2014

Gott nytt år! Lite sent att säga nu men bättre sent än aldrig iallafall! Nu har vi firat in nya året och det känns som 2014 kommer att bli ett bra år. Jag har rätt mycket att se framåt detta år. Jag håller ju som sagt på med körkortet och förhoppningsvis blir jag klar med det till sommaren (hade körlektion imorse och den gick jättebra!) Jag tar ju även äntligen studenten i år. Jag hoppas även på att jag ska hunnit fått ett jobb innan 2014 år slut!
Det förgångna året 2013 då!.. Som faktiskt de flesta har sagt så har det även för mig varit en berg och dalbana!

Några positiva saker 2013 har varit att jag har fått tillbringa nästan varje dag med min älskling, kommer aldrig att sluta tröttna på det! Jag har hunnit med att bila både till Öland och Danmark med min pojkvän trots att jag har haft i princip sommarjobb hela sommaren! Jag har börjat med körkortet och kör både hemma och på körskolan. Jag har även smått börjat med att träna.
 
Några negativa saker 2013 har varit att jag har gått upp i vikt ca 10 kilo sedan mars (gått ner 2 när jag tränat) Jag har fått sämre självkänsla. Jag har även hamnat efter lite i plugget och inte hunnit ta ikapp saker jag ligger efter i. Jag har haft hög frånvaro från skolan så att jag har fått en CSN varning.

Några förhoppningar över 2014 är att jag ska bli klar med körkoret, att jag ska hinna ifatt i skolan och komma ut med hyfsade betyg, att jag ska gått ner i vikt och tränat mig till en kropp som jag är nöjd över och höjt min självkänsla! Jag hoppas även på att jag kommer att bli mer säker i mig själv och få bättre självförtroende.

Mitt nyårslöfte 2014(och det är faktiskt mitt allra första nyårslöfte)är att börja träna och gå ner i vikt och få en kropp som jag är nöjd över. Både jag och min pojkvän ska nu satsa på det här och bara vi vill så kan vi! 
 
 
 

Åh, så fina bilder!
kram

Svar: Tack så mycket!Kramis
My Fransson

Underbar klänning! Bar nästintill likdan, om det inte till ochcmed var likadan!

Svar: Jaa jag älskar den! Okej härligt!
My Fransson

A

Fina bilder :)

Svar: Tack så mycket! (:
My Fransson

Så fin klänning! :)

Svar: Tack så mycket! (:
My Fransson

Snygg klänning! :)

Svar: Tack så mycket! (:
My Fransson

Fin klänning! :)

Svar: Tack så mycket! (:
My Fransson

wow vilken snygg klänning du hade!

Svar: Åh tack så jättemycket! (:
My Fransson

Fina bilder :D

Svar: Tack så mycket! (:
My Fransson
Kom ihåg mig?