilderna! Får se om jag går ut och tar yttligare lite kort imorgon med! 
Denna kväll har jag bara tagit det lugnt och myst med min pojkvän vilket jag tänkte återgå till att göra nu!
Hoppas att ni mina läsare har haft en underbar dag!
 

NEW IN - HOME

Var en sväng på Ikea med mamma, pappa och min pojkvän idag! Tycker det är väldigt roligt och viktigt med heminredning! Detta kom jag hem med idag. Ramen har jag fyllt med de två påsarna med doftdekortioner och placerat dem på hyllan ovanför sägen brevid ljusen med rosorna på. Doftdekorationerna som blev över har jag hällt i den mellersta burken av burkarn som jag köpte! I den minsta burken står mina sminkpenslar i. Den stora burken är fortfarande tom. Köpte även en plastros som nu står i en vas på sängbordet!
 

Jackjakt - den blåa jackan

Jaha så fuskpälsjackan var inget för mig för detta år i allafall, väntar ju ioförsig på en till fuskpälsjacka men jag har inte allt för höga förhoppningar på den då den är nästan likadan i modellen som den förra. Den verkade rätt tunn också så den kommer nog inte kunna hålla mig varm i så många veckor till heller detta år, men aja jag får se när den kommer på posten ifall den är en "keeper" eller inte!
Så nu är jag iallafall ute på jackjakt igen och letar nu istället efter en dunjacka, de som är lite kortare i modellen och som får gärna vara lite qulitade! Denna ovanför från H&M är min favorit och kostar 699:- Den har allt som jag beskrev att jag ville ha! Tyvärr så visar inte bilden riktigt rättvisa... Jag såg två tjejer som hade på sig denna jacka idag och den satt as snyggt på! Jag måste bara ha den! Tråkigt nog så är den slut i nästan alla storlekar på deras hemsida så jag får väl spana in lite då och då se ifall den har kommit in! Annars är den blåa jackan till höger ett alternativ. Färgerna är de samma, den kommer nog inte sitta lika tight som den figursydda jackan från H&M men den har ändå en snygg passform tycker jag! Den hittar ni på Nelly för en hundralapp dyrare - 799kr

Kanelbullens dag!

Idag bestämde jag själv för att testa att baka bullar för första gången och det var väl passande då det är kanelbullens dag idag! Jag snodde receptet från Ikea, jag tycker att de gör så goda bullar så jag ville testa om jag kunde uppnå samma goda smak och visst blev de goda! De smakade nästan likadant som Ikeas egna! Väldigt bra för att vara första gången tycker jag!

NEW IN - FAUX FUR JACKET

                       
          
 
I måndags fick jag hem en av pälsjackorna som jag beställde! Hur fin som helst men kanske inte riktigt lika fin på... Är väldigt osäker om jag ska spara den eller inte. Har lite svårt för illusionen av att man ser större ut i pälsjackor. Var medveten om det innan men jag ville ändå testa denna eftersom den var så fin. Tror nog tyvärr att det blir en retur på denna...