Today's obsession

Dagen stora "vill ha" är denna snygga klänning i läderimitation! Du finner den på H&M för endast 349kr.
 
 
 
 

Insta lately

Instagram.com/myysofie
 

Skirt guide


Pennkjolar - Cubus - Cubus - H&M
Klockade kjolar - Bikbok - Gina tricot - Topshop
Spetskjolar - Gina tricot - H&M - Topshop
Skinnkjolar - Gina tricot - H&M - Topshop
Plisserade kjolar - Bubbleroom - H&M - Topshop
Något som jag har blivit väldigt förtjust nu på senare tid är kjolar, kanske är det för att vi går mot ljusare och varmare tider. Långa kjolar som korta, tighta som vida! Dock så ligger pennkjolen líte närmare hjärtat just nu! Den gråa i mitten högst upp är min favorit! 
 

Healthy. Delicious.

Inspo
 

Spring feelings

Bjöd över mina föräldrar igår på lite fika och fick då dessa fina tulpaner! Trots det gråa vädret idag så börjar det kännas vår i luften! Äntligen börjar snön smälta bort och det är bar mark ute igen! ◊
 
 

My new hair extensions

I måndags kom ett paket som jag har väntat lite mer än en vecka på! I min brevlåda låg nämligen ett paket från Bellami direkt från USA med ett clip on set i! Har sån underbart snäll pojkvän som har beställde detta till mig som en lite för tidig alla♥dags present! Håret är double drawn vilket betyder att håret är tjockt ända från tränsen till topparna. De flesta märkena säljer hår är singeldrawn vilket ger en mer uppklippt look och "stripigare" toppar Håret är helt äkta remy människohår och kan alltså stylas precis som ditt eget. Jag beställde det "minsta" setet vilket är 120g och 45cm långt i färgen dirty blond. Färgen passa mig och smälter in faktiskt helt perfekt så jag slapp färga och hålla på! Har totalt använt dem 3 gånger och än så länge är jag supernöjd! 

Today's obsession

 
Hur fin är inte denna klänning!  Snyggt skuren hals och i ett underbart fint print! Klänningen hittar du här! ♥ Just nu får du även 25% rabatt!